25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
Alexa Dolce szexpartner

szexpartner

Alexa Dolce

+36706367111

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2015-04-25 22:40:10

miki5
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Alexa Dolce budapesti szexpartner hirdetőről (III. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Számomra meglepő módon egyszerűen és gyorsan. Reggel, láttam, hogy aznap elérhető korán írtam egy SMS-t, 10 körül válaszolt, időpontot is eldönthettem, baromi rugalmas volt.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Frekventált, jól megközelíthető a hely, a parkolás gyerek játék. BKV-t nem tudom nem figyeltem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Gyakorlatilag bármilyen luxus igényt kielégítő kecó, világos igényes úgy, hogy nem véletlenül van házőrző, mert csak így lehet biztonságba tudni a lakást és Jasmint. Célszoba minden igényt kielégít, úgy mint a fürdő.
Alexa Dolce külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ezt nehéz szavakba önteni, ez ember fia vár valamit, sosem túl sokat, hogy ne csalódjon nagyot, Nála egy nagy csalódás ért pozitív értelembe véve, mert amit állít az úgy van, de nem csak ímmel-ámmal, hanem 101%-ban. Minden megfelel a képeknek és leírásnak!
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Elmúlt hetek kipihenésének szántam a Vele elöntendő 1,5 órát. Megérkezéskor nekem eset majd ezt a randi végéig folyamatos csók, simogatás követte. Franciaágyon csókolóztunk, majd elmentem fürödni. Vissza érve egy bugyiban fogadott hanyatt fekve az ágyon, gyakorlatilag elém tárult minden :)! Szájától indulva, nyakán, ciciken keresztül a puncijához értem, ami kényeztetésnek Jasmin nagyon örült és nagyon boldog volt a végkifejlet után. Majd olyan franciát kaptam ami tényleg No1 pedig ne az Ő szájában voltam először. Ott is lett végem. Második résznél megint Jasmin kényeztetésével indult és újra oda ért ahol nagyon szeret lenni. Csoda francia, majd lovacskázás, hátulról, majd újra a szájában, ahol végem is lett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag tettem ki öltözés közben, miközben hanyatt fekve a puncijával néztem farkas szemet.
Összkép
Ha megteheted NEM SZABAD KIHAGYNI, mert egy új dimenziót mutat Jasmin, ami példa értékű és tanítani való, most már tudom Ő ilyen és pont!

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Alexa Dolce szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Alexa Dolce nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAlexa Dolce legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2019-01-22) : Tovig bekapta a farkamat es lent tartotta jo melyen az orra a hasammal erintkezet jo sokaig ezutan kis levegovetel es ujra ugyanez. Elhelyezkedtem az agyon es folytatta a francia mutatvanyt

(2018-11-19) : Így kicsusszantam popsijából, gumi a kukába és ismét magam elé guggoltattam, hogy játsszon vele kedvére és persze az én kedvemre is. Ismét megszólaltatta a varázsfuvolát, játszott a jojóval is én meg kézbe vettem a célzókészüléket és a slagot a szájára irányítottam.

(2016-01-22) : Jasmin úgy dolgozott a farkamon, mintha az életéért szopna. Eleinte puhán, lassan mélyen, aztán egyre határozottabban, vadabbul. Ráérzett, hogy mit szeretek. Vagy lehet, hogy ő is így szereti?

felejthetetlen: 55db
(2019-01-31) : Majd hanyatt feküdtem ő pedig a testemet csókolgatva haladt lefelé és belekezdett a franciába. Nagyon jól csinálta. Először csak nyalogatta, majd szépen lassan elkezdett szopni. Változatosan csinálta, foglalkozott a környékkel is.

(2019-01-05) : A szájában robbantam miután újfent jött egy szolid gagging. Majd fordultunk és én igyekeztem jót tenni neki, feltérképezve a húsos puncit és popsit. A hangok alapján élvezte a ténykedést, de tartok tőle hogy nem jártam teljes sikerrel.

(2018-12-08) : Franciája isteni még mindig.Én is kényeztettem persze majd ő.Egy idő után kértem a gumit és némi sikosító után bejutottam a popsijába..most ehhez volt kedvünk.Élvezte nagyon és én is.

nagyon jó: 44db
(2019-01-17) : Egyre mélyebben vette a szájába, rövidesen már a lehető legmélyebb pontig jutottam, legalábbis amit szerény méreteim engedtek :-D

(2019-01-07) : elkezdett brutálisan szopni. Rég láttam már ilyet bűvésznőt, aki teljesen el tudja tüntetni a varázspálcámat. Ezt az állapotot elég gyakran előidézte,

(2018-09-16) : Hihetetlen hogy természetesen és erőlködésmentesen tugya eltüntetni. Meg főleg amikor rám néz azokkal a szép szemekkel...nem is kellett sok idő hogy végezzen velem. Semmi pihenés nem volt, azonal folytatuk ahol abba hagytuk

: 73db
(2018-09-26) : Gondoltam, hogy szokásos koreográfia szerint beszélgetünk egy kicsit, és majd szépen kialakul az együttléthez szükséges atmoszféra. Felejtsd el.

(2018-09-10) : Az első érzésem olyan volt mintha a barátnőmhöz érkeztem volna. Bár kezdetben volt egy kis lámpalázam, ezt, kb. 2 perc alatt feloldotta a kedvessége, bájossága.

(2018-08-26) : És utána ő következet. Szó szerint bekapott. Csodálatos francia, brutális látvány, nézése és a hangok amiket közben kiadott... hat azt át kell élni.