25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Tiffany szexpartner

szexpartner

Tiffany

+36203884926

-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2015-04-20 14:21:29

titi5
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Tiffany vidéki lány, Veszprémi szexpartner hirdetőről

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem, igaz nem vele, hanem közvetítőjével. Egy óra múlva fogadott a megbeszéltek alapján ház előtt ismét hívtam és a kapun beengedett
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Megközelítés Veszprém stadion úton. Egy tömbház első emeleti lakása. Közelben 50 m-re parkírozni lehet és ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás mérete közepes több helyiség található, a szoba elég nagy egy franciaággyal és egyéb bútorral szépen berendezve.
A fürdő jól felszerelve tusfürdővel és szájvízzel. Nagy puha törölközőt kaptam. A tisztaság megfelelő.
Tiffany külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Tiffany csinos fiatal lány szép mellei vannak és formás alakja. Számomra alakja nagyon bejött mert szeretem a fiatal kevésbé telt és formás közepes mell mérettel rendelkező lányokat. Nagyon kedves és barátságos. Igyekszik a vendég számára maximálisan megfelelni.
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Érkezésemkor röviden átbeszéltük mit szeretnék. Mivel Ő és én is előtte már fürödtünk ezt kihagytuk.
Megszabadítottam kevéske ruhájától majd kölcsönösen simogattuk egymást. Rövid idő elteltével kérésemre 69 –s pózban folytattuk. Ezt elég jól csinálta és nekem is jól esett illatos kelyhét felizgatni.
Közben formás melleit simogattam. De hamarosan óvszert kellet kérnem és utána kértem felülről folytassa. Aktív lovaglása közben jutottam el a csúcsra. Ezután megszabadított az óvszertől és mellém feküdt majd beszélgetés közben simogattuk egymást. Idő teltével fürödni mentem majd elköszöntem Tőle.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
**/érték arány elég jó. Nálam a 10-es skálán 9-et érdemel, melyet kevesen érik el. A ** előre kérte mivel először voltam nála igaz végig az asztalon hagyta.
Összkép
Valószínű visszamegyek hozzá annak ellenére, hogy Zsolti veszi fel a telefont a megbeszéléskor.
Vidéki szolgáltatók között a legjobbak közé sorolnám.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Tiffany szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2015-05-28 15:12:39
Tökéletes beszámoló, mindenre kiterjed.

2015-04-20 17:26:44
Nagyon egyszerű és rövid beszámoló!

FunkciókTiffany legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2016-10-12) : Majd kértem nyelvemmel kicsit had kényeztessem kicsit a lába között. Ezután 69 – ben folytattuk majd hamarosan óvszert kértem. Majd kértem lovagoljon meg

(2016-01-05) : Ő vette kezelésbe az ágaskodó Döncit. Mivel a franciája olyan jó, mint a csókja, hamar úgy gondoltam, ne itt fejezzük be. Beöltöztetés, a misszit részesítettük előnyben. Csókkal, öleléssel, az ágyon hempergéssel folyt az aktus.

felejthetetlen: 7db
(2018-11-20) : Befejezésként hanyatt dobtam magam és a lábam közé térdelt. Ebben az izgalmi állapotban nem kellett sokat ténykednie, kb egy percen belül a szájába érkeztek az utódok.

(2017-11-25) : Egyeztettem vele is programot, majd kaptam egy puha száraz törölközőt és irány a zuhany. Mikor visszaértem már köntös nélkül várt az ágyon. Ismerkedés közben simogattuk egymást, amit...

(2017-03-12) : Közben formás melleit simogattam. De hamarosan óvszert kellet kérnem és utána kértem felülről folytassa. Aktív lovaglása közben jutottam el a csúcsra.

nagyon jó: 17db
(2018-11-16) : Igazi jó mélytorkos a technikája, érezni hogy szereti csinálni. Mikor már nagyon nem bírtam magammal doggy-ban folytattuk az actiont. Látványnak sem utolsó a kerek popsija, főleg ha keményen támadja az ember fia kutyában.

(2018-10-08) : Felgumizott, mindezt úgy hogy a hasamon ült ( isteni érzés volt ), majd egyszer csak előrébb csúszott és háttal nekem beleült. Ezt nagyon élvezte mert hamarosan el is ment. Kérte hogy egy kicsit forduljunk misszibe.

(2018-07-08) : Finoman lágyan franciázik, a zacsit sem kíméli. Nem így akartam elélvezni, gumit kértem amit kézzel helyezett fel. Szemből tettem magamévá, közben csókoltam. Nekem ez túlságosan is bejön

: 15db
(2018-11-13) : Majd megkértem a hölgyet, hogy kezdjen el franciázni az ezredesen. Intenzív szopásba kezdett, nagyon tehetséges ebben a műfajban. Nem akartam még a csúcsra jutni,

(2018-09-04) : Először misszionáriusba majd hatulról forrtunk egybe.Nagyon jól mozog,kulcsol át a lábábal és a karjával.Folyamatos szemkontaktus szex közben bármikor lehet nála "csókot lopni"

(2018-07-11) : Egyből kiszúrta harckészültségemet. Isteni franciával indítottunk. Lágyan csinálja, nem hagy ki semmit se. Mélytorok kérés nélkül. Kérésemre 69-be fordultunk. Huuh az a látvány ami elém tárult.

egyeztetési probléma: 1db
(2014-02-24) : Felhívtam, de egy férfihang szólt bele a telefonba. Közölte, hogy vele kell megbeszélni a találka körülményeit és feltételeit.