24
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Abi 13.ker. erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Abi 13.ker.

+36702253543

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2015-04-22 11:01:23

izmos1
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Abi 13.ker. reagálása

Drága Izmosom!
Köszönöm , hogy kerítettél időt az élményed megírására !Természetesen tudom hogy jól érzed magad nálam/velem hisz nem véletlen a régi ismeretségég.Ettől függetlenül akkor is jó érzés az elégedett vendég véleményét olvasni!Sőt köszönöm szépen a sók bókot és dicséretet is!Tudod nálam a sport mindenek felett!:)Bizony bizony készülök és élvezkedni fogok..lassan itt a csodás kis időszak amit annyira vártam:)Te is tedd azt bár te kissé szebb helyen fogsz hódolni ennek a szenvedélynek!A végén még télen egész véletlenül a 2 deszka egy helyen fog vízre szállni !Örültem hogy ismét találkoztunk ...természetesen várlak vissza!Csóóóóóók

Erotikus masszázs beszámoló Abi 13.ker. budapesti erotikus masszázs hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyből sikerült elérnem Abikát mivel már reggel hívtam, hogy délutánra biztos helyem legyen.Szóval az egyeztetés patentul ment!Részletekbe nem mentünk bele mert régóta ismerem, bár sajnos nagyon ritkán tudom meglátogatni!Megjegyezném borzasztó szexi hangja van ahogy belebúg a telefonba:)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megközelíthető kocsival,metróval és ha jól láttam egyéb tömegközlekedési eszközzel is.Bevásárlóközpont szomszédságába rendel!Parkolás fizetős de minimális.Én az őrzött parkolót használtam!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kulturált környék.Érkezéskor telefonálás.Nekem már nem kell semmi infó a pontos útvonalról.Mintha haza mennék!Megérkezem kedvesen mosolyog az ajtó mögött!Szóba célnak megfelel.Hangulatos mint sokan írták szobainas,masszázságy,hatalmas tükrök,gyertyák és füstöl illat fogad!Mi kell ennél több?Fürdő szintén hangulatos...válogatni lehet a tusfürdők között!Rend és tisztaság mindenhol.
Abi 13.ker. külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Nem hétköznapi nőről van szó.....Ha a képek tetszenek nem fog csalódás érni!Pont olyan mint a képeken.Tökéletesen sportos alkat...főleg most!Hosszú combok...hibátlan kerek popsi,szép has ..természetes tenyérbe illő mellek.Csúcs a csaj....Szőke nagyon rövid haj..ami hihetetlen jól áll neki ,karakteres arc mesés hanggal párosulva.10es összképbe!Nem egy tömeg csaj.Ez mellett egy közvetlen ..nyílt és jó fej is. Nem véletlen vagyok régi vendége!Csak ajánlani tudom mindenkinek főleg azoknak akik szeretik a nem hétköznapi csajokat!
Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Hatékonyság:
5
Relaxmasszázs:
5
Időráfordítás:
5
Sportmasszázs:
5
Egyéni igények:
5
Talpmasszázs:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Arcmasszázs:
5
Én a 2 órás fullos programot választottam ismét mivel nem áll módomban rendszeresen látogatni!Beszélgettünk, kivel mi történt az elmúlt időszakban.Közben frissen facsart citromos vízzel oltottam a szomjam.Szokásos tusi.ő már meztelenül és mosolyogva várt a szobában.Talpammal indított majd a lábak következtek.Közepes erősen kértem a masszázst.Hatásos masszázs megfelelő erotikus érintésekkel keverve.Majd következett az Abi sajátos kényeztetése.Kegyelemdöfés után letisztogat ,ő kezet mos és folytatta a masszázst. Hagyott nyugodtan megpilledni, élvezni kezeinek tevékenykedését.Kényes pontokat megtalálta.Problémákat kezelte.Ciciket is beveti a masszázs alatt.Fordulás után jön a kéz ,talp és lábmasszázs.Itt ismét kezd erotikusabbá válni a program és ismét a levezetéshez érkeztünk.Amit másodszorra kicsit más de mégis hibátlanul kivitelezett.Hagyott lenyugodni ..simogatott.Majd kézmosás után arcmasszázzsal zártunk, amit ilyenkor nagyon szeretek.Program után ismét egy kis frissítő, majd zuhany,dumcsi,mosoly és sajnos a búcsúzás következett.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ahogy írtam, fel és levezetés volt.Mind a kettő parádésra sikerült.Tudja mit hogy szeretek.Változatosan játszik a kezével rajtam.Vannak olyan pillanatok amikor ha nem nézném azt hinném a szájával játszik éppen.Mindent kezelésbe vesz...nem csak a szerszámmal foglalkozik.Soha nem kapkod ..élvezkedik azon hogy tudja még jobban fokozni az izgalmi állapotom!Majd mikor már látja hogy alig bírom megkegyelmez és olyat élveztem mind a 2 alkalommal hogy nem tudom szavakba önteni!Érinteni, simogatni lehet sőt kötelező :-), a puncit leszámítva.Amit nehéz megállni de egy úriember tiszteletbe tudja tartani a határokat!Folyamatos kontakt szemmel...ahogy néz közben.Kaján játékos a tekintete.Szóval minden tökéletes.Élveztem minden egyes percét az egész programnak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag *** helyezve, felkerekítve, mivel eddig még soha sem csalódtam benne.Ajándéka ha jól tudom átlagnak megfelelő de mint ahogy mások is írták ...minőségi *** nyújt.
Összkép
Én eddig nem csalódtam benne, pedig régi az ismeretségünk.Maximálisan figyel a vendégre.Mindig mosolyog!Szuper szexi!Minden elismerésem Abikám ,hogy az idő vasfoga rajtad nem változtat semmit.Megjegyzem sok huszonéves megirigyelhetné a formáját.Amit még megemlítenék ..az mellett hogy jó fej,tájékozott és rendkívül határozott .Jó beszélgetőpartner ha erre vágysz de tud csendben is maradni!Erősen ajánlott kategóriába sorolnám !!!!!Mindenért köszönet és hibátlan voltál ismét.Jaj majd elfelejtettem lassan itt a várva várt :víz, deszka, joga szezonod..élvezkedj ...én is azt fogom tenni csak jóga nélkül és sajnos más vizeken:)Csók

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Abi 13.ker. erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Abi 13.ker. nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAbi 13.ker. legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2015-01-09) : Nehéz lenne részletekbe bonyolódni, mert olyan változatos és érzéki, amit Abitól kaptam, hogy még mindig a hatása alatt vagyok. Az elején megbeszélt határokon belül mindent megkaptam és mindent megadott ami csak lehetséges.

(2014-08-22) : A simogatások, a finom érintések, ahogy rámnéz, vagy ahogy a tarkómon érzem a lehelletét a teljes együttlétet izgalmassá teszik.

(2014-06-22) : Most egy erős masszázst kértem, fő hangsúllyal a hátamra. A masszázst a talpaimnál kezdte, bő olajmennyiséget használva, majd a lábszáraimnál erősséget fokozva folytatta. A lábaim - lábszáram, combom - különösen hajlamosak a görcsölésre, ezért is jól esett ez a figyelem.

felejthetetlen: 17db
(2018-12-09) : Lábtól indulva szakszerűen masszírozott végig, de sosem hagyta ki, hogy a lábam közé simítva ébren tartsa az ezredes érdeklődését is amit nagyra értékeltem.

(2018-07-24) : Lábaktól kezdi és mindenre figyel. Előtte megkérdezte, hogy mely területekre kell figyelnie jobban és szerintem meg is kapták a teljes figyelmet. Végig tud fenn tud tartani egy erőszintet, amihez nyilván kell némi fizikum és technika is.

(2018-03-27) : Zuhi után hasra vágom magam a padon és átadom magam az élvezeteknek. Nagyon jól tud masszírozni. Közepes erősség, lábaktól felfelé alaposan, kitartóan átgyúr. Az "achillesem" (csuklyás izmom) évek óta "csendben van" hála Abi-nak amiért nem tudok elég hálásnak lenni.

nagyon jó: 41db
(2018-08-16) : Csak lingam masszázst végez, de erről csak szuperlativusokban tudok nyilatkozni. Többször is eljutatott a határra, s ott táncoltatott, majd kicsi megnyugvást követően újra és újra kezdte...s a legvégén elengedett

(2018-07-22) : Ahogy egyre több vér áramlott a répámba, egyre több és több olajat kapott és egyre - saját kérésre - határozottabban markolta. Közben a másik kezével a zacskómat izgatta óvatosan, hisz kiugrottam volna a bőrömből, ha a farkamon dolgozó kezének szorításából részesült volna.

(2018-07-13) : Lábtól haladt felfelé, nagyon jól kilazította a vádlimat, combokat, közben már az első simítástól kezdve be-be nyúlt a combok közé, farpofák belső oldalához, zacsihoz és olykor

: 129db
(2019-02-15) : Határozott, gyakorlott mozdulatokkal gyúrta át a testem, közben rendszeresen vissza-vissza tévedt olyan helyekre a finom keze ami a masszás élményén túl egy folyamatos kéjes mámorban tartotta az embert.

(2018-12-28) : Keze néha-néha eltévedt az intim részek felé, de a megfelelő távolságot nem átlépve. Ezek a területek átdolgozás után kiadta az általános vezényszót :fordulj meg kérlek.

(2018-12-15) : A masszázs során alkalmaz finom besimításokat a farpofák közé, mintegy megágyazva a végkifejletnek. Bő olajjal dolgozik. Fordulás után finoman, érzékien simogat, majd fokozza az izgalmakat, váltogatja a tempót, a fogást és percekig táncoltat az ejakuláció szélén