Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Ingrid

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-02-26 12:25:08

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Gábor a XI-ből :)

Örülök hogy felkeltettem érdeklődésed,és kitartó voltál hozzám!:-)
Nehezen értél el,az bizonyos ha dolgozom nem kezelem a telefonomat és más sem Így nem mindig sikerül elérni elsőre!vagy másodikra! De amint tudtam jeleztem,és sikerült egyeztetni is.
Köszönöm szépen kedves dicsérő szavaid észrevételeid jól esett visszaolvasnom minden apró részletet kis emléket :)
Jó benyomást keltve megadtam Neked Fenségesen amire nagyoooon vágytál és még folytatni is fogjuk hamarosan a megbeszéltek szerint ;-) ami még forróbb lesz mint ígértem nem lesz hűs és idegen :))
-mást is kap az ember ...(bizony kap!de csak OTT aki teljes átéléssel tud dolgozni!
A BOLDOG MUNKA ALAPJAI!
Ami kihat az Én kis vendégeimre észrevételeik alapján :)
-Alkalmas legyél rá...
-Élvezd és mindig legyen értelme annak amit csinálsz...
-NE csinálj túl sokat...
-Legyen benne sikerélmény..
De sikeres csak az lehet,aki sohasem elégedett!
;-) de ezeket itt is elmondtam Neked (Igy mást is kap az ember, így igaz
írjuk minden dolgos napunk margójára!
Köszönöm élményed megírását és az idődet amit ráfordítottál,várlak vissza mihamarabb a kezeim vagy más alá ;-)
Csók Ölelés ING

-

Beszámoló Ingrid +36706466922 77376 erotikus masszázs

GaborXI a 2016-02 hónapi randiján történteket írta meg Ingrid hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
2
SMS kommunikáció:
3
Személyes üzenetben:
3
Sokszor próbáltam, de nem találtuk megfelelő időpontot. Aztán a szerencse rámmosolygott és sikeresen egyeztettünk egy olyan alkalmat, ami mindkettőnknek jó volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Újbuda forgalmas részén jó közlekedéssel, kisutcákban el lehet bújni autóval, könnyen megtalálható a hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház és a lakás is nagyon szép. Igazán kellemes ahogy Ingrid mindenre figyel. Úgy érzi magát az ember, mintha csak miatta kelt volna fel aznap. Nincs futószalag érzés! 2 törülközőt kaptam (nagy pirospont), tusfürdő cunami volt a kád mellett, kikészített fogkefe, szájvíz, stb. Franciaágy és masszázságy is a rendelkezésre áll.
Ingrid külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Ingrid több mint csinos. Nagyon formás hölgy, szép arc, okos szemek, szoborszerű test. A masszírozás is fehérnemű nélkül van. Aki azt kibírja, anélkül hogy rá akarná vetni magát Ingridre, annak megemelem a kalapomat. A cicik szilikon cicik, de nem lufi, a fenekén diót lehetne törni, látszik, hogy folyamatosan sportol és karban tartja magát. A puncija csodás. Szép a színe, gyönyörű nagyajkai vannak.
1. Ingrid +36706466922 beszámoló Fejér 77376 erotikus masszázs
3. Ingrid +36706466922 beszámoló Fejér 77376 erotikus masszázs4. Ingrid +36706466922 beszámoló 2016-02-26 12:25:08 erotikus masszázs 773765. Ingrid +36706466922 beszámoló 2016-02-26 12:25:08 erotikus masszázs 773766. Ingrid +36706466922 beszámoló 2016-02-26 12:25:08 erotikus masszázs 77376
Erotikus masszázs
Relaxmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Ahogy csinálta a masszázst, figyeltem a tükörből és csak annyit mondtam neki: mindig lenyűgöz, amikor olyan embert látok, aki teljes átéléssel tud valamit csinálni. Mindegy hogy mi az, de tisztelet érte. Ingrid szeret masszírozni, ráadásul nagyon tudja is hogyan kell, még inkább fontos hogy alakítja ezt a masszírozást annak megfelelően, hogy az alany teste mit kíván, azaz hol milyen erősen, és milyen technikával dolgozza meg az izmokat a tökéletes felfrissüléshez. A profizmus része lenni jó dolog. Csillagos 5-ös a masszírozás, ráadásul mindezt az ember közben a tükörben leköveti, ahogyan egy meztelen amazon gyúrja: FENSÉGES!!!
Hihetetlen kedves volt a masszázs végén, ahogy a hátamon ült és pár puszit kaptam a fülem mögé. A végén még egy kicsit beszélgettünk is kötetlenül, nem volt olyan érzésem, hogy rohannom kell, mert lejárt az egy óra.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
A levezetés helyett a felvezetést kértem inkább. tudtam hogy ezt a gyönyört látva érezve nem tudok majd egyhelyben maradni, vagy a masszázságyon hatalmas lyukat üt a farkam.
A franciaágyra mentünk, ahol kezeim közé kaptam a szoborszerű testet. Nyami... Az elején kicsit hűvös volt még Imola, dehát nem robot, miért is kellett volna hanyattesnie... Szóval feltérképeztük egymás testét, én meg kell hogy mondjam elég sokat időztem a puncijánál és a kölcsönös francia részt kimaxoltam az adatlapjáról.
Azért az a mutatvány, amikor az emberfia fekszik, Ingrid az áldozata feje fölé áll, majd egyenes derékkal bicskába lemegy és az emberfarkát eltünteti a szájában, miközben csodás puncija fél méterrel az arcod felett látható... Huh, még most is elindult a nyálelválasztásom.
nagyon finom volt, körbefalt és a mellein landoltak az utódok. Utána letisztogatott, majd irány a masszázságy.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük, több a szokásosnál, de mást is kap az ember az biztos.
Rózsacsokor
GaborXI nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
hatalmas csillagos 5-ös. Tökéletes NŐ, aki fantasztikusan masszíroz, lehet vele beszélgetni is, kedves, vonzó személyiség. Csak ajánlani tudom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ingrid erotikus masszázs beszámolójáról


2023-04-02 15:10:16
Szinte semmi konkrétum nem szerepelt a szövegben...
Mutasd mindet

FunkciókIngrid legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2016-05-04) : Lábtól felfelé haladva, a letapadt izmokat felszedve, nagyon lelkiismeretesen, és tudatosan csinálta. Az orrom előtt táncoló csoda szép vénuszdombtól elakadt a levegő vételem.

(2016-05-03) : Az ágyhoz vezetett, mert szerinte először jöjjön a kényeztetés, akkor lehet nyugodtan élvezni a masszázst, és .....lehet hogy teljesen igaza van. A masszázs rendkívül szakszerű, és mikor észrevette, hogy ez számomra egy kicsit erős, azonnal lazított az erősségén.

(2015-03-27) : Lábtól indul a masszázs, hát a vádlim külső részének, nagyon jól esett, közben párszor sziszegtem, de mi pasik "gyengék vagyunk" mint tudjuk!:D:D

felejthetetlen: 21db
(2019-02-19) : Krémet használt, nem olajat. (Legközelebb lehet olajat kérek, azt annyira szeretem. :D ) Kezdte a lábakkal (hason fekve), majd haladt felfelé, a háthoz, karokhoz, vállakhoz és nyaki részhez. Tükrök ugyan voltak előttem, Ő pedig fehérnemű nélkül masszírozott, de annyira jók voltak a fogásai,

(2019-02-16) : Az egész testemet átmozgatta, felfedezve a problémás izomcsoportokat is, melyek lazítására külön figyelmet fordított. Velem szemben két tükörben lehetett nyomon követni a nem mindennapi látványt…

(2018-01-15) : Nagyon jó érzékkel volt hol erősebb, hol gyengébb a masszázsa. Minden percét élveztem. Igazán jól kinyomkodta a csomóimat. Valóban ért hozzá...

nagyon jó: 20db
(2022-06-08) : Vádlitól lassan haladt felfelé, derék, hát, vállak, kar és tenyér. Alaposan szakértően mindent átgyúrt. A hátam valami katasztrofális volt, ebben kellett segédkeznie, hogy a letapadt izomzat fellazuljon. Kaptam lávaköveket, persze kicsit alacsonyabb hőfokon mint a szokásos kezelésnél, ezzel kicsit előkészítve a terepet az alapos átgyúráshoz.

(2020-06-18) : Majd ezután jött a végletekig profi masszázs! Látszik/érződik, hogy nem a netről letöltött diplomák lógnak a falon. Minden porcikámat végig masszírozta lábtól-fejtetőig, ahogy kell másnap jött is az izomláz, de sebaj ez kell nekem :)

(2018-06-18) : Finom masszázsolajat használ, pontosabban többfélét is. Ez alkalommal nem keveset változtatott technikán a korábbiakhoz képest, jól érezhetően hozzáigazította a ramaty állapotban lévő helyekhez.

: 29db
(2020-07-12) : A simogatásba linglam elemek is kerültek és végül eljutottunk a franciás játékokig. Nagyon bizsergető érzés volt. Kis idő után Ingrid ledobta a textilt és felmászott az ágyra és rá ült a hasamra háttal nekem

(2018-03-15) : A lábamtól indult fölfelé és dolgozta végig a testemet. A számomra különleges lazító, csavaró, nyújtó mozgatásokból is éreztem, hogy profi elbánásban részesülök.

(2018-02-16) : Ezúttal a nyomorék hátamat dolgozta meg fokozott erőbevitellel, sokat elidőzött rajta, mert le voltam robbanva rendesen. Majd következtek a kezek és még egy teljes testet érintő rész is, egy csúszkás befejezéssel.