25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Lizzie szexpartner

szexpartner

Lizzie

+36702270150

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2015-04-20 08:08:22

Cirip
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

beszámoló budapesti erotikus masszázs hirdetőről

Egyeztetés
Elérhető:
5
Délután hívtam telefonon, szerencsém volt, mert elsőre felvette. Egy órán belül tudott fogadni. Szimpatikus volt a hangja, megfelelő tájékoztatást kaptam a tudnivalókról.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Lipótváros, a Margi hídhoz közel levő egyik mellékutcában található a lakás. Villamos és buszok a közelben vannak, metró kb 10 perc gyalogosan. BKK járműveivel jól megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
4
Régi, de jó állapotban levő ház *** lakása, könnyű megtalálni. A lakás galériázott appartman, nem nagy, de a célnak megfelel. A fürdő arányos a lakás méreteihez, kicsi, de használható, minden működik. Az ágy nagy és kényelmes franciaágy, intenzív használat közben sem nyikorog.
Lizzie külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
4
A képeknek megfelelő csinos, jó alakú lány fogadott keveset takaró zsinórbugyiban és valami alig topban. Ez a kevés textil arra volt jó, hogy kiemelje szuper, sportos alakját. Szép cicik, formás popó, arányos és ruganyos testalkat. Arca sem okozott csalódást, helyes, mosolygós pofija van. Hála Istennek minden eredeti rajta. Combján egy jól megalkotott színes sárkány tetoválás található. Összbenyomás: bájos, jótestű diáklánynak néz ki.
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
A virág átadása és néhány szavas ismerkedés után gyors zuhanyzás, ő már akciókészen várt rám. Elöször állva ölelkeztünk és csókolóztunk, nagyon kellemes volt, már akkor megéreztem, hogy köztünk levő nem csekély korkülömbség ellenére működni fog a kémia. Fokozatosan megszabadítottam ruhácskáitól és az ágyon folytattuk. Öröm volt számomra, hogy végigcsókolhattam hibátlan testét, selymes bőrét a fülétől a talpáig. Közben néha beszélgettünk, poénokon nevettünk, kiderült, hogy jó a humorérzéke.
Mellbimbói érzékenyen reagáltak közeledésemre. Franciája szuper volt, nagy beleéléssel csinálta, kellemes és erotikus volt a mozgása. 69-et is kipróbáltuk, nagyon szuper volt. Ezután külön foglalkoztam a nunijával. Puncija szép formájú babapunci, jól nedvesedett, mozdulataiból, lélegzéséből tudtam, hogy jó irányba haladunk. Hamarosan egy szép és intenzív orgazmust sikerült előidéznem nyelvmunkámmal. Ezután felrakta rám a gumit és meglovagolt. Kellemesen ringó csipővel mozgott, én pedig a popóját simogattam, illetve a melleit csókolgattam. Legszívesebben órákig csináltam volna, de egy idő mulva éreztem, hogy nincs visszaút, hatalmasat élveztem. Hagyott lenyugodni, majd rövid tisztálkodás következett. Felajánlotta, hogy megmasszíroz, ezt igénybe is vettem. Kicsit helyre rakta sajgó vállamat. Közben beszélgettünk az aktuális kérdésekről, ebben is kellemes partner volt. Aztán még simogattuk egymást, csókolóztunk, sajnos az idő gyorsan eltellett, ujabb aktusra már nem volt idő, jobb lett volna hoszabb időre jönni. Rövid tisztálkodás, érzéki búcsucsókok és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezéskor nem kérte, én el is felejtettem szóba hozni. Távozáskor sem kérte, az asztalra tettem a telefonban hallott****.
Összkép
Sokat vártam a találkozástól, nos nem csalódtam. Tünde nagyon vonzó, ideális alakú szép lány. Nem cicababa, vagy mű-vadmacska típus, hanem egy értelmes jó humorú kellemes lány, akinek a magánéletben is szívesen élvezném a társaságát..

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Lizzie szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-04-24 13:23:50
Részletes, kellemes beszámoló.

2015-04-20 14:46:10
Így kell megírni egy mindenre kiterjedő beszámolót, jó írás

2015-04-20 13:58:15
Így ír beszámolót egy igazi Veterán!

2015-04-20 12:44:37
Kifejezetten üdítő, jó kis beszi!

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-02-12) : Ahogyan ajkaival játszik a furulyámon és közben rámnéz a szemeivel, az rá lesz vágva arra a filmre amelyik a végén pereg le. Lizzie lovagolni is jól tud, és nem csak lovon:)

(2019-01-18) : hanyattfektetett, és bemutatta francia tudását. Gyengéden csinálja, nagyon jól esően, és hogy ne durranjak el, helyet cseréltünk, és én kezdtem nyálazni őt,

(2019-01-03) : Lizzie szemrevaló dombocska tövében felsejlő puncija érzékeny, de hálás jószág, viszonozza a törődést, szereti a lassú, türelmes, de határozott nyelv- és ujjmunkát. Ahogy haladunk előre az élvezetekben, egyre jobban körém fonja lábait, szorítja a fejemet.

felejthetetlen: 14db
(2019-01-29) : Oldalt fekvő helyzetben átfordultam megvizsgálni, mi van a leszállópálya végén, Lizzie pedig életet lehelt férfiasságomba. Ez a testhelyzet kényelmetlenné vált, ezért közös megegyezéssel kibontása került egy óvszer, és fel lett helyezve a rendeltetési helyére.

(2019-01-26) : Puhán, lágyan franciázik, először csak a forróságot éreztem a szájában. Most is áll a farkam, ha rá gondolok. Nem sokáig hagytam ügyködni,

(2019-01-23) : Lágyan franciázni kezdett, sokat kedveskedve a golyóknak is, oldalról finoman végignyalva a barátomat, majd tövig eltüntetve. Jó hosszan engedtem játszani Lizzit a kisorival, nemcsak azért mert nagyon finoman kényeztetett, hanem azért is mert közben jó sokszor felnézett rám aranyszínű szép szemével.

nagyon jó: 6db
(2019-02-11) : Nemsokkal később gyors gumi húzás majd lovagló. Atya Isten milyen érzés volt amikor jobban megült, mint magyar huszár a lovát. A kezét rátette a mellkasomra és mondtam, hogy hagyhatja ott is mert bejön nekem.

(2019-02-01) : Kértem,hogy feküdjön hasra aminek nagyon örült és elkezdtem kényeztetni,a nyakától lefelé indultam,de egy picit mindenhol elidőztem mert valami fantasztikus finom sima szép a bőre, és fehér ami számomra nagyon fontos üzenet az arisztokratáknak van ilyen szép fehér bőrük valamint az édes huncut mosolya is beleillik a képbe, és az illata elképzelhetetlenül csalogató

(2019-01-21) : Visszatérve végre össze ölelkezhettünk, egymást simogatva kisebb csókokból rendesre váltva ismerkedtünk fedezgettük fel egymást. Ágyra dőlve kicsomagoltam a ciciket S még Liz rámdőlve combjával és ágyékával az enyémet masszírozta, én az ikreket dédelgettem közben csókolgatva egymást.

: 6db
(2019-02-10) : Ez tartott még egy kicsit, aztán lejjebb csúszott és kaptam egy nagyon gyengéd, fincsi franciát. Sok teknika van, de mindet nagyon gyengéden csinálja, nagyon izgató volt

(2018-09-19) : But when she moved down to south, oh boy, now the true nature of her just came out. I loved it, how she followed my fine tuning instruction and played all kinds of way with my rod,

(2018-08-31) : Mivel nem voltam csúcsformában, egy kis rásegítést kértem, hogy álljon rendesen és belekezdjünk az aktusba. Misszionárius pózban kezdtünk el szeretkezni,