Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2015-06-12 12:58:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Misty VIP +36305476995 70078 szexpartner

ronin30 a 2015-06 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonon egyeztettünk és sms-ben 1 nappal a randi előtt! Minden információt megkaptam. Viszont a mai nap a gps megtréfált és teljesen más irányba keveredtem... Így jeleztem egy kis késését amiből fél óra lett a pesti forgalomnak köszönhetően, de ezt Misty jól viselte és teljesen korrekten viszonyult hozzá! Ezért külön köszönet!!
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Nem egy forgalmas része a 9 kerületnek viszonylag rendezetlen a környék, de az egész részt szép lassan felújítják! Parkoló van bőven és a tömegközlekedés is elég jónak mondható!!
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A randi helyszíne egy új építésű társasház ami az instrukciók alapján teljesen jól megközelíthető! Bejutás telefonnal nagyon könnyen ment, de mivel siettem párszor elbénáztam a kódokat is....
Lakás nem túl nagy, de van fürdő nappali konyha és action szoba. Rendezett kép mindenhol italok és miegymás kikészítve fürdőben és az előszobában is. A képein a lakás jól kivehető így ezzel senkinek
nem lehet gondja. Fürdőben tisztaság tusfürdő és szájvíz van bőven!!
Misty VIP külseje
Higiénia:
4
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Mit is mondhatnék a képek mindent elárulnak. Azt kapod amit látsz és vársz. Engem egy szexi fehérnemű komboban fogadott és szép magassarkúban. Hirtelen azt hittem olyan magas mint én!!! :)
Szép szemek igényes ápolt bőr és bomba alak. Én pár kilót eltudnék képzelni rajta, de ez csak a személyes vágyam... :) Cicik szilikonosak és nagyon szépek!!! Ha az utcán jönne szembe velem biztos tekerném a nyakam és tipikus olyan nő akit bárhol bármikor meg.... Ezt értem a kisugárzására is! De ezt tudja nagyon jól... :))
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 70078 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 70078 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-06-12 13:24:11 erotikus masszázs 700785. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-06-12 13:24:11 erotikus masszázs 700786. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-06-12 13:24:11 erotikus masszázs 70078
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Mivel a késésem miatt kicsit kapkodósra vettük a figurát, így gyorsan elmentem a fürdőbe, hogy felfrissüljek. Visszatértemkor már a szobában voltunk és egymásnak estünk! Kevés csók és kezdtem kihámozni a szerény öltözékéből. Tudja mitől döglik a légy azonnal rámarkolt az egykorúra ami rögtön vigyázzba is állt. Egyet pislantottam és már rá is cuppant... Francia kellemes volt nagyon jól csinálja, de én is szerettem volna megízlelni őt így kértem a cserét. Azt már többen megírták, hogy "beszél" szex közben, de ezt át kell élni, mert nagyon izgató mikor azt mondja ( csináld-ne hagyd abba ) Mikor azt gondoltam elélvezett kérdeztem, hogy szeretné e még, hogy kényeztessem a válasz azt volt igen így 69-be fordultunk és ő is egyre vadabbul kezdett franciázni. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a kezem megfogja és az ujjam betolja a nedves punciba, hogy így folytassam!!! Nem kellett sok és akkorát és olyan hangosan élvezett az arcomra, hogy azt hittem az előző nem is volt igazi.... :))
Kérésemre gumit húztunk amit szájjal tett fel és megkezdte lovaglását vagyis inkább én toltam neki lentről.... Kérdeztem, hogy folytassuk a válasz az volt kutyusban erre én tiltakoztam és inkább szemből támadtam meg, mert úgy biztos végem lett volna.... Mikor kellőképpen elfáradtam mégis a kivégző pózba helyezkedett úgy, hogy félig kifordulva a feje az ágyon az összeszorított puncija pedig az égnek várta, hogy nagyon megrakjam. Hol engem, hol a tükörben minket nézett és mondta, hogy keményebben, hirtelen a kerek popójára csapott, hogy én is fenekeljem el, de bármennyire is szeretem volna jó sokáig így lenne benne gyorsan utolért a vég..... Én már lassítottam, de ő még tolta rám magát, de ez egy örömteli kielégülés volt! Sajnos kevés időnk maradt beszélgetni így is 15 perccel túlléptem az időmet, de nagyon megérte!!!! :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon mondta az ****, de szó sem esett róla végig, de a kis asztalkára tettem amit megbeszéltünk!!!
Picit átlagon felüli, de az ***-érték aránya nagyon jónak mondható. :)
Rózsacsokor
ronin30 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Sokan írták, hogy pornós filing van nála, de ezt én kicsit másképp fogalmaznám.. Imádja a keményebb vad szexet és ezt tényleg a pornó filmekben szoktuk így látni, de miért ne lehetne akár a barátnőddel is ilyen a szex otthon, aztán jót beszélgettek és simogatjátok egymást ahogy Misty tette ma velem....

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2015-06-19 10:58:29
Ez jó lett nagyon, ez kell nekem is :D

2015-06-16 05:51:47
Kicsit rövid, mégis informatív beszi. A pontozást nem értem, de a leírás tetszik.

2015-06-15 15:36:56
újabb szép emléket sikerült állítani a hazai szakma koronázatlan királynőjének

2015-06-14 00:47:55
Részletes vágykeltő írás! Szép volt hokker, irigyellek!!

2015-06-13 13:01:07
Kedvelem az ilyen írásokat, min érződik az élményindex.
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 41db
(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

(2023-05-23) : Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra,

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.