60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
Cicis Cicelle szexpartner

szexpartner

Cicis Cicelle

+36703034218

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2015-04-22 09:28:12

silver45
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Cicis Cicelle reagálása

Szia Édes!
Nagyon szépen köszönöm az értékelésedet :))
Én is nagyon jól éreztem magam :)
Nagyon aranyos vagy !
Várlak vissza leg közelebb is :)
Vigyázz magadra csók :*

Szexpartner beszámoló Cicis Cicelle budapesti szexpartner hirdetőről (XV. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Viszonylag hamar elértem telefonon. Nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Viccelődve beszélgettünk még és közben találtunk is mindkettőnknek megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kerület központjától nincs messze így gondolom a BKK járataival könnyű megközelíteni.Én gk-val mentem. Parkolás a ház előtt.Akinek fontos ingyenes a parking. Van hely bőven legalább is napközben.
Helyszín
Egy hosszú panel egyik lépcsőháza. A bejutás nagyon diszkrét .****.A lakás tipikus panel de ízlésesen berendezve,legalább is amit láttam belőle. A szemem inkább a hölgy látványa foglalta le. A fürdő rendben.Tusfürdőből volt választék.Tisztaság mindenhol.
Cicis Cicelle külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Cicelle olyan mint a képeken.Nem egy csontkollekció de én pont ezért választottam.Nemhiába van a nevében a "Cicis". Fehérnemüben fogadott. Nagyon jól állt neki. Jó frizura és enyhe smink.
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
3
Sajnos idő hiányában csak fél órára tudtam maradni. Megérkezésem után bekísért a szobába lecsüccsentem a fotelba. Megbeszéltük a részleteket. Kaptam egy türcsit ,jó nedvszívót. Ruha a fotelre és irány a fürdő. Cicelle megvárt az ajtóban és vissza kisért a szobába. Hanyatt vágtam magam a jó nagy franciaágyon. Lefeküdt mellém beszélgetés közben simogatott. Kezei egyre jobb helyre tévedtek. Lassan kaptam egy jó franciát semmi kézmunkával. Könnyen felállította az ezredest. Megkértem hogy most én had kényeztessem. Kicsit simogattam és hanyatt fektettem és nyelvel játszottam vele. Szerintem nem játszotta meg de jó lett neki. Könnyen nedvesedett. Itt volt az ideje hogy kiegyenlítse a számlát. Felvezetésnek kaptam egy jó kis franciát. Védőruha fel és már nyeregbe is pattant. Egy jó kis lovaglás után így is lett végem.Sajna ebben a rövid időben több nem fért más bele.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én még előtte letettem a telefonban megbeszélt ***,így szoktam főleg ha először vagyok valahol.Végig ott marad ameddig ott voltam. *** értékarány nagyon jó.
Összkép
Cicelle egy nagyon kedves jó humorú fiatal leány. Könnyen teremtett jó hangulatot. Jókat beszélgettünk előtte és utána is. TP-t egyáltalán nem tapasztaltam. Szerintem túl léptem az időt de nem éreztette velem. Finom illatos volt a bőre. Én jól éreztem magam nála.Nem egy vad sex volt inkább egy finom szeretkezés. Ajánlani tudom aki az ilyen alkatú lányokat szereti.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Cicis Cicelle szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-04-29 15:41:40
Megtudtuk, hogy Cicelle simogatott, jó kis franciát tud és lovagolni is tud. De mindezt hogyan?

2015-04-22 11:01:00
Jópofa nevű lányról, egy jó beszi!

FunkciókCicis Cicelle legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2018-10-02) : Átöleltem, és a parányi felsőt lassan felfelé húzva kezdtem lefejteni róla. A két méretes gyönyörű félgömb pedig kibuggyant rejtekéből. A selymes tapintású gyönyörűségekbe temettem az arcom, és beszívtam az illatukat.

(2018-02-23) : Masszázs után hanyatt feküdtem és Cicelle megpróbált NF-al életet lehelni belém. Ez sikerült is neki, majd később kértem, hogy forduljunk 69-be. Ekkor vette le csipkés bugyiját

(2017-08-29) : . Egy franciás kényeztetésre mentem, amiről az MT-k ódákat zengtek. Úgy gondoltam, hogy fokuszálok erre a kardinális tevékenységre, amit Cicelle rendkívül tehetségesen abszolvált.

nagyon jó: 27db
(2018-12-13) : . Ismét ő vette szájába az irányítást, de most már gondoltam eljött a védősapka húzás ideje és kértem, hogy öltöztesse be és misszionárius pózban hatoltam be puncijába,

(2018-11-04) : Most csak egy gyors franciás programra ugrottam el, de abszolút kihozta Cicelle a kevés időből is a maximumomat. Szexi kis rövid ruhában fogadott, amiben a popsi fele kint volt, már magában ez is vérnyomás emelő látvány.

(2018-05-07) : Megfogta az ezredest és finoman lassan elkezdte húzogatni, erre már el is kezdett ágaskodni a további kényeztetésért remegett. Lehámoztam róla a felsőt és már mindkét kezemmel markolásztam,

: 66db
(2018-12-06) : Cicell nagyon jól tud franciázni, nehéz eldönteni, hogy így végződjön, esetleg a mellei közt, vagy action is legyen.

(2018-11-08) : etudtam annak, hogy először találkoztunk. Inkább hátradőltem és élveztem francia tudását. Kitartóan, változatos tempóban csinálta, néha mélyebbre is bevette.

(2018-10-05) : A szobába érve nagyon kellemes franciát mutatott, közben megkértem mutassa meg a mélytorkos tudományát is, őszintén szólva dicséretre méltó mutatvány volt.

lehetne jobb: 2db
(2014-12-23) : Mikor zuhanyzás után betértünk a szobába kis beszélgetés után már a szájában is voltam. Technika jó,majdnem teljesen eltünteti amit el kell,

(2014-09-05) : Már helyezkedik is a kényeztetésemhez, így beletörődően hátradőlök, a kellemes kényeztetést sosem utasítom vissza. De jaj, a rossz előjelek nem hazudnak, mert jó ideig csak kézimunka folyik, miközben beszélgetünk, ez így nem túlzottan izgató. Lassan azért csak munkára bírja a kis száját, és valamivel javul az összkép.