Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2015-12-02 20:58:42

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves tőled, hogy ilyen régóta vágytál már rám és örülök h nem csalódtál!!! Pedig nem is voltam formában, tudok ennél többet is, de majd úgy is megtudod ha jössz még! Köszönöm a szép beszit!!!
Remélem még látjuk egymást!!!
Addig is sikeres évet!!! Csókok!!!

Beszámoló Misty VIP +36305476995 74980 szexpartner

Fabio a 2015-12 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Amióta regisztráltam az oldalra szerettem volna eljutni hozzá, de egyszerűen sosem értem el. Vagy nem csörgött ki, vagy igen, de nem vette fel. Megszámolni nem tudom hányszor próbálkoztam nála :D
Pár hónapra eltűnt, költözés miatt. Mindennap fürkésztem az oldalt, hogy mikor tér vissza. Aztán szerdán beléptem az oldalra és látom hogy itt van köztünk. Egyből hívtam is, de nem vette fel. Majd kb 20 perc múlva szintén egy sikertelen próbálkozás. Sebaj, gondoltam, majd másnap. Így is történt, hazafelé jöttem a munkából, mikor megcsörgettem. Még szinte ki sem csörgött, máris felvette. Már megszoktam, hogy nem bírom elérni, így annyira meglepődtem mikor beleszólt, hogy hirtelen azt sem tudtam merre vagyok arccal. A felét nem értettem annak amit mondott, pedig vissza is kérdeztem párszor. De nem is foglalkoztam ezzel, csak örültem annak, hogy sikerült időpontot egyeztetni a következő hét keddjére. Nagyon aranyos hangja volt.
Megközelítés
Metróval mentem a Dózsa György útig, onnan kb 10-15 perc sétára van. Telefonba megadja a házszámot, amit szerintem lehetetlen nem megtalálni, én is csak most jártam arrafelé először, de simán odataláltam. Aki autóval megy azzal sem lesz gond, simán lehet parkolni a ház előtt és a környező utcákban is. Azt viszont nem tudom, hogy fizetős-e a parkolás, viszont ha az is, nem hiszem hogy ez gondot jelentene bárkinek is.
Helyszín
Új építésű társasház x-edik emelete. Liftből kilépve **** lehet menni, mindkét ajtó zárva van. De nem kell aggódni, mert Misty már nyitja is és lehet menni befelé.
A lakás is nagyon szép belülről. Három szobája van, mi a franciaágyasban voltunk, a másik kettőt nem láttam belülről. A szobában van egy nagy franciaágy, szék amire lehet pakolni a ruhákat, kisebb szekrények.
A fürdőszoba jó nagy, kád van a zuhanyzásra, viszont az egyetlen hiányosság, hogy nincsen zuhanyfüggöny, így vigyázni kell, hogy ne ússzon a fürdő. Tusfürdő választék van bőségesen, szájvizek is eldobható poharakkal.
Misty VIP külseje
Amikor Misty megjelent az üveges ajtó mögött és megláttam, azt hittem összeesek :D Mosolyogva nyitott ajtót.
Annyira gyönyörű, hogy nincsenek rá szavak. Vannak arcos képei, tehát senkit nem érhet meglepetés. Élőben még sokkal szebb, mint a képeken. Picike, vékonyka lány. Szőkés-barnás nagyon jó illatú, selymes haj, igéző szemek, fullos test. A mellei szilikonosak, viszont nagyon szépek és kellemes tapintásúak. Van egy tetoválása is ami nekem bejött. Egy fekete harisnyakötőben, hozzá való fekete magassarkúban, szexi fehérneműben és egy kis köntöskében fogadott. Hát valami irtózatosan szexi volt.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 74980 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 74980 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-12-03 09:47:47 erotikus masszázs 749805. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-12-03 09:47:47 erotikus masszázs 749806. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-12-03 09:47:47 erotikus masszázs 74980
Action
Megérkezésem után lepakoltam az előszobában, majd bementünk a szobába, ahol pár percet beszélgettünk, és kértem még egyszer mondja el a részleteket. Közben lepakoltam a ruháimat a székre majd irány a fürdőszoba.
Visszaérkezésem után a köntöske már nem volt rajta, csak a fehérnemű. Teljesen kész voltam a látványtól olyan zavarban voltam az elején.

Állva kezdtük egymás testének feltérképezését apró csókokkal, simogatásokkal, ölelkezéssel. Majd kiszabadította a fehérneműből a melleit, és felkínálta nekem, hogy ismerkedjek meg velük. Elkezdtem simogatni, markolgatni és csókolgatni őket, míg az ő keze egyre lejjebb tévedt és elérte a cerkát, ami addigra már vigyázzban állt. Az ágyra térdeltetett és nekilátott a franciának. Változatosan csinálta, mélytorokkal fűszerezve, nyalogatta, szopogatta. Majd kezemet a tarkójára tette hogy húzzam rá a fejét. Többször is bevette jó mélyen. A punciját simiztem és ujjazgattam a nagy élvezetek közben. Ami nagyon tetszett, hogy folyamatosan váltogatta közben a pózokat és többször is felnézett rám, miközben a farkam a szájában volt. Pucsítva térdelt, én a fenekét markolásztam, fekve is követelte magának a jót. Majd felálltam az ágy mellé és csak ekkor vettem észre a nagy tükröt. Úgy szopott hogy közben a tükörben nézte magát én meg őt, nagyon izgató volt. Hanyatt feküdt én felé térdeltem és a melleit dugtam, amiket ő jól összeszorított addig. Majd még egy kis franciázás következett és gumit húzott szájjal.

Lovaglással kezdett, szép lassan indult, majd gyorsított, hozzám bújt és közben egymás nyakát csókolgattuk. Majd én is mozogtam alatta, felgyorsítottam ami neki is nagyon tetszett. Sajnos nem bírtam sokáig, így ebben a pózban elmentem. Letisztogatott, majd odabújt hozzám, de még mindig álltam mint a cövek, így 1-2 perc múlva már neki is állt franciázni. Megint volt mélytorok, meg több pózváltás a részéről, aztán ismét gumihúzás szájjal és nyeregbe is pattant. Markolásztam és csapkodtam a kis popsit amit élvezett ő is, kéjesen nyögdécselt közben. Aztán pózváltás, hátulról támadtam, tolta rám magát, csattogtunk rendesen. Ez így ment egy darabig, majd gumi le és franciázni kezdett, de nem bírtam elmenni. Rásegítettem kicsit én is, ő közben nyelvével játszadozott a farkam hegyével, de így sem jött össze.

Misty ezt nem hagyta, gumit húzott, természetesen megint szájjal és már rajtam is volt. Lovacskázott becsülettel, én is hozzátettem a magamét. Láttam és éreztem is hogy tényleg élvezi az együttlétet nem csak megjátssza magát.
Fordulás következett, oldalról álltam neki, ő szépen rám tolta magát. Ez volt a legjobb póz amúgy, mert itt tudtam a leggyorsabban adni neki, amit hallhatóan élvezett is. Egyik kezemmel a fenekét, csípőjét markolásztam, míg másik kezemet a nyakára tette, hogy kicsit szorítsak rá és húzzam magamhoz. Jó ideig ebben a pózban maradtunk és így is lett vége. Lekerült a gumi egyből a szájába vett, alig várta hogy megkapja a kicsiket tőlem, amit szerencsére sikerült is átadnom neki. Elélveztem a szájába, nem kapta el a fejét, hanem még játszadozott kicsit, majd lenyelte az utódokat. Óriásit szexeltünk, mindent megtett azért hogy összejöjjön a második élvezés is.

Nem szaladt ki a fürdőbe, hanem leült mellém az ágyra, míg én az atomjaira hullott darabjaimat szedegettem össze, közben beszélgettünk pár percet még mindenféléről.
Értelmes és jó beszélgetőpartner. A hangja és a beszédstílusa nagyon emlékeztet valakire, bár nem tudom hogy kire :D Majd gyors zuhany, öltözés és búcsúzás.
Elszámolás
Action és fürdés után még beszélgetés közben leraktam a szobában lévő szekrényre a pesti átlag felett lévő ajándékot. Bár lassacskán már ez lesz az új átlag. Az élmény viszont átlag feletti, számomra felejthetetlen. Extra a popó, amire elmondása szerint nem készült, de nem is vettem volna igénybe. Minden szinten megéri az élményt.
Rózsacsokor
Fabio nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
5* Úgy gondolom, hogy megtaláltam az első istennőmet az oldalon. Nagyon jól éreztem magamat egy csodálatos lánnyal. Eddig minden hölgynél csak egyszer voltam, hozzá még biztos megyek ha tud fogadni. Nem csak szereti, de élvezi is a szexet, ezt lehet érezni aktus közben, és ez annyira jó érzés volt. Imádtam minden pillanatát az együtt töltött időnek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2022-05-28 02:31:43
És még újra át tudod élni, na ez a valami.

2022-05-27 23:48:57
Örülök, hogy újra elérhetőek Misty beszámolói.
Nagyon jó volt elolvasni a régi szép emlékeket :)

2015-12-04 11:54:23
Kedvcsináló beszámoló! Köszönjük!

2015-12-04 09:03:16
Csak irigyelni tudlak... A beszámolódból is jól lejött az élményed!!!!

2015-12-03 21:33:27
Nagyon jól összeszedett és részletes beszi! Nem véletlen, amilyen az alany, olyan az állítmány :-))
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.