Anna erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Anna

+36705934683

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2015-04-26 22:23:18

SubaruWRX
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló Anna budapesti erotikus masszázs hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt egy kolléganőn keresztül. Pikk-pakk megegyeztünk az időpontban és az időtartamban is. Gyors és precíz a telefonos ügyintézés :-)
Megközelítés
Marina part, autóval szoktam menni, mostanában mindig találok parkolót is, bár valószínűleg a hétvégi és napközbeni időpont miatt. Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, már ha jár a 3-as metró éppen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tiszta, szép, igényesen berendezett lakás. Rend és tisztaság mindenhol, látszik, hogy nagyon ügyelnek a csajok erre. Sejtelmes világítás mindenfele. A tusoló igényes és nagyon tiszta.
Anna külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Anna nagyon szép, karcsú, vékony. Egy falatnyi kis tangában, egy melltartóban és egy magassarkúban fogadott. Puszi-puszi, hiszen már ismerjük egymást :-) levettem a cipőmet és hagytam, hogy mutassa az utat és közben bámulhattam formás kis popsiját. A masszázsszobában levetkőztem, elmentem tusolni, majd visszatérve kaptam egy pohár vizet és egy szívecske formájú szívószállal szervírozott energiaitalból is pár kortyot. Masszázs előtt kértem, hogy minden ruhadarabtól szabaduljon meg, így lekerült a magassarkú a melltartó és a bugyi is, amit én vettem le. Természetesen rögtön megpuszilgattam a formás kis popsiját.
Erotikus masszázs
Továbbra is jobban szeretek masszírozni, mint masszíroztatni, így mai kalandom is ezzel kezdődött. Anna készségesen feküdt le a tatamira és a masszázshoz az olajat választotta. Instrukciókkal is ellátott, mondta, hogy erősen szereti és kifejezetten a nyak és a váll területére összpontosítsak. Bekentem a hátát olajjal és elkezdődött a masszázsom. Ahogy kérte, próbáltam erősen és a megadott koordinátákon masszírozni. Finoman kezdtem, hogy bemelegedjen és az olaj is jól elterüljön, majd igyekeztem egyre erősebben masszírozni. A visszajelzésekből ítélve jól végezhettem a dolgomat, mert igencsak kellemes hangokat adott ki közben Anna. Haladtam is szépen lefele, de vissza-vissza tértem a vállához, hogy minél kellemesebb élményben legyen része, ugyanis ez nekem nagyon fontos. Finom, selymes a bőre, szép feszes, majd ahogy haladtam lefelé elérkeztem a popsijához. Imádom ezt a részt, jól átgyömöszöltem és közben begyűjtöttem a bókokat is Annától, hogy "jajj, de jól csinálod" :-) Következett a combja, majd a vádliját meg szinte már csak simogattam. Ezt követően visszatértem a nyak és váll részhez hol simogattam, hol pedig az arcát és a nyakát puszilgattam, érezhetően kellemesnek érezte az érintésemet, néha mint egy kiscica kidomborított, ilyenkor egyik kezemmel végigsimogattam az oldalát, majd megfogtam a szép cickjóját, amit szintén nagy sóhajtásokkal nyugtázott. Kértem, hogy forduljon meg. Bekentem a cickóit olajjal és elkezdtem masszírozni, közben pedig néha végigpuszilgattam az arcát és a nyakát, majd haladtam a puszikkal egyre lejjebb és megpuszilgattam a cickóját is. A mellbimbóját nagyon óvatosan a számba vettem és finoman, de határozottan elkezdtem szopogatni, aminek hatására egyre szaporábban vette a levegőt és hol a tatami, hol engem markolászott :-) Végigsimogattam a gyönyörű lapos hasát és végigpuszilgattam, aminek hatására össze-össze rándult, majd elérkeztem a szép sima puncijához is.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Megsimogattam a szeméremdombját, egyik kezemmel a cickóját markolásztam, másikkal pedig a punciját simogattam nagyon finoman, szinte éppen hogy csak hozzáértem. Megpuszilgattam a combjai belső felét, majd lassan elhelyezkedtem a két lába között és megpuszilgattam a punciját is. Nagyon finoman, éppen csak a nyelvem hegyével kezdtem el nyalogatni, majd lassan egyre erősebben nyaltam. Fantasztikus érzés és látvány volt. Nyomta felém a punciját és mozgatta a csípőjét. Imádom! Fogta a fejem és húzott magához. Imádom!! :-D Közben markolásztam a cickóját vagy simogattam, néha megfogtam a kezét, de olyankor is csípőből megoldotta, hogy még jobb legyen neki. Teljes extázisban nyaltam, gyakorlatilag a fülemtől az orromig puncis lettem. Nem számoltam a perceket, de szerintem egy óra simán elment ezzel, némi pihenőt beiktatva 3 etapban. Mindketten nagyon jól bírtuk. Az utolsó részben aztán én kerültem alulra és Anna vette át az irányítást. Olajjal bekenegetett lent, majd egy hihetetlenül klassz franciát kaptam. Ráadásul nem kímélte a golyóimat sem, amiért élek-halok. Nagyon klassz ajak masszázsban részesítette mindkettőt, csak kapkodtam a levegőt közben. A legvégén aztán kértem, hogy forduljon 69-es pózba és még adtunk a végének egy durvát. Hatalmasat élveztem és szerintem ő is. Nem tudom, hogy mi hova ment, de mivel én is el voltam foglalva, így nem tudtam ilyesmire figyelni. Hozzám bújt és puszilgatott meg simogatott, miközben csillagokat láttam. Durván jó volt, mindketten keményen megdolgoztunk ezért a fantasztikus élményért. Együtt mentünk el tusolni, nagyon alaposan megfürdetett és jó alaposan le is taperolt a tusolóban ;-)
Elszámolás
Szóba sem került, a végén letettem a kis asztalkára az ajándékot ami a teljesen szokásos mértékű volt.
Összkép
Azt kell mondjam, hogy egy durva kardió edzéssel is felért az, amit műveltünk. Szívesen kardióznék mindennap egy ilyet Annával. Nagyon klassz csajszi. Csinos, belevaló, vagány, intelligens. Nagyon jól éreztem magam és hálás vagyok neki, hogy hagyott kibontakozni, amit meg tőle kaptam az felejthetetlen élmény. Pedig én amúgy nagyon gátlásos és félénk vagyok :-D

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Anna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-07-23 17:14:20
Remek beszámoló egy imádnivaló hölgyről!

2015-04-28 15:41:21
Érdekes beszi,kitettél magadért rendesen.részletes és élvezetes volt olvasni,tökéletes.szinte nem bírtam elfordulni,csak olvastam és olvastam.))

2015-04-28 05:13:07
Minden ízében nagyon jó beszámoló!

szuki
Törölt reg
2015-04-27 18:04:32
az élmények hatása alatt írtad a beszit is:)

2015-04-27 16:29:36
Pikk-pakk a mennyekben voltél és jó sokáig tartott , ami különösen tetszett !

FunkciókAnna legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2017-07-03) : Aztán természetesen a száját is bevetette, a makk hegyét nyaldosós technikája szerintem verhetetlen... Én közben gyönyörű testét simogattam, ölelgettem. Majd még jobban rám hajolt, megtalálta a következő gyenge pontom,

(2014-10-19) : Először átmasszírozott a lábaimtól kezdve, jó erősen ahogy ő szokott, pedig amúgy ki sem nézni belőle, milyen erő van benne. Nagyon hatásosan masszíroz, érti, hogy hova nyúl és mit csinál.

felejthetetlen: 4db
(2018-09-17) : Minden testrészem kapott a törődésből, de a nyakam alaposabb elbánásban részesült. A csomóimat megtalálta,de a mentesítés csak helyenként történhetett meg. Ellazított,és feltöltött, amennyire csak lehetett.

(2015-03-24) : Ha valaki nem csak simogatásra vágyik, akkor annak ki kell próbálnia Anna kezeit. Megtanulta, érti, érzi, élvezettel csinálja. És én is élvezettel fogadtam.

(2015-03-14) : Csúszkával kezdtünk először a hátamon amit nem nagyon erőltettem mert eddig ez nem különösebben hozott lázba máshol de nála...fuu..

nagyon jó: 8db
(2017-10-01) : Miután jól meggyúrt,hanyatt fektetett,és következett a csúszka masszázs.Ő bekent engem olajjal,nekem meg felkínálta finom kis popsiját és formás cickóit,amiket én nagy élvezettel be is olajoztam.

(2017-08-29) : Gyors pancsim után kaptam egy kis vizet, majd Anna elkezdett gyúrogatni engem, melyet nagyon-nagyon jól csinál, szerintem tudja ő még ezt erősebben is, de ennél kevesebb is bőven elég nekem, nagyon erős kezei vannak.

(2016-08-24) : lábtól indult felfelé nagyon kellemesen minden izomcsoportot végigdolgozott nem sajnált, utána a hátamon alkarral könyékkel dolgozott nagyon jól esett bizony, szerintem eltüntettet

: 23db
(2018-01-13) : Fordulás után kaptam egy kis csuszka masszázst, majd egy kis kézi kényeztetést. Számomra semmi különleges nem volt. Majd egy kézi kényeztetés, simogatás.

(2018-01-09) : Nem túl erős inkább kényeztető jellegű. Közben jól el tudtunk beszélgetni, kifejezetten értelmes volt, jó volt az egésznek a hangulata

(2017-12-24) : A végén ezt a malőrt sikerült kiköszöbölni mert majd tökéletesre sikerült a masszázs Anna részéről amit kértem azt nagyon szépen alaposan kivitelezve pont kellő erővel megkaptam.