25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
70
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Dóri26 szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Dóri26

+36305926907

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2015-04-23 22:17:14

Herr Lee
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Dóri26 budapesti szexpartner hirdetőről (III. kerület)

Egyeztetés
Admin javaslatának megfelelően, alább megismétlem a Jasmin hirdetése alatt az imént megjelent beszámolómat, ami igyekszik emléket állítani Jasminnál Dórival eltöltött fergeteges hármasnak. Hangsúlyozom, hogy nem a pontvadászat vezet, hanem az, hogy Dóri is élvezhesse azt a kis népszerűséget, amit ez a beszámoló remélhetőleg hoz neki. Több, mint megérdemli.
Az egyeztetést SMS-ben Jasminnal folytattam, Jasmin Dórival a háttérben egyeztetett:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szofival hármas űrlebegésről múltkor lemaradtam, ezért Jasmin kitalálta, hogy valami hasonlóval kárpótol. Gyorsan egyetértettünk abban, hogy erre Dóri ideális jelölt. Ezután ő azonnal belevágott a szervezésbe. Igencsak hosszúnak tűnő heteken át változó intenzitással SMS-ben egyeztettünk, ami előjátéknak is simán beillik.
Megközelítés
Jasminnál jöttünk össze:
-------------------------------------------------------------------------------------
Kilövőállás az amfiteátrumtól 3 perc gyalog. HÉV és busz is kellő sűrűségben jár arra. Ajtó elé érve felhívtam Houstont, hogy a megkapjam a belépési kódot. Belépve már nem bénáztam, mint múltkor, hanem egyenesen Jasmin lakása felé vettem az irányt és már tárult is az ajtó.
Helyszín
Jasmin templomáról van szó, melynek díszét erre a rövid időre Dóri tovább fényezte:
--------------------------------------------------------------------------------------
Ugyanolyan pipec, mint Jasminnál mindig, azaz az etalont erről lehetne mintázni. Észrevettem, hogy a tetthelyen a tükör átkerült az ágy végébe, de mást nem nagyon sikerült megfigyelnem, ugyanis figyelmemet inkább Jasminra és Dórira irányítottam – gondolom ezt nem kell magyarázni.
Dóri26 külseje
Két istennő szobra megelevenedve, finom fehérneműbe csomagolva. Pontosabban Jasmin feketébe, Dóri pirosba. Mindketten magassarkúban és fülig érő szájjal fogadtak, szerintem az én mosolyom körbeérte a fejemet.
Action
Aki ismer, az tudja, hogy Jasminnál töltött időmről szóló beszámolóimat tanácsos kettővel osztani. Aki ismeri Jasmint, az azt is tudja, hogy beszámolóimat 10-zel kell szorozni, hogy a valós élménynek a közelébe lehessen jutni. Ezt csak kezdő olvasóimnak szánom, mint használati utasítást írásaimhoz. De itt most multi dinamitot kellett hatástalanítanom, mert Dóri nem a szorzóba, hanem a kitevőbe helyezkedett.
Mosolygós, simogatós hármas puszis üdvözlés után előszobából eljutottunk a szoba elejéig, ahol újabb kör ismerkedés következett. Mindketten külön-külön és együtt is nagyon finomak, sőt még az is nagyon kellemes, amikor egymást falják. Némi segítséggel sikerült levetkőznöm és elindulni a fürdő felé, de félúton beleütköztem Dóriba és hát valamit kellett csinálni, nem kerülhettem meg szó nélkül. Amíg lezuhanyoztam, ők melegítettek. A szobába toppanva láttam, hogy úgy el voltak mélyedve egymásban, hogy nem voltam biztos, hogy észrevették amikor bejöttem. Mindenesetre ha észre is vettek, nem adták jelét. Egy darabig gyönyörködtem bennük, majd lábuktók felfelé haladva bevetettem magam igyekezvén legalább egy kicsit visszaadni nekik abból a gyönyörből amiben ők részesítettek. Ezen igyekezetem valószínűleg elmaradt a várttól, mert míg Dóri a lompost ápolta (ennek módja tanulmányok és misék egész sorát érné meg), addig Jasmin a támaszkodó kezemet elvette és lába közé vonta addig matatva ujjaimmal, míg megtaláltam a bejáratot és most már a neki kellemes tempót is beállíthatta. Ez a Laokon szoborcsoport látványnak és érzésnek is utolérhetetlen. Ha kezem kicsit lankadt, Jasmin máris jobb fordulatszámra pörgetett, szóval lazsálásra esély sem volt.
Az egyik különösen jó dolog a hármasban a szabadságfokok nagy száma: többféleképpen lehet hajtogatni, csavarni mindazt ami az ember keze ügyébe kerül és nincs egy pillanat üresjárat sem. Ha valaki helyezkedik, a másik kettő még mindig teljes fordulaton pörög. Szóval mi is pörögtünk egy-két figurát némi sugdolózással és hosszas szemezéssel fűszerezve aminek végén az ágyon fekve találtam magam. Lábam között Dóri mesterien játszott a velem egykorúval, gyakori köpködéssel és hosszas mélytorokkal, míg Jasmin –legnagyobb gyönyörömre- az arcomra ült és ott vonaglott itt-ott tesztelve meddig bírom egy levegővétellel. Aztán mindketten az általuk közösen állított szabadság szobor köré gyűltek és addig bűvölték, míg a kilövés végül bekövetkezett. Az anyagon testvériesen osztoztak, majd játszadoztak vele: Jasmin a cicijére csorgatta és ott kente szét, Dóri meg –mint aki jól végezte dolgát (pedig istenien végezte)- kajánul megtörölte szája szélét.
Szünetben orvosi rendelésre folyadékpótlás, simogatás, összebújás és kellemes beszélgetés. Mindezek hatására, ha nem is kerültem azonnal bevethető állapotba, de legalább jó esélyem volt, hogy ismét oda juttassanak. Így neki láttunk a második félidőnek. Javasoltam, hogy koncentráljunk rájuk, mert nem biztos, hogy sikerül összeszednem magam Ezt alighanem kihívásnak tekintették, mert olyan frenetikus második félidőt prezentáltak, hogy csak röpke pillanatokra tűnt úgy, hogy tudom, hol vagyok. Csók és francia alapozó tárgyakból olyan mesteri előadást rittyentettek külön-külön és párosban is, hogy erre a Harvardon is helyből PhD diplomát adnak summa cum laude. Külön kiemelném –az olvasók körében feltehetően nagy érdeklődésre számot tartó- gyakori és hosszas mélytorkozást, és isteni ihletet lehelő szájacskájukat. Épeszű pillanataim egyikében eszembe jutott a tükör, így próbáltam fokozni az élményt azzal, hogy a tükör perspektívájából is megvizslatom magunkat akció közben, de az iram olyan fergeteges volt, hogy ez alig néhány pillanatra sikerült. Addig nyaltuk-faltuk egymást (mindenki mindenkit), míg most –az egyensúly helyreállítása végett- Dóri ült az arcomon és Jasmin –miután szabadalmaztatandó technikájával feldobta a VV-t- nyeregbe pattant. Zsokénak is jó lehet, mert a ló nagyon jól érezte magát a hosszú vágta elejétől a végéig. Menet közben –helyezkedésükből ítélve, mert látni csak Dóri punciját láttam nulla és két centi közötti távolságból- szerintem váltottak némi csók csatát. Rajt-cél győzelem végén a célszalag átszakításával nálam a cérna szakadt el és kitáraztam az utódjelöltek második hullámát. Szóval nem hagyták, hogy a maximálisnál kevesebbet hozzak ki magamból és az utolsó cseppig kifacsartak.
Elszámolás
Az előre megbeszéltek szerint *** az előre megbeszélt koreográfia szerint landolt az asztalon még fürdés előtt.
Összkép
Lehet itt még mást írni, mint hogy életem csúcsélménye? Múltkori írásom szerint Jasminnal a Mount Everestet másztuk meg. A mostani nem sok nyolcezres csúcs megmászása volt, hanem –mint ahogy azt előre terveztük- egy kis hármas űrlebegés, súlytalanság (fejembe is szállt a dicsőség!).
Pazar volt, lányok! Imádlak titeket! Ez kedvenc filmem! Szerintem Oscar-ra is jó lenne.

Ui. Külön köszönet Jasminnak a pedáns szervezésért és Dórinak a bátorságáért, hogy beugrott.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Dóri26 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókDóri26 legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2018-02-20) : Egyszer már megírtam, így aki azt olvasta, itt már sok újat nem talál, minimálisan átszerkesztettem. Elég intenzív élmény volt, nem biztos, hogy minden így, ebben a sorrendben történt, ...

(2015-03-04) : Az ágyon térdeplős csókokat váltottunk, majd a tükör előtt négykézlábra ereszkedve a szájába vett. A NIN Into The Void c. száma ment és pont így éreztem magamat, ha Dóri felnézett és beleőrülhettem a szemeibe

(2015-01-28) : Kicsit írok a részletekről: Zuhany után be a szobába, csókolóztunk, kaptam egy jó franciát amitől azonnal felállt az "ezredes" :)

felejthetetlen: 26db
(2019-02-10) : Szenvedélyes , beleélős vad csókolózásba , smárolásba bocsátkoztunk ahol értük egymást . Baromi jó volt , tényleg . Kis idő múlva rábuktam a cickókra és gyömöszöltem , nyalogattam , csókoltam , ahol értem . Dóri nemhogy csak állta , hanem tartotta , szinte dugta a számba.

(2018-10-14) : Aztán beleült - mondtam neki vigyázzon mert ez a kivégzős póz számomra, ahogy azok a cicik himbálóznak, körülötted a punci, hát nem lehet sokáig bírni. Lassítottunk majd vissza misszibe.

(2016-01-21) : egy takarót így beszélgettünk amíg a kis kollégával nem kezdet beszélni nagyon hamar szót értett vele biztos valami csoda dolgokat mondott neki mert az felkapta a fejét és megint kezdődőt minden elölről

nagyon jó: 31db
(2019-01-03) : Ismét a szájára vett, zacsinyalást követően kezdetben érzékien a szopogatta a makkomat. Majd erőteljesebben folytatta a franciázást.

(2016-01-21) : Ahogy beszálltunk, rögtön megmutatta egy kis franciával, hogy nemcsak a teste miatt érdemes felkeresni, aztán befeküdtünk a kádba, csókok (finoman, gyengéden csókol), simogatás oda-vissza,

(2015-04-13) : Közben Dóri már felhúzta a gumit és nekilátott lovagolni. Merci pedig szabaddá tette a látványt. Ami nem mindennapi volt. Fejem fölé feszítette mindkét karomat és iszonyatos tempót diktált.

: 43db
(2018-09-14) : We kissed and Dori moved down to give me some oral pampering. After a while she put a condom on me and started riding me with great enthusiasm. We finished the first round in missionary position.

(2018-07-13) : Majd kicsit feljebb a nyakához, kicsit csók, majd elhelyezkedett az ágyon. Közben a bugyi is lekerült így hozzáfértem a kéjlakhoz is. Így a mellekről áttértem a szép sima puncihoz. Gyengéden nyalogattam, néha be be kandikálva nyelvemmel mélyebbre is.

(2016-02-09) : Volt rendesen pornós, bőnyálas kényeztetés cuppogott minden. Kértem egy 69-es lehetőséget ami persze nem utasított el. Majd egy gyors forduló után meglovagolt ahogy kell.