24
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
ALICE erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

ALICE

+36305909261

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2015-04-24 02:31:54

LeMale
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

ALICE reagálása

Kedves LeMale! Köszönöm szépen ezt a csodás és minden részletre kiterjedő beszámolót! Én is fantasztikusan éreztem magam veled, remélem hamarosan folytatjuk! Puszillak

Erotikus masszázs beszámoló ALICE budapesti erotikus masszázs hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előző nap fedeztem csak fel először Alice hirdetését. Rövid hajú lányokra kerestem rá a keresőben, még tovább szűkítve az igen ritka szőke irányba, és hát fennakadt nagyon kevés lány között. :) Kiváló benyomást tettek rám a képek, a kiemelten jó beszik és az azokból kiolvasható étlap, úgyhogy hamar első helyre került a köv napon mikorra terveztem volna a látogatást.
Ráírtam belső levélben és hamar is kaptam.választ, 1-2 levelet váltottunk és az online bejelentkezéssel meg is pecsételtem menési szándékom komolyságát, amire a pontot a hamar megérkező visszaigazolása tette rá, kb 5 óra múlva már ott is voltam. Első csörgésre felvette és be is engedett rögtön. Némileg lehet kivételezett is voltam, mert címért illett volna telefonálni, de csak megkaptam kérésre levélben :) köszönöm
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Taxival mentem, de ott konstatáltam, hogy mehettem volna kocsival is, mert nem egy bonyi dolog a parkolás. Sztem bkv se akkora kihívás. Béke tér környékén található lakótelep, késő délután elég nyugodt és csendes környéknek bizonyult.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Panelprogram előnyeit kihasznált 10es házikó. Teljesen rendben volt. Lift is működött. Lakás belső hangulata kicsit felemás, egy több szakterülettel is foglalkozó rendelőintézet, ahol Dr Alice doktornőnek a szakterülete a Masszázs, ez rendelőjének ajtaján is díszeleg. Nem volt rossz érzésem, sőt nagyon nem is nézelődtem a lakásban, mert Alice eléggé lekötött engem is ahogy talán ezt már más is írta. Lényeg, minden volt ami kell. Több tusfürdő, tiszta törcsi. Fürdőszoba nem túl tágas, ennek is megvannak az előnyei, de erről is késöbb... :) Alice rendelője iciri piciri, de nem volt időm körülnézni most tényleg a szobában. :)))) Röviden minden ok, helyszín kultúrált és diszkrét. Egyetlen javaslat a párnák huzatát lehet frissíteni lenne érdemes.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
5
Igazából pont a zsánerem külsőre Alice, nagyon vékony pici lány, folyamatosan attól féltem nehogy kárt tegyek benne, kis törékeny szépség. :)
Arca látható uraim, ez egy szubjektiv kérdés kinek jön be, kinek nem, nekem tetszett. Lehet rá mondani, hogy átlagos a pofija, de sztem aranyos. Ami nem jön át a képekből, hogy nagyon is tud mosolyogni, sőt mosolyt csalni is a férfi arcra :)
Ikrek nagyon picik, bimbókat viszont olyan állapotba lehet hozni, hogy dárdahegyet megszégyenítik, nagyon jól reagálnak beszisen kifejezve :)
Punci nagyon szépen karbantartott szépen ívelt és sima volt, formára is, ízre is nyamm... :))
És ami mindent visz az a popsi. Mellekre szokták főleg errefelé mondani, hogy tenyérbeillő, de Alice olyan kis törékeny teremtés, hogy nála a popsi ami tenyérbeillő. Hát... attól végem volt. Ja meg nem csak attól...
Bőre nagyon finom tapintású, szép hófehérke és illatos.
Összvisz gyönyörű lány, akiknek a nagyon vékony lányok bejönnek annak bátran ajánlom...
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Na ez is egy ilyen "semmilyen" és céltalan erotikus leíró novella beszi lesz, ugyanis aki masszázsról keresne csak morzsákat is, csalódni fog, mert az nem volt. És csak azért ide írom, mert itt min. 500 karaktert össze kéne hozzak.

Megérkeztem, várakozásokon felűl még korábban is a tervezettnél.10 perccel. Rágyújtottam.még egy cigire, újra fellapoztam a telefonomon Alice hírdetését és már tárcsázásra kész voltam. Bedobtam még egy rágót majd ütött az óra. Csöri, mindjárt felvette és beengedett.
Ajtószámra nem volt szükség, csak az emeletre, mert kijött elém a folyósóra egy lenge nyárias, egyrészes ruhában. Puszikkal bemutatkoztunk és közvetlensége miatt úgy éreztem mintha már egy ideje ismernénk egymást.
Cipő le a gardróbba az előszobában majd máris átvágva a lakáson Alice kis csodaország kuckójában kötöttünk ki. Átadtam kis csoki.ajimat, ami megint megolvadt a zakóm zsebébem, erre valamit ki kellene találjak, főleg, hogy most egy ideig szerencsére meleg hónapok jönnek... de nagyon örült a kis csokinak... javasoltam egy lehűtés utáni fogyasztást :))
Majd ekkor még suta dumcsi közben kezdtem is kibontani magam a ruhámból, kedvesen megkínált egy válfával is de az ajtón lévő akasztók.tökéletesek voltak mindenre. Majd hogy ne érezzem magam feszélyezve pucccéran :) így ő is ledobta a göncöt és törcsit kapva elkísért a fűrdőbe ahol aztán velem is maradt, mert kaptam opciót egy közös fűrdéses indításra, amiben naná benne voltam. Persze ő már lefürödve várt. Ledobta a kis fekete fehérneműszettet és már jött és hozzám is simult. Be a kádba, beállította a vizet, és közelhajolva belekezdtünk egy olyan smárolásba, hogy hírtelen azt se tudtam hol vagyok. Nagyon jól csókolózik, rendesen, nem mímelés, ahogy kell!! Közben simogattam.végigpuszilgattam a nyakát, melleit, kezemmmel simogattam. Nagyon bejön neki az a fajta.gyengédség amit én képviselek, legalábbis ahogy az audiovizuális visszajelzésekből számomra lejött. :)
Azért fürödtünk.is, sőt, ő mosott meg engem...
Végezve ezzel a kezdeti zuhanypettinggel, szélsebes törölközés után rögtön az ágyon folytattuk, főleg csókokkal, majd felfedeztem a kis testét. Csókok mindenhová, itt is lehetett érzékelni, hogy tetszik neki a tevékenységem. Nagyon izgató ahogy hangokat ad. Remélem valóban jó volt ;)
Majd nemsokkal erre fölém kerekedett, puszilgatott és fentről lefelé úgy rácuppant kis LeMale juniorra, hogy a pupillám beszűkült és egy olyan fasza.franciát kaptam, ami valami észveszejtő volt. És amit nem lehet megtanulni, sőt garantáltan leplezni sem, hogy ezt ő tényleg élvezetből csinálja.
Iiiii, nagyon finom volt és gyakorlott is. Rögtön bekeményedtem. Közben tudja és tudja hogy milyen szögből és hogyan kell ezt csinálni, hogy én is tudjak tevékenykedni, nagyon gyakorlott. Szépen térdelve mellettem elértem a popsit és a puncit és simogattam őket, majd kicsit közelebb húzva, kérés nélkül már 69ben voltunk. Áááá na ez már gyilkos volt, nagy élmény volt a kis csuprocska, finom, közben én is kaptam egyre jobban, ő nyöszörög, én már egy majd kétujjal is.ujjazom, mert úgy kitágult, hogy csak na, közben a csikóját szivogatom.... és intenzíven, egyre jobban, erre ő is egyre erőteljesebben szopja a farkam és nálam elszakadt a cérna, akkorát durrantam a szájában mint az állat, és szerintem a száját nem is érte, hanem ment rögtön a nyelőcsőbe a cucc. Nincs teketóriázás variálás, és ezt is élvezi. :)) Egy csepp nem veszett kárba, a levezetés az külön Oscar díjas volt, ugyanis nemám itt kézzel lenyugtatás, hanem szépen nyelvvel, kissé pornós feelingem.is volt, egyre lassabban, egyre lágyabban mintha csak egy finom fagyi lettem volna. :D Még most is érzem :)))
Majd megkínált itallal, és barátnősen közel hozzámbújt. Kicsit sajnáltam, hogy nem bírtam még tovább az Aliceon való dolgozást, mert sajna lehet kicsit jobban kitartok akkor neki is lehetett volna olyan jó mint nekem, de talán next time ;)

Itt akkor a keretes randi középső részé jött amit egymás simizésével és.dumcsival töltöttünk ki.
Majd ami megint csak a legnagyobb respectje hozzáállásának a lezáró részt ő kezdeményezte közeledésével, átölelt majd elindult és végigcsókolt újra és már ripsz ropsz a szájában is voltam megint.
Itt megint az a felejthetetlen francia volt, nem kevesebb mint elsőre de kértem.egy kicsit intenzívebb kézhasználatot is, sőt itt talán masszázst is kaptam némi quickie lingam :) formájában, mert nem egy f..zverés volt, hanem különleges mozdulatok, foglalkozva junior két kis barátjával is.
Nemnvolt kérdés összejön-e a második sorozat, mikor már látta, hogy jövök, újra szájába vett és megint eltűntette az örökítőanxagot teljes mértékben :)
Időnk közben már egy ideje lejárt, ezt jekeztem is de nem nagyon foglalkozott vele.
Kaptam egy új törcsit és elmentem zuhanyozni.
Visszatérve öltözés, közben dumcsi és kikísérve a liftig csókos, ölelős búcsú, remegő lábakkal távozás...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Fentebb kifejtve a teljes randi.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Levelezésben egyeztettük, én azt gondolom **** átlag alatti a virágcsokor, minden alap ráadásul, nekem volt egy élmény, ezért úgy is éreztem meg kell toldjam.****.
Összkép
Rendkívül jó élmény volt. Újabban pár MTvel beszélve akik már sok 10 élményen vannak túl mint én, eléggé magasan van már a mérce, de Alice a bájával, hozzáállásával, szakértelmével (mert ezt oktatni kellene!) simán helyből megugrotta. Szerintem még valamikor biztosan vissza fogok menni. Tényleg egy élmény volt ez a délután egy nagyon kedves és odaadó lányt ismertem meg Aliceban aki ráadásul gyönyörű.
Tessék rá nagyon vigyázni srácok, és a hülyék kerüljék.el!
Köszi a randit Drága, szuperül éreztem magam veled. ;)

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés ALICE erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-06-11 20:38:47
Ez mind O.K, de hol a masszázs ? Egyébként a beszi érzékletes és jé az előzőnél még fel sem tűnt de most már igen, hogy megjöttek az ékezetek hurrá !

2015-05-26 12:16:14
Kiemelkedően jó beszámoló. Mondjuk meg is értem :)

ravar
Törzsvendég
2015-04-24 15:33:53
Az egyik legjobb pettingről irt beszi, azok közül, amiket eddig olvastam. Kar, hogy hülyék nem mehetnek. Azert majd probalkozok.

2015-04-24 15:01:42
végre egy szines, mindenre kiterjedő, nem ömlengő de mégis nagyra értékelő beszi ! Gratula kedves LeMale

ceruzas
Becsben tartott
2015-04-24 13:30:41
Masszázs mi? Nyelv masszázs. :-) A hangulatos f@rok állító élmény frankón átjött, szépen leírtad.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 30db
(2018-08-01) : még kettőt szívott rajta és nyeregbe pattant. Mélyen bele ereszkedett, mozgott rajta hevesen, nem egy gyöngéd szeretkezés volt hanem egy vad kemény dugós vágta.

(2018-07-23) : Alice rávetette magát Kicsikémre, éreztem ahogy megszorítja a torkával, én meg a nyalás művészetét gyakoroltam, nyelvemmel barangolva a punci összes redőjében.

(2018-07-18) : Aztán megelégelem és ismét tövig ráhúzom a fejét. Tövig a torkában néz fel rám azokkal a gyönyörű nagy bambi szemeivel, miközben kicsit már kezd elkenődni a szemfestéke.

felejthetetlen: 79db
(2019-01-30) : Csókot lehelek az ánusz rózsára - szájjal és nyelvel lehet közelíteni - és elkezdem nyalni, amely műveletbe fokozatosan belevonom a gátat és a feszes, kis ajkas puncit is. Alice nagyokat sóhajt.

(2018-09-25) : Gyorsan felpattintotta, egy ellenőrző mélytorok és belém ült. Nem lassítottunk, vad dugásba kezdtünk, lovagló, misszi, dogi, majd hason fekvős pozícióban.

(2018-08-07) : mivel ismerem valamennyire a koreográfiáját és az adatlapján is kiemeli, hogy "IGAZI MÉLYTOROK", így már előre vizionáltam a randinkat (legalábbis az első 10-15 percét).

nagyon jó: 46db
(2018-08-07) : Bekapta a farkam és mohón szívni kezdte.Benyálazta teljes hosszában és mindenféle erőlködés nélkül teljesen elnyelte.Én hanyatt fekve fejem alá tettem a kezeimet és így élveztem a műsort.

(2018-08-07) : melleit simogatom és nyelvemmel a bimbóit izgatom. Megfordul, s a feje fölött hátranyúlva húz maga felé, a popsiját közben ágyékomnak dörgöli és hevesen nyögdécsel. Eddig szándékosan nem értem a puncijához, de mostanra már nem bírom tűrtőztetni magam és elkezdem simogatni.

(2018-06-27) : I originally went for some nice long 1 hour oral games, but when is saw the girl has an amazing but i couldn't resist but to enter her slim body.

: 30db
(2019-02-11) : Alice mesterséges lélegeztetést adott félárbócra ereszkedett barátomnak, ami ugyan élvezetes volt, de láthatóvá vált, hogy a legrégebbi harcostársam mereven ragaszkodik puhaságához...

(2019-02-08) : Alice sem maradt tétle, halk szuszogások közepette kézzel izgatott odalent. Nem kellett volna egy percig se dolgoznia azon, hogy betonkemény legyek, az izgalmi állapot már megvolt,

(2018-07-28) : Megfordítom nekem háttal áll, így ölelem, ismét csak a popsit fogom - csodás íve van, aki látta már tudja miről beszélek, de csak az. Elképzelni nehéz.