70
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Jázmin szexpartner

szexpartner

Jázmin

+36705009901

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2015-04-24 10:18:14

besza69
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Jázmin budapesti szexpartner hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Visszajáró vendégként egyszerű volt. Felhívtam dél tájban, egy óra múlvára volt is időpontom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Béke tér mellett, parkolni a ház melletti bolthálózat parkolójában ingyen lehet. BKV-val is könnyű elérni, közel a villamos megálló.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Nem túl régi építésű ház *** emeletén van a lakás. A célnak tökéletesen megfelel. Kellemes vörös fény a bejáratnál, mindig kellemes megérkezni.

A fürdő elég nagy, zuhanykabin, pár tusfürdővel. Nekem ennyi elég is. Amennyire tudom egyedül rendel.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Jázmin nekem mindig is tetszett. Ahogy írja is nem babaarcú, de nekem teljesen megfelel. A teste valami elképesztő, rendszeresen tornázik, meg is látszik. A cickókat különösen imádom, hatalmasak, feszesek. Imádom markolászni őket.

Falatnyi bugyiban és valami olyan melltartóban fogadott, ami csak megtámasztotta a cickókat alulról, de teljesen szabadon voltak. Amikor ajtót nyitott, rögtön ott szemeztek velem szemben...
Action
Fürdés után még egy korty víz, és aztán belevetettük magunkat. Kis puszilkodás, aztán irány a cicik :) Elszórakoztam egy pár percet velük, aztán átengedtem magam Jázmin elképesztő franciatudásának. Valami olyan vehemenciával csinálja, hogy én ilyet még nem láttam sehol. Tökéletes pornós élmény, no kezezés, köpködés, nyögés, minden ami kell.

Közben nem felejt el figyelni rád, úgy helyezkedik, hogy jó legyen neked. Ha cicit simogatnál, akkor úgy, közben pucsít, hogy ha akarod elérd a fenekét is. Nem ellenkeztem, miközben lennt kiszívta az agyam is én közben eljátszottam a puncival, kis ujjazás, simi.

Sosem bírom nagyon sokáig ezt a francia leckét, így kicsit én próbálkoztam viszonozni. Máskor voltam jobb is, vagy csak ma nem volt olyan ügyes színész :), de hamar feladtam, mellétérdeltem, ő pedig fekve franciázott tovább. Kicsit még így eljátszottunk, én a puncival, ő velem, aztán gumit kértem.

Kis síkosító, és hátulról kezdtem. Valami nagyon szűk a puncija, és nem finomkodik. Lassan finoman kezdtük, de pár perc múlva elkezdte a szokásos mocskos szövegét, hogy b***ál rendesen, tedd vissza a farkad a pi**ba, stb. Nem maradtam rest, elkezdtem tolni ahogy tudtam, rendes csattogós baszás volt, nem is bírtam sokáig, így mentem el.

Felajánlott egy hátmasszázst, nem hagytam ki. Közben jól elbeszélgettünk, utazásról, országokról. Közben olyan fáradtság tört rám, hogy inkább lerövidítettem fél órára és elmentem zuhanyozni.
Elszámolás
Kicsit tovább maradtam mint fél óra, de így is csak felet ***. Átlagos pesti ajándék.
Összkép
Régóta visszajáró vendég vagyok, továbbra is leszek. Ha barátnő feelinget keresel, akkor nem biztos, hogy ide gyere, de ha jót akarsz szexelni, akkor mindenképpen gyere.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

irvine
Belát a dolgok mögé
2015-05-02 12:41:45
Jó beszi, meghozza a kedvet. Jázminnál eddig csak SOS-én voltam, nem is értem miért nem mentem még vissza egy hosszabb programra...

2015-04-24 13:10:03
Egy jól sikerült élménybeszámoló!

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2018-01-03) : Nagyon kemény szopásban részesített, ezt nemlehet másként hívni. Szinte azonnal tövig tolta rá a fejét, egy hírtelen mozdulattal túltolta a torkán a farkamat.

(2016-07-05) : Lejjebb csúszott és elhelyezkedett a két lábam közé majd vadul elkezdte szopni az akkora már beton kemény farkamat. Köpködte, szívta a makkomat. Nagyon pornós, mélytorkos, bőnyálas szopást kaptam tőle.

(2016-05-08) : Aztán a farkam a szájába került: azthittem, hogy azonnal vége a világnak: olyan vehemenciával esett nekem, olyan vákummal kényeztetett,

felejthetetlen: 38db
(2018-12-12) : Persze azért a kis puszik és simogatások se maradnak el, de nem azok itt a legfontosabb elemek. Ez tömény pornó feeling amit itt át lehet élni. Hamarosan gumit kértem, amitől sajnos némi lankadás következett be részemről

(2018-10-12) : Vigyázni kell Jázmin szopásával, mert rögtön az elejétől olyan tempót, mélységet, szívóerőt és pornóskodást diktál, hogy gyengébb idegzetűek pillanatok alatt el tudnak durranni.

(2018-03-22) : Felálltam az ágyra Jázmin pedig elém térdelt és így folytattuk: megy neki a DT rendesen rá tudtam a farkamra tolni a fejét, lent lehetett tartani közben löktem neki a dumát, amit nem bánt

nagyon jó: 59db
(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

(2018-08-05) : Az ágyon fekve annak szélére fordult, féloldalt, és se szó se beszéd kapásból torkára engedte kardom, hogy csak jópár másodperc múlva tűnjön elő ismét, nyáltól csillogva.

(2018-07-17) : A makkomat szájában satuba szorította, majd azt elengedve tövig engedett orrával a hasfalamat koppantva. Lenntartott egy darabig, pár centit kifelé csúsztam és nyelvével a makkomat ingerelte,

: 149db
(2018-12-15) : Eszméletlen amit már az első mozdulatokra a szájával és a nyelvével művel, szinte azonnal maximálisra merevedtem ami nem okozott neki gondot és hamar teljesen eltűntette a szerszámomat.

(2018-12-07) : Egy szexi hálószerű "ruha" volt rajta, és piros magassarkú. Állva csaptunk a dolgok közepébe,késöbb ágyon térdelve dolgozott az egyszeműn. Hihetetlen tempót diktált. Jöttek a pornós hangok, és én sem tudtam visszatartani a saját hangjaimat.

(2018-09-26) : Volt ott kérem szépen minden mi szem szájnak ingere tövig kényszer négykézláb, fejlelógatva, térdelve ahogy illik majd megkértem hogy lovagoljon egy picit amit uhhhh imádok