25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Enikő szexpartner

szexpartner

Enikő

+36305321472

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2015-04-26 18:05:27

rabauer
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Enikő budapesti szexpartner hirdetőről (II. kerület)

Egyeztetés
A telefont néhány csörgés után felvette, ami jelentősen megkönnyítette a randi megbeszélésését, és mint más esetekben nem kellett az sms - visszahívások bonyodalmával foglalkozni.
Megközelítés
Könnyen megközelíthető a helyszín, bkv-val is, de kocsival is biztos, hogy találni parkolóhelyet a közeli utcákban, szóval ez nem jelenthet problémát.
Helyszín
Mivel elolvastam néhány beszámolót a hölyről, a helyszín tekintetében nem ért semmi meglepetés, kicsit olyan volt, mintha már jártam volna itt. Rendezett, tiszta és hangulatos, de ez főleg a Hölgy társaságának köszönhetö :)
Enikő külseje
Külsőre sem volt csalódás, sőt inkább csak pozítívan hiszen a képek nem a legfrissebbek, illetve néhányuk műtermi, pedig szerintem egy amatőr fotó nagyobb bizalmat keltene, de a valóság tökéletes volt.
Action
Zuhany után a klasszikus randik menetrendje szerint folytattuk a dolgot. Először kaptam egy finom franciát, majd én is felfedeztem a testét.Azt hozzá kell tennem, hogy a franciája isteni, pedig van egy viszonylagos összehasonlítási alapom, de amit itt kaptam az benne van a top10ben. A puncija finom illatos és nekem nagyon bejött. Majd gumit húztunk és a klasszikus pózokat végig futtatva kihasználtuk az alkalmat, amire szerencsére ott létem során még egyszer lehetőségem volt. Ki is fárradtam a végére.
Elszámolás
Az ajándék a telefonban megbeszéltnek megfelelő volt, ezt előre oda is adtam.
Összkép
Egyértelműen pozitív, ha lesz még rá lehetőségem, biztos, hogy újra meglátogatom a hölgyet, mivel személyében egy korrekt és nagyon kedves nőt ismertem meg.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Enikő nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2014-02-07) : Megérkezésem után ásványvízzel kínált, majd irány fürdeni, az ágyon sokáig beszélgettünk, isteni franciát kaptam amit próbáltam viszonozni. Az első felvonásnak popó lett a vége.

(2011-08-10) :

Ha Enikő nem utasítana mozdulataival más  teendők felé talán még mindíg ott élvezném kejhének kényeztetését.  De az ágy mellé állított ,és huncut módom belekezdett az én izgatásomba-kényeztetésembe. Elém térdelt ,barátaim az a francia húúú!!  De nem végzett ki, védőfelszerelésbe öltöztette a velem egykorú társam(2011-02-21) :

Hátamra fekszem felkeményedik, mire furdul a gumival hello...hmmm...meglovagolja az ujjam, acélmerevség, kis punci, amiben felsikít, rövid röham...majd átcsusszanok popsiba és több nekifutásból egyre keményebben kielégítem ánusza kívánságát, csapkodom azt a szép barna harisnyatartós farátfelejthetetlen: 15db
(2018-08-17) : Változatosan szopogatta az éledező harcost, nyelvével is dolgozott rendesen. Időnként kiengedve megtekintette az eredményt, konstatálva a kellő javulást tovább folytatta áldásos tevékenységét.

(2018-07-11) : Pont úgy csinálta ahogy szeretem (persze ismer már), először csak a kalapot kapta be, majd végig nyalogatta, arcához csapkodta, aztán bevetette a mélyebb technikát is.

(2017-12-26) : Ajkai közt indítottam kellemes igen látványos franciát kaptam és igen emlékezett, hogy mit és hogyan szeretek.Majd gumi és irány a mesésen formás, feszes fenék miközben kértem, hogy a "konkurenciát" tegye rezgő módba

nagyon jó: 36db
(2018-11-14) : Ekkor következett az Ő tudománya, ami nagyon magas szinten van, nem tünteti el teljesen az ember farkát, de azt tökéletesen csinálja átéléssel, élvezettel.

(2018-07-25) : Ezután Enikő következett. Nagyon jól és élvezetesen szopta lompit. Tényleg finoman, de mégis íntenzíven. Lecsúszva, feje lomposom magasságában és dolgozta rendesen.

(2018-01-10) : a kellő felvezetés után a répának is minden oldalát végignyalta. Ezután kerültem a szájába, több, mint a felét azonnal bevéve kezdett bólogatni és határozottan szopni,

: 127db
(2018-08-29) : Simogattuk egymást, majd elkezdte a férfiasságomat a szájával kényeztetni. Kéjesen nyögdécselt, gyakran nézett a szemembe. Többször torokra is vett. Én közben a punciját simogattam.

(2018-07-15) : Enikő is lelkesen nyelte zászlómat, itt jó darabig elidőztünk, miközben én is elértem punciját és lelkesen csúszkált ujjam a nedves punci környékén, gátjától csiklójáig.

(2018-05-24) : Nagyon jó és változatos franciában volt részem, voltak mélytorkos elemei, szembenézős cuppogós, nyalogatós részei, külön kiemelném, hogy a piros körmei ilyenkor milyen jól néztek ki a kukimon.