25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Nikol szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Nikol

+36703044410

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2015-04-26 16:50:49

szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Nikol budapesti szexpartner hirdetőről (VIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Megláttam a most hívhatod feliratot a hirdetésénél, felhívtam és egyeztettünk egy időpontot.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Nagyon egyszerű, helyileg a corvin-negyed a metrótól pár perc séta. Autóval sem bonyolult, parkolni a közeli pláza parkolójában lehet, de őrzött parkoló is van a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy új építésű lakóparkban található, mindig tisztaság és jó illat fogad. A fürdő is nagyon rendben van makulátlan a tisztaság számtalan tusfürdőből lehet váasztani. Van szájvíz fogkefe dezodor is. a törülköző nagy puha és illatos. A szoba hangulatos az ágy kényelmes. Ideálisak a körülmények.
Nikol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Csinos szőke lány meseszép kék szemekkel formás kemény cicikkel és csodálatos formás popsival.
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kérésemre egy kis farmer shortban fogadott és egy szexis kis melltartót vett fel hozzá, az apró kis nadrág nagyon jól visszaadta a formás fenekét. Kis beszélgetés és a kis ajándékok átadása után a fürdőbe indultam. Mire végeztem a fürdőben az ajtóban várt és csókolózni kezdtünk majd lekerült a melltartó és az ágyon térdelve egymást ölelve folytattuk a csókcsatát. Lassan lekerült a kis nadrág de előtte még kicsit simogattam a ciciket csókolgattam a vállát a nyakát és markolásztam a formás fenekét. A short alatt egy eszméletlen szexi kis fehér bugy fogadott végül ez is le került róla. Maradtam térdelő helyzetbe de ő apró csókokkal halmozott el és haladt egyre lejjebb majd franciázni kezdett nagyon változatosan csinálja és persze elővette a pajkos kis nyelvjátékot is ez a kedvencem mindeközben én a fenekét markolásztam és a ciciket simogattam fantasztikus látványt nyújt ebben a pózban a formás popsi. Ezután gumit húzott és misszionáriusban folytattuk közben csókolóztunk vagy megint a vállát a nyakát csókolgattam. Mikor kezdtem fáradni kutyusban folytattuk kicsit fáradt voltam ezért nem sikeredett a legjobbra a befejezés. Utána kaptam egy kis frissítőt és hozzámbújt és így beszélgettünk, sokmindenről lehet vele beszélni. A második kört kis csókokkal kezdtük és megint kaptam egy csodálatos franciát miközben a kis szájával a makkom kényeztette a kicsi kezével a zacsit masszírozta ezzel megint csak a mennyekbe repített. Ismét felkerült a gumi és lovaglásba kezdett ezt szintén imádom mert fantasztikusan mozog. Így szeretkeztünk majd egyszerűen csak a gumiba mentem el. Mivel maradt még időm ismét beszélgettünk kicsit majd irány a fürdő utána felöltöztem, búcsúztam és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt köztünk már szóba sem kerül, mert a bővebb info mindent elárul. Én csak elhelyezem az ajándékot az éjjeliszekrényen.
Összkép
Szeméyében egy rendívüli lányt lehet megismerni. Rendkívül kedves mosolygós mindig maximálisan figyel arra, hogy jólérezzem magam.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Nikol szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-04-27 15:40:34
Jó volt olvasni a sokadik beszámolódat a hölgyről,kedvcsinálónak kiváló.

2015-04-27 14:23:32
A jó akció rész dobta fel a beszit!

sztbali
Becsben tartott
2015-04-27 12:31:39
Mindig élvezetes Nikol legnagyobb rajongójától.

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2018-08-28) : She started again licking and sucking my stem without condom, delightfully caressing and kneading my balls. After a few minutes, she put a condom and she went on me in cowgirl position.

(2018-06-09) : Csókolózni kezdtünk, amit mesterien csinál, és szerencsére abba sem nagyon hagytuk az egész együttlétünk során. Kis idő után a hátára feküdt, és én elkezdhettem a kényeztetését,

(2018-05-27) : Ő nem tétlenkedett a derekam magasságában oldalt térdelt - kuporodott és lelkes, tempós franciába kezdett, hogy elérjük a kellő keménységet. 4-5 perc kellett neki és igazándiból jól is esett ahogy csinálta

felejthetetlen: 29db
(2019-02-03) : Nagyon kellemesen kényeztetett, a golyszikat sem hanyagolta el. Hamarosan felkerült a vegyvédelmi és missziben folytattuk. Közben is csókolt és ölelt, kapaszkodott belém és húzott magához.

(2018-11-26) : Lenyugvás után, megfordultunk, és a pici szája kezelésbe vette a farkamat.Kértem hogy lassan csinálja, hogy minél tovább vésődjön belém az a kép amikor rám néz és szop.

(2018-09-06) : Then a switch to doggy where we god more wild. The 1st session was closing to an end as I felt I can hold it any longer. Condom off and I ended in her mouth.

nagyon jó: 49db
(2019-02-14) : majd Nikol indult el felfedezni, és el is jutott a velem egykorúig, amit kényeztetni kezdett. Nem rontott neki, csak szép lassan, a környékkel is foglalkozva kezdte birtokba venni.

(2018-12-24) : A folytatásban francia leckét kaptam. Barátnős a franciája is, odafigyel, úgy csinálja, hogy jól essen az embernek. Változatos, kellően nyálas és foglalkozik a golyókkal is.

(2018-12-22) : Elkapta a kispajtást, kézzel és szájjal is megdolgozta. Ügyes mozdulatokkal operált, cumizás közben a nyelvvel izgatta a makkot. Rutinos.

: 78db
(2019-01-27) : Ezután ő vett kezelésbe ismét, a franciázás közbeni felpillantásai egyszerűen vadítóak voltak, ezért viszonylag hamar meg is egyeztünk, hogy jobb lesz gumit húzni.

(2018-12-18) : Finom lassú mozdulatokkal vette az irányt délnek. Kicsit húzt az agyam. (Már amennyi maradt.) Kiváló a technikája az élmény sokkoló. (Jó értelemben.) Viszonozni akartam a kedvességét és kifejezettem nehezen esett elszakadni az ajkaitól.

(2018-12-03) : majd rátért a lényegre, annyira jól szopott, hogy majdnem elélveztem de ezt nem hagyhattam így megkértem, hogy most én jöhessek a hátára fektettem úgy nyaltam.