25
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Alexa Dolce szexpartner

szexpartner

Alexa Dolce

+36706367111

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2015-04-22 18:34:32

Herr Lee
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Alexa Dolce budapesti szexpartner hirdetőről (III. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Szofival hármas űrlebegésről múltkor lemaradtam, ezért Jasmin kitalálta, hogy valami hasonlóval kárpótol. Gyorsan egyetértettünk abban, hogy erre Dóri ideális jelölt. Ezután ő azonnal belevágott a szervezésbe. Igencsak hosszúnak tűnő heteken át változó intenzitással SMS-ben egyeztettünk, ami előjátéknak is simán beillik.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kilövőállás az amfiteátrumtól 3 perc gyalog. HÉV és busz is kellő sűrűségben jár arra. Ajtó elé érve felhívtam Houstont, hogy a megkapjam a belépési kódot. Belépve már nem bénáztam, mint múltkor, hanem egyenesen Jasmin lakása felé vettem az irányt és már tárult is az ajtó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ugyanolyan pipec, mint Jasminnál mindig, azaz az etalont erről lehetne mintázni. Észrevettem, hogy a tetthelyen a tükör átkerült az ágy végébe, de mást nem nagyon sikerült megfigyelnem, ugyanis figyelmemet inkább Jasminra és Dórira irányítottam – gondolom ezt nem kell magyarázni.
Alexa Dolce külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Két istennő szobra megelevenedve, finom fehérneműbe csomagolva. Pontosabban Jasmin feketébe, Dóri pirosba. Mindketten magassarkúban és fülig érő szájjal fogadtak, szerintem az én mosolyom körbeérte a fejemet.
Action
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Barátnő feeling:
5
Lábimádat:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
5
Aki ismer, az tudja, hogy Jasminnál töltött időmről szóló beszámolóimat tanácsos kettővel osztani. Aki ismeri Jasmint, az azt is tudja, hogy beszámolóimat 10-zel kell szorozni, hogy a valós élménynek a közelébe lehessen jutni. Ezt csak kezdő olvasóimnak szánom, mint használati utasítást írásaimhoz. De itt most multi dinamitot kellett hatástalanítanom, mert Dóri nem a szorzóba, hanem a kitevőbe helyezkedett.
Mosolygós, simogatós hármas puszis üdvözlés után előszobából eljutottunk a szoba elejéig, ahol újabb kör ismerkedés következett. Mindketten külön-külön és együtt is nagyon finomak, sőt még az is nagyon kellemes, amikor egymást falják. Némi segítséggel sikerült levetkőznöm és elindulni a fürdő felé, de félúton beleütköztem Dóriba és hát valamit kellett csinálni, nem kerülhettem meg szó nélkül. Amíg lezuhanyoztam, ők melegítettek. A szobába toppanva láttam, hogy úgy el voltak mélyedve egymásban, hogy nem voltam biztos, hogy észrevették amikor bejöttem. Mindenesetre ha észre is vettek, nem adták jelét. Egy darabig gyönyörködtem bennük, majd lábuktók felfelé haladva bevetettem magam igyekezvén legalább egy kicsit visszaadni nekik abból a gyönyörből amiben ők részesítettek. Ezen igyekezetem valószínűleg elmaradt a várttól, mert míg Dóri a lompost ápolta (ennek módja tanulmányok és misék egész sorát érné meg), addig Jasmin a támaszkodó kezemet elvette és lába közé vonta addig matatva ujjaimmal, míg megtaláltam a bejáratot és most már a neki kellemes tempót is beállíthatta. Ez a Laokon szoborcsoport látványnak és érzésnek is utolérhetetlen. Ha kezem kicsit lankadt, Jasmin máris jobb fordulatszámra pörgetett, szóval lazsálásra esély sem volt.
Az egyik különösen jó dolog a hármasban a szabadságfokok nagy száma: többféleképpen lehet hajtogatni, csavarni mindazt ami az ember keze ügyébe kerül és nincs egy pillanat üresjárat sem. Ha valaki helyezkedik, a másik kettő még mindig teljes fordulaton pörög. Szóval mi is pörögtünk egy-két figurát némi sugdolózással és hosszas szemezéssel fűszerezve aminek végén az ágyon fekve találtam magam. Lábam között Dóri mesterien játszott a velem egykorúval, gyakori köpködéssel és hosszas mélytorokkal, míg Jasmin –legnagyobb gyönyörömre- az arcomra ült és ott vonaglott itt-ott tesztelve meddig bírom egy levegővétellel. Aztán mindketten az általuk közösen állított szabadság szobor köré gyűltek és addig bűvölték, míg a kilövés végül bekövetkezett. Az anyagon testvériesen osztoztak, majd játszadoztak vele: Jasmin a cicijére csorgatta és ott kente szét, Dóri meg –mint aki jól végezte dolgát (pedig istenien végezte)- kajánul megtörölte szája szélét.
Szünetben orvosi rendelésre folyadékpótlás, simogatás, összebújás és kellemes beszélgetés. Mindezek hatására, ha nem is kerültem azonnal bevethető állapotba, de legalább jó esélyem volt, hogy ismét oda juttassanak. Így neki láttunk a második félidőnek. Javasoltam, hogy koncentráljunk rájuk, mert nem biztos, hogy sikerül összeszednem magam Ezt alighanem kihívásnak tekintették, mert olyan frenetikus második félidőt prezentáltak, hogy csak röpke pillanatokra tűnt úgy, hogy tudom, hol vagyok. Csók és francia alapozó tárgyakból olyan mesteri előadást rittyentettek külön-külön és párosban is, hogy erre a Harvardon is helyből PhD diplomát adnak summa cum laude. Külön kiemelném –az olvasók körében feltehetően nagy érdeklődésre számot tartó- gyakori és hosszas mélytorkozást, és isteni ihletet lehelő szájacskájukat. Épeszű pillanataim egyikében eszembe jutott a tükör, így próbáltam fokozni az élményt azzal, hogy a tükör perspektívájából is megvizslatom magunkat akció közben, de az iram olyan fergeteges volt, hogy ez alig néhány pillanatra sikerült. Addig nyaltuk-faltuk egymást (mindenki mindenkit), míg most –az egyensúly helyreállítása végett- Dóri ült az arcomon és Jasmin –miután szabadalmaztatandó technikájával feldobta a VV-t- nyeregbe pattant. Zsokénak is jó lehet, mert a ló nagyon jól érezte magát a hosszú vágta elejétől a végéig. Menet közben –helyezkedésükből ítélve, mert látni csak Dóri punciját láttam nulla és két centi közötti távolságból- szerintem váltottak némi csók csatát. Rajt-cél győzelem végén a célszalag átszakításával nálam a cérna szakadt el és kitáraztam az utódjelöltek második hullámát. Szóval nem hagyták, hogy a maximálisnál kevesebbet hozzak ki magamból és az utolsó cseppig kifacsartak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előre megbeszéltek szerint *** az előre megbeszélt koreográfia szerint landolt az asztalon még fürdés előtt.
Összkép
Lehet itt még mást írni, mint hogy életem csúcsélménye? Múltkori írásom szerint Jasminnal a Mount Everestet másztuk meg. A mostani nem sok nyolcezres csúcs megmászása volt, hanem –mint ahogy azt előre terveztük- egy kis hármas űrlebegés, súlytalanság (fejembe is szállt a dicsőség!).
Pazar volt, lányok! Imádlak titeket! Ez kedvenc filmem! Szerintem Oscar-ra is jó lenne.

Ui. Külön köszönet Jasminnak a pedáns szervezésért és Dórinak a bátorságáért, hogy beugrott.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Alexa Dolce szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Alexa Dolce nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAlexa Dolce legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2019-01-22) : Tovig bekapta a farkamat es lent tartotta jo melyen az orra a hasammal erintkezet jo sokaig ezutan kis levegovetel es ujra ugyanez. Elhelyezkedtem az agyon es folytatta a francia mutatvanyt

(2018-11-19) : Így kicsusszantam popsijából, gumi a kukába és ismét magam elé guggoltattam, hogy játsszon vele kedvére és persze az én kedvemre is. Ismét megszólaltatta a varázsfuvolát, játszott a jojóval is én meg kézbe vettem a célzókészüléket és a slagot a szájára irányítottam.

(2016-01-22) : Jasmin úgy dolgozott a farkamon, mintha az életéért szopna. Eleinte puhán, lassan mélyen, aztán egyre határozottabban, vadabbul. Ráérzett, hogy mit szeretek. Vagy lehet, hogy ő is így szereti?

felejthetetlen: 55db
(2019-01-31) : Majd hanyatt feküdtem ő pedig a testemet csókolgatva haladt lefelé és belekezdett a franciába. Nagyon jól csinálta. Először csak nyalogatta, majd szépen lassan elkezdett szopni. Változatosan csinálta, foglalkozott a környékkel is.

(2019-01-05) : A szájában robbantam miután újfent jött egy szolid gagging. Majd fordultunk és én igyekeztem jót tenni neki, feltérképezve a húsos puncit és popsit. A hangok alapján élvezte a ténykedést, de tartok tőle hogy nem jártam teljes sikerrel.

(2018-12-08) : Franciája isteni még mindig.Én is kényeztettem persze majd ő.Egy idő után kértem a gumit és némi sikosító után bejutottam a popsijába..most ehhez volt kedvünk.Élvezte nagyon és én is.

nagyon jó: 44db
(2019-01-17) : Egyre mélyebben vette a szájába, rövidesen már a lehető legmélyebb pontig jutottam, legalábbis amit szerény méreteim engedtek :-D

(2019-01-07) : elkezdett brutálisan szopni. Rég láttam már ilyet bűvésznőt, aki teljesen el tudja tüntetni a varázspálcámat. Ezt az állapotot elég gyakran előidézte,

(2018-09-16) : Hihetetlen hogy természetesen és erőlködésmentesen tugya eltüntetni. Meg főleg amikor rám néz azokkal a szép szemekkel...nem is kellett sok idő hogy végezzen velem. Semmi pihenés nem volt, azonal folytatuk ahol abba hagytuk

: 73db
(2018-09-26) : Gondoltam, hogy szokásos koreográfia szerint beszélgetünk egy kicsit, és majd szépen kialakul az együttléthez szükséges atmoszféra. Felejtsd el.

(2018-09-10) : Az első érzésem olyan volt mintha a barátnőmhöz érkeztem volna. Bár kezdetben volt egy kis lámpalázam, ezt, kb. 2 perc alatt feloldotta a kedvessége, bájossága.

(2018-08-26) : És utána ő következet. Szó szerint bekapott. Csodálatos francia, brutális látvány, nézése és a hangok amiket közben kiadott... hat azt át kell élni.