25
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Deborah szexpartner

szexpartner

Deborah

+36705507866

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2015-04-23 17:50:26

GaborXI
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Deborah budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Gyorsan, könnyen ment. Megbeszéltünk minden részletet, a hangja kedves volt a telefonban.
Megközelítés
Könnyen megközelíthető, kicsit csalingázni kell a telefonban megadott utasítások szerint, de megoldható
Helyszín
Korrekt a hely, hihetetlen tusfürdő választék, puha törülköző, szép rend és tisztaság, jó az ágy, nem csúszkál, nem nyikorog. Régi bérház, de normális állapotban.
Deborah külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Igazi nő, nekem kicsit nagyok a cicik, de az egész hölgy kellemes jelenség. A puncijáról viszont hosszú sorokban lehetne ódákat zengeni.
Action
Kebelszex:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
*****
Után fürdés, mire visszaértem már csak egy magassarkú volt rajta és az ágyon feküdt, nagyon nőies, azonnal szárba szökkentem, úgyhogy elindultam feltérképezni a testét. Végigjártam a zugokat, majd végre a képeken már megcsodált puncijánál kötöttem ki, mit ne mondjak vártam a találkozást. Nagyon szép lepkeszárnyai vannak, jó ízzel megáldva, úgyhogy élvezkedtem egy darabig a nagyajkakkal és kisajkakkal, majd irány a csikló, ami meglepően jól reagált, annyira hogy elég gyorsan az ujjaimmal is rásegítettem, és masszíroztam belülről miközben a csiklóját nyaltam, szépen fokozatosan feszült meg a teste, majd elélvezett egy szépet. Ezután Ő kezdett el franciázni, szinte teljesen eltüntetett a szájában, majd kértem a 69-et, és én is élvezettel nyaltam miközben szopogatott, újra kézrásegítést is alkalmaztam, úgyhogy kérte egy idő után hogy inkább húzzunk gumit, mert Ő már elélvezett és nem fog tudni újra. Amíg a gumival ügyködött, én újra a lábai közé merészkedtem, és mondtam, hogy én azért egy próbát tennék :D a szép az volt hogy 15 percen belül másodszor is elélvezett, vagyis inkább felrobbant. Na ezután gumihúzás és kérte hogy most rendesen dugjam meg, én meg olyan vagyok hogy egy szép nőnek nehezen mondok ellent. Mivel már eléggé fel voltam pörögve kisebb megszakításokkal (csoda punci további nyalogatása a pozíciók között) egy szép nagyot élveztem belé. Uténa még kis beszélgetés, fürdés és el.
Elszámolás
Ahogy már írtam az elején rendeztük a dolgokat, nem az **** kategória, de nagyon megéri.
Összkép
Mindenkinek tudom ajánlani, értelmes hölgy, aki nagyon dekoratív, kedves és érzéki. Punciimádóknak kötelező, mert csodás!

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Deborah szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Deborah nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókDeborah legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2018-07-11) : Jó alapos mélytorkos kissé fogazós franciát kaptam ami nagyon tetszett és nagyon élveztem.Hamar kemény lettem és kis idő elteltével kérdezte hogy mehet e a szex.

(2017-06-03) : Mindenre kapható az Ő általa felállított határokon belül, írányítható, lesi a kéréseidet, ha viszont csak hagyod sodródni magad akkor meg kifacsar ahogy kell, érti a dolgát!

(2017-06-02) : Számomra maga volt a megtestesült tökeleteség . Nem fogok szaftos rézleteket írni , inkább az érzést irnám amit nyújtott a Vele töltött órácska!

felejthetetlen: 16db
(2018-01-02) : Franciám közben azt éreztem beszorít a nyakamba tett térdhajlatával,ha akartam volna sem tudtam volna menekülni. Mivel osztom a gyáva népnek,nincs hazája nézetet tovább ,,támadtam". néhány pillanat(vagy perc)múlva hasának remegése és zihálása azt mutatta nyertem. 1:0 ide.

(2016-03-01) : Aztán azért bebizonyította hogy a franciát sem szabad kihagyni nála. Nem akartam de így lett végem elsőre... Pihi, beszélgetés, majd gumi fel és folyt.. De már a kis puncikájában.

(2015-11-24) : Szájába vette majd szét robbanó ezredesemet és bő nyálas, mélytorkos franciát mutatott be nekem. Mivel kb. másfél hete nem voltam nővel szóltam hogy inkább hagyjuk abba

nagyon jó: 28db
(2018-08-16) : A hatalmas szép formás melleknél elidőztem egy kicsit. Nagyon jó volt egésznap tudtam volna játszadozni azokkal a tökéletes mellekkel és neki is tetszett de muszáj volt mást is kipróbálni

(2017-09-05) : Ezutàn gumi fel, ès lovagolni kezdett, ebben is profi, közben vègig lehet játszani a hatalmas keblekkel, majd fordulás ès hàtulról folytattuk.

(2017-06-30) : elsőre meglovagolt, kozben nyalt-falt, haja az arcomom, brutáál mellei a mellkasomon, teljesen tudatában van annak mit hogy kell úgyhogy teljesen elengedtem magam csak élveztem a kefélést, a szöveget...

: 57db
(2018-10-02) : Látszik, hogy szereti a nyalakodást és ezt finoman jelzi is az ember fiának. Utána egy kis francia, majd meglovagolt olyan vehemenciával, hogy azt hittem átszakadunk ágyastul az alsóbb szintre.

(2018-05-25) : Majd kezelésbe vette a dolgokat.Nagyon jól franciázik,amit nem is bírtam soká,és gumit kértem. Misszionárius pózban kezdtük és a látvány amit nyújtott hamar meg is lett az eredménye.

(2018-01-24) : Mellém feküdt és szépen lassan rátért a kényeztetésemre és az ajkai közé vett. Lassan, finoman és érzékien csinálta, de mégis határozottan. Jól csinálja nagyon.