Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Angi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2015-09-06 12:46:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Oh, szóval meg voltál velem elégedve -, ez megtisztelő ;) Nagy örömmel vártam, hogy végre ágyamban lássalak!!!
Egy meg egy meg egy negyed esztendeje megrekedt a szemed rajtam, ezennel a beszámolód meglepett! - És köszönöm, mindent köszönök!
Kedvesen terelgettél kellemes csevejjel, pont ezért egy rejtett helyre vezetve éreztem, hogy be kell kebelezni téged drága Navy :)
Szexeltél a keblekkel, és a keblek mentek meleg helyre egyenest... nedved lecsepegtettem, és leteregettem terepre. Már nem voltam teljesen magamnál, egy percre eszem vesztettem, minden sejtem a kielégülést követelte. Ne felejts el,... visszavárlak!! ;)))

Beszámoló Angi +36706364668 72453 szexpartner

SailorCaptain a 2015-09 hónapi randiján történteket írta meg Angi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az idei ősz első napján az idei nyári időszak utolsó hőségriadótól terhes napjának kora délutánján látogattam meg.
Randinkat nem volt egyszerű összehozni. A történeti hűséghez hozzá tartozik, hogy ez nem Angin múlott. Mert Angi határtalan türelemmel és végtelen megértéssel próbált alkalmazkodni szűkös időmhöz és biztosítani arról, hogy nyűgöm ellenére változatlan érdeklődéssel áll randink elé.
Randink előtti nap késő estéjén a taxiban hazafelé tartva és tudva, hogy másnap a kora délelőtti órákban lesz legalább kettő órám mit kalandozással tudnék eltölteni és Angi közelében leszek, küldtem neki egy sms-t,: Mi lenne Ha? Ő visszaírt. -Szeretettel vár!
Aztán küldött még egy sms-t, tegyük fél órával későbbre, -Ha tudnék még ennyit várni Rá. Ennek a mondatának azért van jelentősége, mert egy talink lehetősége 30 percen bukott meg. Sms-ben még elküldte a címet, de másról nem is értekeztünk, mert addigi beszélgetéseinken során már megbeszéltünk minden szükségeset.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel BKV-ztam, az Árpád-híd budai hídfőjénél szálltam le a villamosról és onnan tíz perc sétával érkeztem meg célomhoz úgy, hogy virágot és meglepit is vettem. A környék tipikus lakótelepi a cím könnyen megtalálható. Parkoló volt dögivel és azt hiszem már fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Az iszonyt meleg miatt olyan csend és nyugalom honolt a környéken mintha ciánoztak volna. Aki meg lézengett az örült, hogy levegőt kap és nem az idegen érkezőt vizslatta. Mint ahogy az ajtóhoz közeli "itatóhelység" teraszán ülők sem.
Nagyobb öröm volt a sörük!
A kapuban telefonos eligazítás és irány a lift. Kilépve kulcs csörgés, zár kattanás jelezte az irány. A lakás is tipikusan lakótelepi a nagyobb fajtából. Semmi csili-vili, érződik, hogy itt minden egy cél érdekét szolgálja. De viszont kellem illat, hangulatos elsötétítés és tisztaság fogad. A fürdőszoba olyan amilyen, de higiénikus és benne minden megtalálható ami kell. (Nem sorolom!)
A szoba jó nagy hatalmas ággyal. Székek, asztal, éjjeli szekrény, komód biztosította a kényelmet, célszerűséget. S ha valaki egy kiadós masszázsra vágyik, hát ez is megoldható a masszázságyon. Az álló ventilátor keverte a levegőt, de csak alig adott enyhet a hőségben úszó kakásban, miben később még nagyobb lett a hőségérzet.
Angi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtóban a fotóin is látható Angis mosollyal fogadott. Néhány pillanatra mélyen egymás szemébe néztünk és finom puszikkal köszöntöttük egymást.
Semmi kétség!!! Angi áll előttem!!!
Hosszú sötét haja szemérmesen kebleire omolva, szemei csillogva fürkésznek.
Szoli barna teste szépségét kiemeli a kevés fekete ruházata, mi melltartó, tanga, magassarkú és egy szoknyának már nem nevezhető keskeny valami volt.
Mozgása kecses és tud abban az iszonyat magassarkúban járni. Előttem haladva a szoba felé ringó csípőjén fel-fel lebbenő valami látni engedi gömbölyű popsiját, minek látványától égni kezdett tenyerem.
1. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 72453 erotikus masszázs
3. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 72453 erotikus masszázs4. Angi +36706364668 beszámoló 2015-09-06 12:46:35 erotikus masszázs 724535. Angi +36706364668 beszámoló 2015-09-06 12:46:35 erotikus masszázs 724536. Angi +36706364668 beszámoló 2015-09-06 12:46:35 erotikus masszázs 72453
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
A szobában átadtam a virágot és talán bocsánatos a figyelmetlenségem, mert a meglepetésről elfeledkeztem. De én ezen nem is csodálkozom, mert Angi közelsége, látványa minden érzékszervemet, figyelmemet lekötötte. S már nagyon vártam, hogy megölelhessem.
Erre gyorsan sort is kerítettem a virág átadásakor és érezhettem izmos, kemény testét, mit ízléses tetkók borítanak.
Kis lazító dumcsi, vetkőzés és újabb ölelések, popsi masszírozás, csókok az ikrekre.
Csók az adatlapja szerint sincs, csak szájra puszi. De ezzel tisztában voltam.
Szinte alig törülközve léptem be a szobába, Angi már leszállt a gólyalábakról és a szoknyaszerűség is lekerült csípőjéről. Öleltem , simogattam, csókokkal borítottam el nyakát, vállát, karját és némi segítséggel szabaddá tettem vonzó halmait. Mik nagyon jó tapintásúak, ha nem tudom nem gondolnám, hogy sebész tette ilyen vonzóvá.
Popsija alá nyúlva felkaptam, Ő ösztönösen átölelt lábával és így huppantunk az ágyra. Ott aztán tovább kalandoztam testén míg feleslegessé vált a tanga. Megszabadulva e rucitól elmerültem illatos öle édes szirmai között, míg el nem élvezett. Teste hálásan visszajelzett minden ténykedésemre és amikor elöntötte a kéj, combjait fejemre szorítva, hajamba túrva remegett.
Lenyugvása után mosolyogva ellentámadásba lendült és változatos, érzéki kényeztetéssel kereste Bors őrmesterem örömét. Aztán keblei közé is kapta és éreztem, hogy már rég voltam ilyen izgató halmok között. A további kebelszexhez pózt váltottunk. Ö hanyatt feküdt, párna a feje alá, én fölé térdeltem és kezei segítségével újra körül ölelte kebleivel Borsomat. El voltunk így egy darabig, olykor ajkai nedves szorítását is élvezve.
Hogy még időt nyerjek megkértem,- feküdjön hasra. Felkuncogott, mikor férfiasságom két fél popsija közé ért, én meg testét ismét csókokkal borítva csúsztattam nyelvem combjai közé. Mikor jól kinyelveltem magam mindenhol a nyakát akartam finoman megharapni, de Ő pont a karjaimba fordult úgy, hogy jobb kezembe a jobb keble került, bal kezem meg combjai közé. Vállát, nyakát, arcát puszilva, keblét markolva ujjaim addig kalandoztak combjai között, míg teste ellazulva az ölelésembe nem ernyedt.
Gumi húzás után kutyában folytattuk úgy, hogy én az ágy elé álltam, Ő meg rám tolatott. Mint kés a vajba becsusszantam az egyébként szoros punciba. Változatos tempó, izgató csípő tekerés, csípőbe kapaszkodás után egy gyors roham után ért a vég.
Láthatta Angi rajtam, hogy elszálltam agyilag is, mert maga mellé fektetett míg lenyugodtam.
Levezető dumcsi, simogatások, tusolás után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Erről egy régebbi telefonbeszélgetésünk alkalmával már beszéltünk. Megérkezésem után nem sokkal megkérdeztem, hogy változtak e a kondíciók és pesti átlagot a masszázságyra tettem.
Rózsacsokor
SailorCaptain nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30, másfel órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Én alapvetően egy csókot kedvelő pasi vagyok.
Anginál nincs csók, ezen nincs mit vergődni.
De Nőiességével úgy el tudott varázsolni, hogy egy pillanatra sem éreztem hiányát.
Mindene finom, teste kemény mindenre reagál, keble a beavatkozás ellenére természetes nem is lehet velük betelni, mozgása nőies, ölel, bújik.
Maximális barátnő hangulat!
Mi kell még?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Angi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAngi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2011-02-11) :

Masszírozással kezdett, ami nem volt erős sem dúrva, ellazított. Nem volt profi a NF, de törekszik. Amikor felül van iszanyatosak azok a lökhárítók. 4 pózban igyekeztem, de 30 perc után kivégzett. Rendben volt nagyon az akció.



(2010-05-21) : NF és hasonló inyencségeket nem kértem, kézzel kezdtett kényeztetni. Ez így valami olyan volt amit még soha nem tapasztaltam, olyan erővel fogtra meg az ezredest és húzta vissza tövig, hogy azt hittem néhány másodperc alatt elmegyek. Komoly erőfeszítésbe telt, hogy fogaimat összeszorítva visszatartsam magam. Ilyet még máshol nem tapasztaltam, de nagyon furcsa volt. Azt hittem letépi, deközben nem fájdalmat Ezután lovagló pozban ráugrott az ezredesre, és úgy mozgott mint ha a Royal Ascot Derbyn Overdose hátán ülne.

felejthetetlen: 9db
(2018-11-11) : Simogatni kezdtem a puniját,néha az ujjam becsúszott a résbe.Ilyenkor hangos nyögéssel adta tudtomra ,hogy jól esik neki.Hanyatt fektetett,és a a lábaim közé fészkelve újra szopni kezdett.Lassan ,érzékien,a golyókat is bekapva.

(2018-07-16) : Aztán párat húzott rajta, megsimogatta a golyóimat és benyúlt a zacsi aljához is. Hirtelen leült a zuhanyzó ülőkéjére és úgy mosta le róla a habot. Utána finoman a szájába vette

(2018-03-30) : Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam.

nagyon jó: 30db
(2020-03-22) : Az ajtón belépett,és Angika a kabátot szét nyitva megmutatta a szuper szerelését..Átölelt és megpuszilt.Pár apróságot átadtam neki a konyha pultra helyezte,és ott nézte meg.A nappalib...

(2019-12-01) : Az első játékunk lovaglással kezdődött mely tökéletes póz, hogy a melleivel játszadozzak, melyek igen méretesek, jól és kellőképpen gravitálnak, semmi szilikon érzet nincs.

(2019-07-14) : A szájában szerettem volna befejezni,és igy feltérdeltem az ágyon.Angi négykézláb elém helyezkedett,és a gumit levéve szopni kezdte az ezredest.Pár perc múlva a szájába robbantam.

: 54db
(2021-03-23) : Miután Angi lecuccolt,megkínáltam egy itallal.A sarokülőre telepedtünk,és kortyoltuk az italunk,beszélgettünk.Angi letette a poharát ,és az ölembe ült.Lehajolt és megcsókolt.Összegabal...

(2018-05-23) : Miután elég nyálas lett a farkam lejjebb helyezkedtem,és azt a két gyönyörű mellét a kezeim közé fogva közéjük raktam a farkam ,és mozogni kezdtem.Angi a fenekem fogva izgatta az anuszom,néha a szájaba helyeztem az ezredest ,

(2018-02-10) : Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .

lehetne jobb: 1db
(2021-09-23) : Itt is érezhetőek voltak a változások. Megcsinált mindent amit megbeszéltünk, de érezhető volt, hogy valami hiányzik. Valami, amit talán kémiának hívnak, és ami régen megvolt köztünk...