Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Amanda528

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2015-12-23 22:59:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia.Köszönöm szépen..Megint örülök..És itt a hatodik..Nagyon jó érzés ezeket a sorokat olvasni..Imádom..Igen lényegretörő ez a beszi is..Ami az épületet illeti igaz kicsit régies,de belül cuki..És szép...Remélem legközelebb kicsit hosszabra nyúlik a kis randink..Várlak..Puszi..

Beszámoló Amanda528 +36705553735 75683 szexpartner

Bela04 a 2015-12 hónapi randiján történteket írta meg Amanda528 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon reggel 8-kor hívtam, amelyet elsőre felvett. Az általam ajánlott időpont pont megfelelt neki így azon a héten én voltam az első vendége.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A rendőr palota és a Hm kórház közötti egyik átmenő utca közepe. Az utca egyik kívülről igen viseltes épületében található a randi helyszíne. Autóval érdemes rögtön egy két utcával arrébb keresni parkolót, mert a tett helyszínén szerencse kell, hogy találjon az ember fia. A parkolási **** a mérsékeltebb Budapesti kategória. Tömegközlekedés szinte minden válfajával könnyen megközelíthető a helyszín.
Helyszín
Randi helyszíne:
3
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Maga az épület rozoga állapota mellett a találka hely pont megfelel a célnak. Korrektül berendezett. Tisztaság volt a fürdőben és a babaszobában is.Az ágy kényelmes és nem nyekerget. Fürdőben szájvíz és két jobb minőségű férfi tusfürdő áll rendelkezésére a vendégeknek.
Amanda528 külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amanda egy jó formájú harmincas.Szép kemény kerek popsi, kellemes arc szép bőr és formás alak jellemzi. Meg kell jegyezni, hogy az utolsó pillanatig fenntartja a melltartót, aminek az oka a tipikusan szülés után létrejövő megereszkedett melle miatt van. Tehát akit ez zavar az legyen ezzel tisztába. Momentán nálam ez nem hat lelombozóan, mert az anyaság magasztos stigmájaként értékelem. Szóval a melle olyan nagyon valós, de nem ront az összesített benyomáson, amit a kedves közvetlen stílusa ellensúlyoz. Mell funosaknak nem ajánlom, ellenben akik szeretik a szép kemény popsi látványát és fogdosását azoknak mindenképpen ajánlott kategória.
1. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 75683 erotikus masszázs
3. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 75683 erotikus masszázs4. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2015-12-23 22:59:43 erotikus masszázs 756835. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2015-12-23 22:59:43 erotikus masszázs 756836. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2015-12-23 22:59:43 erotikus masszázs 75683
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Érkezésemkor a szokásoktól ellentétben nem belépőkódot ad meg, hanem kijön a vendég elé. Ennek valós oka van, de talán így még diszkrétebb is, mert így együtt mint egy ismerős pár megyünk be a találka helyszínére. Hirtelen ötlettől vezérelve jelentkeztem be és mentem át a szomszédos intézményből kitöltve két megbeszélés közötti időt. Ebből kifolyólag mindössze fél órára tudtam menni. Érkezést követően egyeztetünk és az ajándék rózsa csokrot egy kis-asztalra tettem le. Gyorsan fürdés és vissza a babaszobába ahol Amanda az ágyon várt fehérneműben. Rövid csók után megszabadítottam a már feleslegessé vált ruhadaraboktól. Ő az ágyon térdelt én előtte álltam és egy hosszabb csókolózásba kezdtünk. Szerencsére nála a csók nem alibi igazi érzéki nyelves. kellemes finom szája és nyelve van. Az előtérben láttam dohányárút, de ennek negatív hatásából a csókjában semmit nem lehetett észrevenni. A csókolózás közben kezeink már elkalandoztak a másik érzékenyebb pontjaihoz, mígnem az egyik kis szünetben lehajolt és elkezdte kényeztetni a "kicsi ént" kézzel és szájjal. Ott állva gyönyörködve formás hátsó felében és simogatva azt hamar megmutatta a "kicsi én", hogy mennyire rugalmas anyagból van és , hogy rendesen ki tudja magát húzni, ha szakszerű kezek közé kerül. Élveztem a látványt, hogy nemesebb részemet tövénél marokra fogja és még így is a felénél nagyobb rész a szájába ki be jár. Franciáját kifejezetten élveztem igazi barátnős. Mivel időm korlátos volt gyorsan fordítottam immár az ágyon fekvő helyzetben és előbb a melleit csókolgattam majd a húsos kelyhét kezdtem el finoman nyelvvel, majd nyelvvel és újjal izgatni. Finom illatos a kelyhe, amely gyorsan és intenzíven nedvesedik. Amanda mindvégig aktívan mozgott nyelvem érintése alatt így érezhető volt, hogy nála a melyik pont a legérzékenyebb. Kitapasztalás után kettős kényeztetésre tértem át amelynek eredményeként igen gyorsan egyszer csak megfogta a fejemet mintegy álljt parancsolva, hogy az orgazmus hullámai immár mindenfajta külső ingerek nélkül járják át feszes és kívánatos ágyékát. Folytatásként azonnal befóliáztuk "kicsi ént" és heves csók csata keretében szeretkeztünk egy olyan igazi barátnőset. Nem próbáltunk ki különböző pózokat csak klasszikusan test testtel érintkezve először lágyan aztán egyre hevesebb ritmusban szeretkeztünk , mígnem a tele nem töltöttem a védő felszerelésem tartályát. Az idő rövidsége miatt gyors tisztálkodás és tipli tovább a dolgaimra. n
Nem szeretem igazából a fél órás látogatásokat, de most mégis olyan élménnyel távoztam, mintha a teljes órát töltöttem volna el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az óra Bp.-i átlag. A félóra Pesti átlag alatt két lehelttel.Ugyan annyit mond telefonba , mint a helyszínen. korrekt. A félórás ****** és a rózsaszálak aránya az egyik legjobb arány a kerületben . Mindenképpen megéri, különös tekintettel a ***** színvonalára.
Rózsacsokor
Bela04 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy kedves szép hölgyet ismertem meg. Fő erénye talán az, hogy még nemrég kezdte ezt a **** és ebből kifolyólag az egész együttlét alatt úgy viselkedett, mintha egy tényleg meghódított hölggyel első alkalommal bújtunk volna ágyba.Ez az érzés kifejezetten bájt adott az együttlétnek. Mindenképpen ajánlott kategória

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-10-18) : Leért a tövéig,megcsókolta, majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult cerkámat.

(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 16db
(2022-03-17) : Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

nagyon jó: 26db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

: 32db
(2024-04-19) : Ennek az lett a vége, hogy kissé elfáradva a lustábbik 69-es pózot javasoltam. Ahogy az öreg törzsfőnök mondta a viccben, "és akkor csak nyaltam, nyaltam" ... majd inkább élveztem Amanda változatos technikáját hosszú perceken keresztül.

(2023-01-15) : Néha kézzel, néha szájjal okozott örömöt a farkamnak, nagyon finoman játszott a szerszámomon, ért hozzá. Én közben húztam arcomra a popsijánál fogva, hagy nyalogassam tovább.

(2022-05-07) : Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet.