60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Jázmin szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Jázmin

+36705009901

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2015-04-20 10:15:06

mmjó
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Jázmin budapesti szexpartner hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Gyors ötlettől vezérelve jelentkeztem be nála péntek munka után, igen rugalmas volt, fél óra múlva már nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Közel van a munkahelyem, így gyalog érkeztem. Parkolás megoldható a környéken és szerintem BKV-al is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
XIII. kerület szép része, rendezett a környék, új építésű házban, kulturált körülmények között, kis lakás a célnak tökéletesen megfelelő. Kezdésnek fürdés, ehhez kaptam jó törcsit, nem nagy a tusfürdő választék, de elég nekem egy is :)
Jázmin külseje
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Képeknek megfelelő, igazi plasztik cica, gyönyörű szilikon cicikkel, nagy ajkakkal és bomba testtel várt a képeken is látható piros necc cuccban és egy falatnyi tangában, magassarkúban várt.
Action
Barátnő feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
5
Gyors fürdés után megbeszéltük, hogy mit is kívánok a fél órában művelni vele. A törülközőt leszedte, pár puszi a testemre és már indult is a pornós francia, eszméletlen iramban és nem semmi hanghatásokkal fűszerezve, olykor még el is tüntette a szerszámomat én közben simogattam ahogy tudtam. Kicsit elidőztem a puncijánál a kedvenc pózomban: ő pucsít nekem én pedig a fenekébe kapaszkodva nyalom. Imádom! Utána még kis szopás és kértem a gumit, mert be akartam már tenni neki nagyon hátulról. Így is történt, eszméletlenül szűk a puncija, húz magába, kéri, hogy keményebben toljam még neki, de nem akartam még eldurranni és kértem, h legyen misszionáriusban. Közben még néha bele-bele nyaltam finom puncijába. Így ért véget a vég, de gyorsan lerántottam a gumit és az egészet a szájába lőttem, nem nyeli le, zsepiben kötött ki, de nagyszerű volt így is, a célnak totálisan megfelelt. Sok csók nem volt, nem is igényeltem most annyira.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Elején, fél órára pesti átlag felett kicsivel, de megérte bőven. ****.
Összkép
Amiért mentem tökéletesen megérte, igazi porno feeling, aranyos lány, bomba testtel, nagy, kemény műcicikkel és szájjal. Ajánlani tudom mindenkinek.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-04-20 13:57:14
Nem rossz a beszid, de lehetne kicsit hosszabb!

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2018-01-03) : Nagyon kemény szopásban részesített, ezt nemlehet másként hívni. Szinte azonnal tövig tolta rá a fejét, egy hírtelen mozdulattal túltolta a torkán a farkamat.

(2016-07-05) : Lejjebb csúszott és elhelyezkedett a két lábam közé majd vadul elkezdte szopni az akkora már beton kemény farkamat. Köpködte, szívta a makkomat. Nagyon pornós, mélytorkos, bőnyálas szopást kaptam tőle.

(2016-05-08) : Aztán a farkam a szájába került: azthittem, hogy azonnal vége a világnak: olyan vehemenciával esett nekem, olyan vákummal kényeztetett,

felejthetetlen: 37db
(2018-12-12) : Persze azért a kis puszik és simogatások se maradnak el, de nem azok itt a legfontosabb elemek. Ez tömény pornó feeling amit itt át lehet élni. Hamarosan gumit kértem, amitől sajnos némi lankadás következett be részemről

(2018-10-12) : Vigyázni kell Jázmin szopásával, mert rögtön az elejétől olyan tempót, mélységet, szívóerőt és pornóskodást diktál, hogy gyengébb idegzetűek pillanatok alatt el tudnak durranni.

(2018-03-22) : Felálltam az ágyra Jázmin pedig elém térdelt és így folytattuk: megy neki a DT rendesen rá tudtam a farkamra tolni a fejét, lent lehetett tartani közben löktem neki a dumát, amit nem bánt

nagyon jó: 59db
(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

(2018-08-05) : Az ágyon fekve annak szélére fordult, féloldalt, és se szó se beszéd kapásból torkára engedte kardom, hogy csak jópár másodperc múlva tűnjön elő ismét, nyáltól csillogva.

(2018-07-17) : A makkomat szájában satuba szorította, majd azt elengedve tövig engedett orrával a hasfalamat koppantva. Lenntartott egy darabig, pár centit kifelé csúsztam és nyelvével a makkomat ingerelte,

: 150db
(2018-12-15) : Eszméletlen amit már az első mozdulatokra a szájával és a nyelvével művel, szinte azonnal maximálisra merevedtem ami nem okozott neki gondot és hamar teljesen eltűntette a szerszámomat.

(2018-12-07) : Egy szexi hálószerű "ruha" volt rajta, és piros magassarkú. Állva csaptunk a dolgok közepébe,késöbb ágyon térdelve dolgozott az egyszeműn. Hihetetlen tempót diktált. Jöttek a pornós hangok, és én sem tudtam visszatartani a saját hangjaimat.

(2018-09-26) : Volt ott kérem szépen minden mi szem szájnak ingere tövig kényszer négykézláb, fejlelógatva, térdelve ahogy illik majd megkértem hogy lovagoljon egy picit amit uhhhh imádok