Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lara :)

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2015-05-03 15:31:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen, örülök, hogy jól érezted magad :)
Örömmel várlak legközelebb is. Bis dann ;)

Beszámoló Lara :) +36705704334 68877 szexpartner

Hugo3 a 2015-05 hónapi randiján történteket írta meg Lara :) hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt hívtam Larát. Nagyon kedves volt a telefonban, mondta, hogy még nincsen bent úgyhogy kicsit később telefonáljak még az egyeztetés véget. Így is lett egyből felvette a telefont és meg is beszéltük a találkozót.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
XI. kerület frekventált része. Vasárnapról lévén szó nem volt vészes a forgalom, bár azért még így is sokan voltak az úton. Könnyű odatalálni, és a háztól kb 1 perc sétára parkoló hely is volt. Tömegközlekedésről sajnos nincs infóm de buszok járnak arra, meg a villamos is, így szerintem BKV-val se lehet gond az odajutás.
Helyszín
Randi helyszíne:
3
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
4
Egy jól karbantartott panel jellegű ház *** emeletén fogadott Lara. A ház, a szoba meg a fürdő is teljesen korrekt, a célnak tökéletesen megfelel. A szobában kihajtható kanapé, nem túl nagy de bőven el lehet férni rajta.
Lara :) külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képek alapján egy nagyon csinos hölgyet vártam és... nem is kellett csalódnom. Lara egy nagyon vonzó nő, helyes arccal és nagyon jó alakkal. Egy fekete csipkés hálóing szerűségben fogadott combfixben. Nagyon tetszett már maga az összeállítás is. Miután ettől megszabadult még jobban tetszett. Szép formás mellek, és csinos alak. Pici fölösleg van rajta, de ennyi még kell is :). És a kisugárzásával együtt hihetetlenül szexi összbenyomást kelt, legalábbis bennem mindenképpen.
1. Lara :) +36705704334 beszámoló Budapest 68877 erotikus masszázs
3. Lara :) +36705704334 beszámoló Budapest 68877 erotikus masszázs4. Lara :) +36705704334 beszámoló 2015-05-03 15:31:11 erotikus masszázs 688775. Lara :) +36705704334 beszámoló 2015-05-03 15:31:11 erotikus masszázs 688776. Lara :) +36705704334 beszámoló 2015-05-03 15:31:11 erotikus masszázs 68877
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
1
Fél órára tudtam maradni most, legközelebb úgy tervezem majd, hogy a hosszabb programra is legyen időm.

Érkezésemkor itallal kínált, kicsit beszélgettünk majd elmentem zuhanyozni. Mikor visszajöttem már csak egy falatnyi tanga és egy melltartó volt rajta. Az ágyra feküdtünk és elkezdtük felfedezni egymást. Pillanatok alatt felizgatott, nagyon finom illata van és olyan puha bőre mint egy tini lánynak pedig már nem az :)

Utána ő következett és elindult a franciás kényeztetésem; nagyon finoman kezdte barátnősen, nem vadul, figyelnem is kellett, hogy nehogy idő előtt végem legyen, de ezt ő is érezte mondta is, hogy ne siessünk ennyire így cseréltünk és én következtem. Szemmel láthatóan és füllel hallhatóan tetszett neki amit csináltam ő is mondta, hogy inkább csináljunk most inkább valami mást nehogy idő előtt elmenjen :)

Így megkaptam a védőfelszerelést amit szájjal tett fel, és szemből kezdtünk. Nagyon szép látvány volt, de kérte, hogy forduljunk mert úgy szereti a legjobban. Itt tényleg lehetett vadabbul diktálni a tempót, de ténykedésem siker koronázta és megelőzött engem. Mondta, hogy most már én jövök így szembe fordultunk és így is lett végem.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Picit átlag fölöttinek mondanám, az extrákkal együtt, de a kapott *** tükrében teljesen korrektnek mondható.
Rózsacsokor
Hugo3 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lara egy nagyon vonzó hölgy, aki amellett hogy nagyon kívánatos rendkívül értelmes is. Nagyon jól elbeszélgettem vele a végén. Egy kedves nőt ismertem meg a személyében akivel nagyon jól éreztem magam még az idő rövidsége ellenére is úgy érzem egymásra tudtunk hangolódni. Remélem még találkozunk,
Bis dann :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara :) szexpartner beszámolójáról


2015-05-05 05:10:57
Próbálj legközelebb többet maradni, és arról is írjál!

2015-05-04 13:45:45
Oké, hogy finoman, barátnősen kezdte! De hogyan, milyen technikával? Ez az összes, amit megtudunk az ő ténykedéséről. Meg azt, hogy szájjal tette fel a gumit. A többi nem arról szól, hogy Lara mit és hogyan csinált.
Mutasd mindet

FunkciókLara :) legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2013-12-26) : Azért elkezdte a masszírozást, ami nagyon finom is volt, de 10 perc után mondta, hogy melege van, és megkérdezte, hogy csináljunk-e valami mást. Csináltunk. Loraa bőre selymes, MINDENHOL ápolt és finom, megkóstoltam. Ő is engem, majd hátulról, isteni popsijában gyönyörködve lett végem.

felejthetetlen: 7db
(2022-02-05) : nem sokára lehuppant a franciaágyra és én állva egy kellemes franciába kezdett ,hagytam egy ideig majd kérdeztem hogy kényeztethetem ,igenlő választ kaptam igy hátára fektettem Larát majd belekezdtem egy lassú minden testrészére való kényeztetésre .Nyakánál kezdtem majd a két gyönyörü cici következett,

(2021-12-14) : helyet foglalt az ágy szélén egy mozdulattal magához húzott majd elkezdte felfedezni a farkincám , nagyon finom kezdésnek bizonyult ,érzékien nyalogatta, kézzel a golyókat simizte ,felajánlottam a kölcsönös franciát ,komótosan hátára feküdt ,nekifogtam finoman a ciccikkel kezdeni a kényeztetést , de sajnos hamar leküldött a puncijához,

(2021-09-10) : Miután picit magához tért, a hátamra parancsolt, és az én kényeztetésem következett. Érzékien, de határozottan, varrázsolt kőkeménnyé. Nagyon finoman csinálta, nem is nagyon eröltettem, hogy gumit húzzunk. Természetesen ennek is eljött az ideje. Larára bíztam az irányítást, Ő pedig háttal lovagolt meg, majd a kedvencére

nagyon jó: 7db
(2023-03-23) : Visszaérkezésünk után simogatással kezdtünk. Úgy állva kaptam egy csodálatos, minden igényt kielégítő NF-et, amitől befickósodtam. Ezután én kezdtem el kényeztetni nyelvvel és ujjammal a csiklóját. Egyértelműen szereti ezt a cselekedetet. Felszólított, hogy most már aztán hatoljak bele. Kellemes gumis francia után, missziben be is küldtem a kápót. Melegítésként indítottuk ezzel, de váltottunk a kedvencére a kutyusra. Csavartuk, pörgettük, meg volt amikor rendesen csak megdugtam (ezt szereti, kívánja) majd háttal beleülésre cseréltük a figurát.

(2018-04-19) : A védőfelszerelés megújítása és egy újabb rövid franciás felvezetés után megkérdeztem Larát, hogy bele ülne-e, amit örömmel teljesített. Fölém kerekedett, és nekem háttal kezdett lovagolni rajtam,

(2017-12-20) : Testi értelemben is kezdeményező. Masszázs jó érzés. Masszázs olaj van. Isteni francia. Aktívan részt vett mindenben. Minden kérésem teljesítette. 2 óra volt, pikk pakk elment.

: 11db
(2023-12-06) : Kis simogatás után helycsere következett, lábujjaival megragadta farkamat és elkezdett kellemes tempóban fel-le haladni.

(2022-08-25) : Kaptam egy újabb nagyon finom franciát, ezután kipróbáltuk a misszit, ami mindkettőnknek nagyon bejött, olyannyira, hogy ő el is élvezett, amit szerintem nem játszott meg

(2022-06-14) : Gyöngéd simogatás és pár szó váltása után kezdeményezően elkezdett franciázni amit félbeszakitottam mert jobban szeretem ha én kezdhetek szóval kezdtem is lecsorogni a testén picit orálisan kényeztettem amit úgy éreztem tetszett neki jól fogadta majd védőfelszerelés és felülről támadtam be