Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-01-29 11:51:27

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia,
Köszönöm, hogy időt fordítottál a beszi megírására :)
Igaz, ami igaz szeretem elkápráztatni a férfi társadalmat , testileg-lelkileg átadni magam Neked és a hobbimnak (munkának :D)
Hmm,ekkora lakásban eltévedni ( garzon) kész művészet, tuti csak lányos zavarod miatt történt :D:D
Mindenesetre nagyon kellemesen éreztem magam én is és külön jól esett az eszmecsere is :)
Várlak vissza,csók

Beszámoló Ashley +36306851194 76592 szexpartner

NoTP a 2016-01 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
Egyeztetés
Kora délután hívtam, másnapra akartam egyezteni egy időpontot. Elsőre felvette nagyon kedves beszédes és informatív volt. Miközben beszélgettünk, ráébredtem, hogy minek várnék másnapig. Megkérdeztem, hogy esetleg aznap is szabad-e uyganabban az órában. Szerencsére szabad volt.
Megközelítés
Könnyen lehet parkolni, van pár panel a környéken a hozzájuk tartozó nagy parkolókkal ami fizetős.
BKV kék metró Duna Plázáig, onnan már nincs messze.
Nagy több épületből álló együttes és épületenként több lépcsőházzal, nem bonyolult, de elsőre telefonos navigáció nélkül lehet,h tovább tartott volna megtalálni.
Helyszín
Kissé eltévedős a ház belseje, de asszem viszonylag kevés kóválygás után betaláltam. A lakás viszonylag egyszerű de tiszta rendezett, de mivel nem ingatlabefektetési céllal érkeztem, megfelelt. Bár én a kicsit intimebb hanglatú lakásokat kedvelem: színek, fények... na de ....
Ashley külseje
Na de olyan képek láttán, amik az adatlap mellett láthatók az embe kevésbé szőrözik a lakás esztétikai állapotán.
Szemérmetlenül brutál dögös csajszi fogad az ajtóban, így a lakás megjelenést csak az események után tudtam igazából észrevételezni. A műtermi fotók ugyan némileg felülmúlják a valóságot, ahogy ez lenni szokott, mégis csak azt kaphatod amit látsz, vársz. Néhány műtermi fotó szingte kreolnak mutatja őt ami messze áll a valóságtól, viszont az arcos képek teljesen a valóságot türözik. Én ezekre kattantam rá, így nem ért csalódás.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 76592 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 76592 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-01-29 11:51:27 erotikus masszázs 765925. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-01-29 11:51:27 erotikus masszázs 765926. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-01-29 11:51:27 erotikus masszázs 76592
Action
A fürdéssel kapcsolatos feladatok gyors lebonyolítása után rövid beszélgetésnek kellett volna következnie, azonban Ashley lazán ledobta melltartót. Az ész megállt... a cickók teljesen betöltötték: a tenyeremet, a látómezőmet és a számat, majd teljesen eltünt köztük a kis kolléga is. Nem kérdztem semmit, hogy mit szabad, mit nem, csak csináltam,amit akartam mindent szabad volt. Eszméletlen laza ösztönös csaj, finom ruganyos mindene. A cickók komoly feladat elé állíták a hát és egyéb izmokat, de én amikor csak lehetett segítettem nekik. A franciája olyan igazi szemérmetlen cuppogós szemkontaktos... Rövid időkeret lévén gumiházra került a sor. Aztán egy pucsítós csattogós fomációt vettenk föl, amiben majdnem elsültem. De aztán gyűjtöttem némi erőt a folytatásra. Fölém kerekedett és egy smárolós lassú érzéki folytatás következett, mert ilyet is lehet vele. Voltak uyan egyébb terveim is de ezutóbbi pozíció kiverte biztosítékot :)
Elszámolás
Teljesen korrekt nagybubapesti átlagos kompenzációt helyeztema kisszekrénykére.
Rózsacsokor
NoTP nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A vadabb dolgok után még egy kicsit beszélgettünk is mvel kiderült, hogy van még egy kis időnk. Jópofa laza csaj, vele az ember teljesen elengedheti magát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 46db
(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-07-11) : Ő is érzi ès farkam tövig szájában és megállíthatatlanul lövell pulzálva farkam. Telepakoltam rendesen. Hagyott lenyugodni. Ügyesen egy cseppet sem kiejtve szilvia redőibe engedte. Egy csókkal pecsételtük meg az akciót.

nagyon jó: 32db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.