24
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Anna erotikus masszázs

erotikus masszázs

Anna

+36705934683

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2015-04-23 13:40:35

Lukko
Hazudós
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló Anna budapesti erotikus masszázs hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Sürgős betegellátásban kellet részesülnöm ezért a bázisra eresztettem egy hívást.Aliz nővérhez kértem beutalót ,de mivel rengeteg volt a "sérült"ezért Anna nővérke vette át az ápolásom.Precíz korrekt és rugalmas megoldás.
Megközelítés
A "mentőautó" gyorsított tempóban közelítette meg az objektumot:) Ezáltal igen hamar (éjszaka lévén)a gyógycentrum közelébe kerültem.A titkos kód megadása után máris haladtam felfelé a "műtőbe:)
Helyszín
Marina part.Sok sok emberkét gyógyítanak itt.A Kórterem pedáns és minden igényt kielégítő.Mivel sokszor jártam itt nem ragoznám tovább ezt a kérdést.Egyedül kacsát nem találtam.:)Nem baj ,nem volt rá szükségem:)
Anna külseje
Anna nővér szemrevaló teremtés.A fényképei hűen tükrözik a valóságot.Arca szép és bájos. Alakja kecses és formás idomokkal megáldva. Ami nem látszik kacér és lehengerlő stílusa,átlagon felüli humorérzéke és csábos mosolya.
Erotikus masszázs
A vetkőztetés után a mosdatóba toltam magam,és a műtét előtti tisztálkodást megejtettem.Épp annyi erőm maradt ,hogy leheveredjek a tatamira.Annácska azonnal nekilátott kezelésemnek.A hatékonyság érdekében meztelenül(illetve egy falatka tanga még rajta volt) és nekiállt életet lehelni belém egyenlőre masszázzsal.Épp időben ,mert márt testem nagyon igényelte a kezelést.Szakszerűen a lábaimtól indult felfelé.A vérkeringésem felpezsdült.Kérte lazuljak el teljesen .Eleget tettem kérésének.Rátelepedett hátamra ,(nemes olajokkal kenegetve) és igencsak intenzív masszázsban részesített.Jól megdagonyázott ,azért a lélekemelő dumcsisziporka nem maradhatott el.Jól esett munkálkodása ,bár jelezte a teljes rendbetétel több kezelést igényelne.A karjaim is korrektül meg lettek masszva.Jól felkorbácsolta érzékeimet.
Levezetés
Mielőtt pánikrohamot kaptam volna ,Anna észvesztő csuszkába kezdett meztelen testével ,egyenlőre hátamon.A tangabugyi időközben leolvadt róla,és a lágy részeket is bevetette a siker érdekében.Újraéledtem Főleg mikor megfordultam.A tükörben elém-táruló látvány felkorbácsolta vágyaimat.Anna észlelte a helyzetet és azonnali mesterséges légzést iktatott be.De nem ám akárhol.Itt tényállás is állt fenn ezért a hímtagomon keresztül.Az tuti ,hogy ha ezen múlik az éltem simán meggyógyított volna.Vehemensen falta a farkam és időnként kézimunkával is hímezte az eseményeket.Jelezte ájulási végtermékem ha lehet akkor ne szájba.Vettem az adást ,és mielőtt ejakuláltam volna kétkezes faszmasszal eljuttatott a nedvességi állapotba:)Ezután egymás mellett heverésztünk keveset ,majd kettesben (nagyon kedvesen és figyelmesen leöblítette testem:) meglátogattuk a fürdőt.Miután a "műtét" apatejes sikerrel zárult megkaptam a zárójelentést ,felöltöztem és a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
A szokásos jelenetsorok játszódtak le .Előbb kaptam a "gyógyítást" és utána fejeztem ki hálámat.A szokásos partitúra 1 órás kalandért.
Összkép
Az éjszakai rohamomat precízen és igen figyelmesen kezelte.Maximálisan igyekezett a kedvembe járni,ami igen jól esett.Mondjuk a bázison ez teljesen naturel ,de köszönettel tartozom Anna nővérnek az irántam tett ,lélek , és testfrissítő "karbantartásért".

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Anna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

szuki
Törölt reg
2015-04-26 12:59:19
nohát új szavak ismertem meg:)

Kecsó76
Becsben tartott
2015-04-24 09:47:43
Na igen!egy éjszakai altesti rohamot csakis ily módon lehet kezeltetni! :D De természetesen,aki már szinte második otthonának tekinti a Marinát annak ez sem lehet akadály! :D Szellemes beszi a gyönyörű Annáról! köszi FinnLukko. :)

2015-04-23 16:57:08
Ritka egyedi stílusú jó beszi!

2015-04-23 16:24:31
ígen érdekes ,jó humorú beszámoló lett,köszönet érte.gratulálok.))

FunkciókAnna legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2017-07-03) : Aztán természetesen a száját is bevetette, a makk hegyét nyaldosós technikája szerintem verhetetlen... Én közben gyönyörű testét simogattam, ölelgettem. Majd még jobban rám hajolt, megtalálta a következő gyenge pontom,

(2014-10-19) : Először átmasszírozott a lábaimtól kezdve, jó erősen ahogy ő szokott, pedig amúgy ki sem nézni belőle, milyen erő van benne. Nagyon hatásosan masszíroz, érti, hogy hova nyúl és mit csinál.

felejthetetlen: 4db
(2018-09-17) : Minden testrészem kapott a törődésből, de a nyakam alaposabb elbánásban részesült. A csomóimat megtalálta,de a mentesítés csak helyenként történhetett meg. Ellazított,és feltöltött, amennyire csak lehetett.

(2015-03-24) : Ha valaki nem csak simogatásra vágyik, akkor annak ki kell próbálnia Anna kezeit. Megtanulta, érti, érzi, élvezettel csinálja. És én is élvezettel fogadtam.

(2015-03-14) : Csúszkával kezdtünk először a hátamon amit nem nagyon erőltettem mert eddig ez nem különösebben hozott lázba máshol de nála...fuu..

nagyon jó: 9db
(2017-10-01) : Miután jól meggyúrt,hanyatt fektetett,és következett a csúszka masszázs.Ő bekent engem olajjal,nekem meg felkínálta finom kis popsiját és formás cickóit,amiket én nagy élvezettel be is olajoztam.

(2017-08-29) : Gyors pancsim után kaptam egy kis vizet, majd Anna elkezdett gyúrogatni engem, melyet nagyon-nagyon jól csinál, szerintem tudja ő még ezt erősebben is, de ennél kevesebb is bőven elég nekem, nagyon erős kezei vannak.

(2016-08-24) : lábtól indult felfelé nagyon kellemesen minden izomcsoportot végigdolgozott nem sajnált, utána a hátamon alkarral könyékkel dolgozott nagyon jól esett bizony, szerintem eltüntettet

: 22db
(2018-01-13) : Fordulás után kaptam egy kis csuszka masszázst, majd egy kis kézi kényeztetést. Számomra semmi különleges nem volt. Majd egy kézi kényeztetés, simogatás.

(2018-01-09) : Nem túl erős inkább kényeztető jellegű. Közben jól el tudtunk beszélgetni, kifejezetten értelmes volt, jó volt az egésznek a hangulata

(2017-12-24) : A végén ezt a malőrt sikerült kiköszöbölni mert majd tökéletesre sikerült a masszázs Anna részéről amit kértem azt nagyon szépen alaposan kivitelezve pont kellő erővel megkaptam.