25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
70
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
Csenge szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Csenge

+36703587714

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2015-04-25 10:32:37

MickRory
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Csenge reagálása

Kedves doktor bácsim,
Köszönöm szépen ezt az éjszakai mulatságot,nagyon élveztem,nem csak úgy tűnt,így is volt:) Nagyon szépen fogalmaztál meg MINDEN apró részletet:P El lettem látva rendesen vakcinával,de ezzel csak az a gond,h rászoktattál és már várom a következőket:D Társaságodban repül az idő,nagyon gyorsan:O Természetesen bármikor szívesen látlak nálam,alattam felettem mögöttem..:D:P Te kis Rosszaság;) Csókollak milliószor

Szexpartner beszámoló Csenge budapesti szexpartner hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Telefonon is , levelezést követően , nem a legegyszerűbb kategória elérni , de megéri a fáradozást :-D és hát a népszerűség miatt gondolom elfoglalt is a drága ! Mindig ír privát levelemre...még ha picit várni is kell , de megkapom a kérdéseimre a választ !
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Mivel már jártam nála...meg ismerem is a környéket könnyen autóval , GPS segít ha kell , minden információt elmond korrekt tájékoztatást kap az ember : BKV is jár arra , így minden adott a célba éréshez . Fizetős parkoló , de van őrzött is ;-) !!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház x-emelet , lift segít eljutni Csenge drágához , a lakás nagyon tetszik , ízléses , tiszta , higiénikus , jól felszerelt , a szobában tükör nem kicsi :-D minden igényt kielégít és milyen hasznos :-P !!A fürdő is tágas és tiszta szintén , van tusfürdő választék , nagy törölköző , szájvíz....stb...patent minden !
Csenge külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagy itt a baj kérem.....csupa-csupa pozitív csalódás :-) !!! A képekről ugyanis nem jön le a közvetlensége , a kedvessége és a kisugárzása , tehát a képek magukért beszélnek , nincs tévesztés úgy van ő ott és.....szóval nagyon szép-szexi-kívánatos Csenge !!! Szép arc , ápolt haj , selymes szoli barna bőr , doktorbácsis remekbe szabott cicik :-PP !! Formás - feszes popó ,kedvesség párosítva egy kis vagányság és túlfűtött szexuális kisugárzással megtűzdelve ami egy olyan képet ad , hogy....ááá !!
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy későbbi időpontra érkeztem és a megbeszélteknek megfelelően sokáig maradok ;-) ! Egy több órás programra neveztem be , mert úgy adta a lehetőség hogy nem kellett kapkodnom ! Megérkeztem egy üveg pezsgővel...mert mint mondja az őt megmozgatja ;-) én meg nem vagyok semmi jónak az elrontója :-P !! Na a fürcsi rész meg vetkőzést ugornám....úgy sem ez érdekli az olvasót ;-) !

A nappaliban kezdtük csókolni egymást , nem az a puszis fajta , rendes heves vággyal teli csók volt közben simogattuk egymást ami meghozta a várt eredményt ami még jobban gerjesztette a benne rejlő "kis"vadmacskát gyorsan a szobába invitált én meg követtem mint egy hű alattvaló...az ágyra döntött de úgy rendesen és már úgy nézett rám meg a közös barátunkra hogy igaz hogy majdnem kétszer annyit nyomok mint ő , de se erőm se időm nem lett volna elvenni tőle amit a szájába akart venni !

Uraim az amit Csenge orális kényeztetés címén tud művelni az.....tanítani kellene , de kevesen tudnák elsajátítani...szerintem ez ösztön vagy veleszületett dolog...nem vagyok benne biztos hogy csak úgy tanulható...de ettől még oktathatná :-DD !!! Tehát kaptam egy olyan franciát hogy csak néztem és élveztem és nagyon kész voltam , a golyószopitól , a makk szívásig , a bőnyálas , mélytorkos hol a rudat széltében - hosszában nyalogatja bekapja és élvezi közben hogy szenvedek , nem akartam még hogy vége legyen az első körnek amíg lehetett hagytam de a z idő múlásával közeledtem volna a ki tőrés felé így javasoltam hogy cseréljünk szerepkört ! Nem bánta de megjegyezte még visszakéri :-D ! A hátára feküdt és az ajkait csókolva a nyakán keresztül a ciciket sem kihagyva a lapos hasán át a combjait simogatva közben haladtam a gyönyör kapuja felé, itt a combjait puszilgattam és itt már volta sóhaj is főleg mikor apró lágy csókokat leheltem a szép puncijára..majd szépen lágyan elkezdtem punciját nyalni amit majd szépen a jelek és a nedvesedésből fokozatosan intenzívebbre vettem ,ezt addig folytatván míg ha minden igaz elért a gyönyör kapujába ;-) nekem úgy tűnt , megfeszült hasa , vonaglásba kezdett majd megkért hogy ez így most neki elég is volt ! Picit megpihent-magáhoztért majd mondta most kapaszkodj...na ez majdnem megszeppentet...de csak majdnem és hát ott folytatta ahol abba hagyta csak még intenzívebben és változatosabban na ezt azért csak egy darabig lehet csak bírni és hát jött aminek jönnie kellett hatalmasat élveztem az ajkai közé amit szépen el is tüntetett többet nem láttuk az utódokat ;-) ! Pihegtem , kortyoltam a vízből ő a pezsgőből és az ágyon beszélgetünk , pihentünk !

A beszélgetés egyszer csak átváltott kacérkodássá és simogatások is egyre jobban mindkettőnknek cél irányossá váltak az érintései amik mindkettőnk örömére a várt hatást hozták ! A fent említett orális kényeztetés második felvonása jött , amit megtoldott egy mondattal hogy mikor kérdeztem nem húzunk gumit.. " ezt tudnám csinálni még sokáig " na de el kellett vennem a játékszerét mert én szerettem volna ha meglovagol , nem ellenkezett gumihúzást követően nyeregbe pattant majd olyan csípőkörzésbe kezdett hogy csak na !Majd előrehajolt rám ahol csókolhattam mind a ciciket mind az ajkát , ütemváltások közepette folytattuk és élveztük ezt a pózt hol lassabban - hol gyorsabb tempóban közben a tükörből csodáltam a gyönyörű partnerem tevékenységét rajtam . Majd kértem egy kutyus pózt ,ami olyan pucsításban történt hogy festeni kellett volna az t a képet :-P megkerestük az ideális magasságot hogy ne fájjon neki sem és finoman elkezdtem mozogni Csengében majd egyre gyorsítottuk a tempót , majd én a lábamra ülve hagytam hogy ő hátradőlve az ölemben mozogva a melleit simogatva s közben a nyakát csókolva vonaglottunk és a tükörből még rám is mosolygott.....majd ismét előredőlt az ágyra hasalt és így toltam ahogy bírtam , majd kértem egy pornósabb befejezést a tükör előtt állva az ágy mellett hogy ő térdel picit hátradönti a fejét és kinyitja édes ajkait és én meg a ahová sikerül érkezem...na ez így is volt jutott az arcocskájára a szájacskájába is én meg a tükörbe kapaszkodva estem majdnem össze....annyit fűzött csak hozzá mikor látta hogy az arcán és a vállán mennyi van miközben a tükörbe nézett mindkettőnket " ezt a pocsékolás :-D " ! Ismét pihi majd pici összebújás beszélgetés az életben ki mit , merre , mit , mikor...stb... Értelmes lány Csenge !!!

A harmadik kört ismét aktívan kezdeményezően kezdte szinte csak azt vettem észre hogy a szájában és a kezében vagyok ,amit azért annyira nem bántam :-DD ! Én is simogattam csókoltam viszonoztam érintéseit majd ismét harckész állapotban találtam magam , új abroncs fő a védelem :-)) és egy kellemes papás-mamásban kezdtünk , amit azért jól megküldtünk a végére , nem csak úgy maszatolva...majd hasára feküdt és én a formás fenekét bámulva toltam hátulról , itt sem kellett finomkodni , meg hát a harmadik kör....tehát nem is volt biztos a végeredmény részemről...de megpróbáltuk , majd ötlete támadt Csengének és picit a tükör felé fordulva az egyik lábát felhúzva félig keresztbe én meg térdelve hátulról...mit ne mondjak tényleg jó póz és a tükörből is a látvány amit ő is és én is láthattam nem pedig csak magam elé nézve :-PP az teljesen rendbe volt és Csenge is megjegyezte hogy tetszik amit lát :-)) ! Így szexeltünk hosszasan , majd éreztem hogy így nem fog menni Csenge a hátára feküdt én elé-fölé térdeltem miután a gumit lerántottam és az ajkai kényeztetését választottam á segítségül kérte a kezemet a fejét megfelelő ütemben segíteni néha sokáig nagyon mélyen lent tartva haladtam a kitörés felé ami eljött és ismét az ajkai között élveztem hatalmasat :-D !! Az utódok menetek a haverok után nem találkoztunk többet ;-) ! Pihegtem , hevertem ezt a pár órát...amit bármikor újra megismételnék :-PP !

Majd időm lejártához közeledvén én fürcsi , bár ő marasztalt hová sietek , de mennem kellett...rövid a póráz ;-) !
Az ajtóban fájó búcsú , csók és irány haza !
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előre megbeszélt , a helyszínen sem változott ,én az asztalkára tettem , egy hosszabb szeánsz volt most ez mint általában , de az élményért bőségesen megérte számomra , már-már kedvezőnek mondanám ;-) de ez csak nézőpont és viszonyítás kérdése , mindenki maga döntse el mi-mennyit ér neki! Nekem maximálisan megérte !
Összkép
Csenge egy igazi kis szexi-tüzes lány aki nem csak érti hogy mi kell a férfinak , de szereti is amit csinál és azt profin csinálja !! Egyszer valaki a privát életben nagyon jól fog vele járni :-DD mert ki tudja mit lehetne még kihozni a másikból ha nem itt találkozik az ember ;-) / addig meg jól jár vele az aki eljut hozzá...jelen esetben én voltam az :-D / ! Én még biztos visszatérek hozzá...mert maradt még bennünk pár ötlet,póz és lendület :-DD ! Na persze csak ha fogad , de ha igen akkor biztos megjelenek majd újfent nála ;-) !
Köszönöm az élményt csodásan éreztem magam...és ha jól vettem észre neked sem volt ellenedre ;-) folytatjuk.......csókollak :-**

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Csenge szexpartner beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókCsenge legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2018-07-10) : A kényeztetés után jöhetett a gumi és nyeregbe is pattant gyönyörű látvány volt ahogy a mellei ott ringanak előttem. Majd hely csere és végem is lett.

(2017-06-30) : Csak a pihe-puha ajkai értek az eddigre már acélkemény farkamhoz. Lélegzetelállító amit művel. Sűrű szemezés, golyószopi, isteni nyelvjáték; szinte nulla vagy észre nem vehető kezezés mellett.

(2016-06-29) : Tudja, hogyan szeretem a franciát, teljes mértékben ennek megfelelően vesz a szájába, szív, szop és játszik nyelvével a farkamon. Nagyon jó érzés egy profi lány figyelmének középpontjában lenni,

felejthetetlen: 22db
(2018-07-18) : Lefeküdtünk az ágyra ahol egy franciával folytatta (még kicsit feszült voltam, látta is rajtam) ott már kezdtem "kiengedni". Én kicsit fordítva működök, mert alapvetően rég voltam lánnyal

(2018-06-27) : Kértem egy kis franciaórat ami egyszerűen fenomenális volt. Hihetetlen technikája van a hölgynek es olyan odaadással csinalja mintha életében először csinálná:) izzig vérig profi

(2018-06-21) : Kényelembe helyeztem magam míg Csenge lejjebb kalandozott. Kedvesen megkérdezte nem vagyok e csikis mielőtt belekezdett a golyók kényeztetésébe. Imádom a franciáját, nem lehet betelni vele!

nagyon jó: 29db
(2018-05-08) : amitol par masodperc alatt meg is szabadult gyorsan smacizas alatt aztan egybol francia amihez nem kellett sok ido es kemenybe lettem allitva utana gumi es ami a csovon kifert.

(2018-02-06) : Még egy két percig élveztem a helyzetet ahogy a mellét simogattam markolásztam, közben a nyakát puszilgattam. Utána egyszer csak megfordult és elém térdelt és már franciázott is

(2018-01-09) : Ez az előjáték önmagában is emlékezetes volt. A technikája nagyon jó és odaadó. Viszonoztam a gyengédséget nyelvvel és illatos barckjára adott francia csókokkal, amire hangos sóhajokkal reagált.

: 38db
(2018-12-10) : Franciaval kezdtuk majd bepucsitott es amikor mondtam, hogy elelvezek utana levettuk a gumit es a szajaba elveztem. Jobb nem is lehetett volna. Ritka szepseg!

(2018-09-11) : Soon she was on me giving a nice oral that was eventually switched to a 69. She has a very good technique and when it seemed I could take it much longer I asked that she would come on top of me.

(2018-05-25) : Nagy átéléssel csinálta, kitartóan, nagyon ügyesen. Csinált valamit a nyelvével a makkomon, nem láttam az ajkától, de nagyon érdekes volt, ilyet még sosem éreztem, tehetséges.