70
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Mézecske szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mézecske

+36205052340

-

Prémium hirdető
Beküldve:
2015-04-20 22:02:09

Caps_Lock
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mézecske reagálása

Szia Caps_Lock! :DD

Persze, hogy jöhetsz, ilyen kedves bekéreckedést nem lehet visszautasítani! ;DD
A beszi elolvasása után előírok neked egy 'önbizalom növelő tréninget Mézikével' :P majd én felpumpálom a ...... :DD ööö az önbizalmadat! ;P
Puszika: Mézike:)

Szexpartner beszámoló Mézecske budapesti szexpartner hirdetőről (VII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Egy-két nappal előtte telefonon történt, már akkor megfogott kedves, kislányos hangja, ebből már éreztem, hogy egy tüneménnyel fogok találkozni! :) Megbeszéltük, hogy mielőtt indulok hozzá, még csörgetem, valamint a célnál is navigálni fog. Szóval semmi probléma.
Megközelítés
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Belváros VII. kerület, forgalmas kereszteződés, de épp elcsíptem egy helyet a szomszéd utcában. Parkolás fizetős, BKV-s megközelítésben nem vagyok kompetens.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Belvárosi lakás, kívülről kicsit lepukkantnak tűnik, belülről a lépcsőházat sem tegnap festették, de lift legalább van. Mézi kedves volt, már nyitott ajtóval várt, bár én még körbecirkuláltam a gangon.
A lakás belülről tökéletesen tiszta, abszolút rendben tartott, dícséretes! A hálószobába a fürdőn át vezet az út, sima garzon egy hatalmas franciaággyal, hangulatvilágításul egy ledes fácska szolgál az ágy mellett. Ami nem recseg, viszont tökéletesen betölti funkcióját. :) Szemben egy tükrös szekrényben is csodálható Mézecske alakja (de ha valamelyik szerencsés flótás a saját alakjára kíváncsi, arra is jó :D ) A fürdőszoba elég nagy, a kádban is el lehet férni, bár csak zuhanyzás céljából vettük ezúttal igénybe.
Mézecske külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mézecske leírása önmagáról teljesen hiteles. :) Frissen megfürödve, hajat mosva várt, egy rendkívül csinos, kék egyberuhácskában. Ahogy az adataiból kitűnik, nem pálcika alakja van, bár én személy szerint szeretem, ha egy nőn van mit fogni. :) Akár vékony, akár husibb alkat. Mézecskét talán az utóbbiba lehetne sorolni, szerintem egy rendkívül vonzó nő! Nagyon formás, természetes mellei vannak, kis pocival, ami nekem nagyon bejött.;) Fekete hosszú haj, és azok a csodás, igéző szemek! El lehet bennük veszni... Nagyon szép arc, és valóban mindig mosolyog! :D
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésemkor szerencsére szimpatikusnak talált, így bemutatkozás után puszikat is kaptam. (Ezek szerint mégsem vagyok annyira rusnya...) Cipőket az előszobában levetve beinvitált a fürdőn át a szobácskába, és kaptam tőle egy szép piros törülközőt. Bár ő is, én is fürödtem a találka előtt, a hosszú út miatt úgy éreztem, szeretnék egy kicsit felfrissülni. Kérésemre Mézi is velem tartott. :)
Egy kis közös zuhany után, mely alatt kölcsönösen megvizsgáltuk egymás karosszériáját alul-felül, öblögetés és egyéb tisztákodási ceremóniák után a szobában folytattuk az ismerkedést. Először tisztáztuk, ki mit és hogyan szeret. Nagyon kedves, cirógatós hölgy Mézecske, nemsokára inkább lecsüccsenve az ágyra kezébe vette a dolgokat. Vagyis...nemcsak a kezébe. Remekül abszolválta a dolgokat, és minden kérésemet teljesítette. Mosolyogva! :) Hamarosan inkább a 69-es pozitúrával folytattuk, én is megkóstoltam fazonra igazított, illatos kelyhét. :) Rövidesen dilemma előtt álltam, most legyen végem, vagy később? Mivel még sok időnk volt, így most lett végem. Mézi letörölgetett, diszkréten elintézte a maga dolgát is kint, majd én szerettem volna viszonozni kedvességét. Kézrátétellel jelezte, hogy sikeresen teljesítettem óhajom, én vártam a hanghatásokat, de elmesélte, hogy ő csendesen élvezi.:) A fő, hogy jól érezte magát - remélem! :)
Rögvest fordultunk, és mivel fogyott az idő (amit egyáltalán nem néztünk), újra kedveskedni kezdett nemesb szervemnek, majd gumit húztunk és missziben szeretkeztünk. Ezt (is) nagyon élvezi! Kitaláltam titkos gondolatát, imádja, ha simogatják előtte-közben-utána. Kicsit még elmerültem csokoládé szemeiben, de sajna az idő rövidsége (=parkolójegy lejárta) miatt el kellett válnunk. Még megkínált egy málnaszörppel, és kedves puszikkal búcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre számoltam el, bár nem kérte. Sokat nem kellett számolni, egy címlet volt. Gyűjti... :D Mivel nem vagyok járatos, mennyire átlag alatti vagy feletti, én inkább azt mondanám, tökéletesen megérte.
Összkép
Nagyon kedves, csinos, széparcú, helyes lányt ismertem meg benne, szerintem sokan szerelmesek belé akár munkán kívül is! :D Teljes barátnő feeling, odafigyel a partnerre, ami egy olyan kincs, hogy vigyázni kell rá! Személy szerint biztos meglátogatom még! :) Ugye mehetek, Mézecske??? :D

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Mézecske szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-04-21 16:37:22
Jó stílusú, oldott hangulatú beszámoló egy szeximádó kisangyalról.

2015-04-21 13:29:11
Inkább rutinos tollforgató, mint kezdő irogató vagy.

2015-04-21 12:29:38
Kezdőként egy jó kis beszit rittyentettél!

FunkciókMézecske legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2017-12-14) : Majd húztunk gumit mert kívántuk egymást és csüccs, már benne is voltam és egy jót lovagoltunk. Gondoltam váltunk pózt és elölről is elkapom picit Mézit.

(2017-11-12) : Egy idő után kézzel finoman simogatni kezdte az ágaskodó szerszámom, de aztán úgy döntöttem, én kényeztetem először őt s hozzáférést kértem a gyönyörű kelyhéhez. Odalent ugyanolyan édes, mint bárhol máshol -

(2017-10-12) : She played with my dick lightly before she said "blow job" and moved in sucking me expertly. Heaven. I moved my hands over her hips and guided her toward my face "69"? she said. and moved her hips over me.

felejthetetlen: 21db
(2018-11-24) : a csókolózás után felmászott az ágyra és négykézláb elkezdte szájával kényeztetni a farkamat. Istenien csinálta, hol lágyan hol ledugta a torkán, hogy teljesen eltűnjek benne.

(2018-11-05) : Elém térdelt és úgy tett. Becézgette, megnyalogatta, majd szájába vette és szopogatni kezdte. Nem sok kellett és tövig, koppanásig eltűntem szájában. Változatos és nagyon finom franciában részesített.

(2018-10-30) : Volt mélytorok éreztem a torka szorítását, nagyon jó franciában részesített "köszöntés" képpen. Mikor már alíg bírtam állni, az ágyra feküdtem, a bugyi is lekerült és 69-ben folytattuk,

nagyon jó: 40db
(2018-12-27) : Alaposan, gyengéden több pozicióban folyt a velem egykorú hadrendbe állítása. Én közben simogatam ahol értem és moziztam.

(2018-12-25) : Kezeit hamarosan szája követi. Élvezkedtem a finom franciában, meg a látványban előttem is, meg tükörben is. Ám nem akartam önző lenni, meg kíváncsi voltam milyen édes puncija. Kis falatnyi bugyi lekerül (piros).

(2018-04-11) : Majd egymás mellé feküdtünk és úgy folytattuk és egy idő után le is tért az ezredes úrhoz. Itt egy finom érzéki francia következett amit igen remekül és kellemesen csinál.

: 49db
(2018-12-26) : Kellemesen franciázik, néha használja kezét, a golyszlikat sem hagyja ki bár aki a mélytorkos, bőnyálas, archozcsapkodóst szereti az nem jó helyen jár...

(2018-11-18) : Ezek után cseréltünk és Ő vett kezelésbe lágyan, érzékien ápolta a nemesebbik felemet, majd óvszert húztunk és lovagolni kezdett. Jól, lassan tekerte a csípőjét, de még mielőtt elmentem volna kértem egy pózváltást, hogy hátulról is kipróbálhassam ezt az élményt.

(2018-10-05) : Az ágyra döntöttem, és kihamoztam a ruháiból, közbe járt a kezem ide-oda a tökéletes testén. Kértem, hogy pucsítson be és úgy ízleltem meg először a kelyhét