25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Kata szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Kata

+36702853551

-

Prémium hirdető
Beküldve:
2015-04-19 20:42:24

Dongátzó
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Kata budapesti szexpartner hirdetőről (XIV. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Előző nap egyeztettem vele Sms-ben majd kérésére telefonon is felhívtam.
Aznap még küldetem egy üzenetet megerősítésként, hogy részemről még mindig aktuális és, hogy se felejtse el. Most voltam nála másodszor, így csak időpontot egyeztettünk, mert tudtam milyen kedves és mik a lehetőségek.
Megközelítés
Nem pesti lakosként nekem is egyszerű volt eljutni. Számtalan opció van a megközelítésre, szerintem a metró a legjobb választás. Környék fizetős de parkolóhely van bőven.
Helyszín
Nem túl régi társasház, igényes környezet,lift, lépcsőház. Lakás nagyon szép tiszta. Szobában franciaágy és mellette egy nagy tükör, amiben szépen látni mindent. Ketten vannak a lakásban és volt még rajtam kívül valaki, de a lányok nagyon jól megoldották a logisztikát, nem volt zavaró. Fürdő szintén tiszta sok törölköző és tusfürdő.
Kata külseje
Teljes mértékben megfelel a képen. Nagyon baba testű jó kemény szilikon mellekkel. Csodás punci és popsi.
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
3
Egy órás programra mentem. Belépéskor puszi és be a szobába. Pár szót váltottunk majd elmentem tusolni. Fürdőből kilépve ott várt az ajtóban kicsit meg is ijesztett, mert azt hittem bent van szobában. Leültünk az ágyra és megnéztem a számomra új tetoválásait, közben szépen kikapcsoltam melltartóját és elkezdtem csókolgatni. Ezután hanyatt döntött és elkezdet nagyon finom mélyen rengeteg nyállal franciázni. Kicsit meg is fogtam a fejét és adtam a tempót de anélkül is fergeteges volt. Az ágyszéléhez álltam és Ő végére ült és úgy franciázott. Gyönyörű volt, a finom érzéki franciája közben, ahogy egyre mélyebben tolta a farkam, annál több nyál folyt ki az ajaki közül, pazar volt. Utána én kényeztettem jól reagált rá vagy csak jó színésznő. Ezután gumit kértem és először szemből kezdtük, tényleg jó szűk a puncija de gyorsan kitágul. Egy pár pózt végig nyomtunk. Oldalvást a tükörben nagyon szép látvány fogadott. Kutyusban isteni annak a popinak a látványa. ahogy pucsít és nyög mellé,hu kiráz a hideg még most is(jó értelemben):). Mondtam neki. hogy elfáradtam, erre mondta, hogy sebaj dőljek hátra, olyan lovaglást kaptam mint még soha a legjobb rész az volt, amikor beleülés után a puncijára csorgatta a nyálat. Végül franciás befejezést kértem. Szintén olyan fergeteges volt, mint az elején mikor éreztem, hogy közel a vég kézzel rásegítettem és az arcára szájában élvezetem. Utána szopogatott még egy kicsit majd megtisztálkodtunk. Már még pár percünk , így kértem. hogy masszírozzon meg, amit készségesen meg is tett. Majd tusi,puszi és bucsú.
Elszámolás
A végén raktam a polcra a megbeszélt ***, pesti átlagos **.Nagyon jó **-érték arány.
Összkép
Az első alkalomnál sokkal jobban éreztem magam, jobban egymásra tudtunk hangolódni. Csendes, aranyos, közvetlen hölgy. Figyel a partnerére természetesen ha partner is figyel rá. Biztos, hogy menni fogok még hozzá. Egy élmény volt. Köszi Maja!

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Kata szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

gyikk22
Becsben tartott
2015-04-20 20:44:25
Tiszta élvezettel teli beszámoló ;)

2015-04-20 14:02:56
Egyedi hangvételű érdekes beszámoló!

FunkciókKata legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2019-01-21) : Kis idő múlva ujra natúr frenetikus franciával keményre szopott de hagytam hogy igy végezzen ki nagyon kellemesen hagyott lenyugodni

(2013-12-01) : Nekem orálisan kétszer is sikerült a csúcsra juttatnom és ha tovább bírom, akkor PM-ben is ment volna, csak kellően fel voltam ahhoz húzva, hogy ne bírjam addig. Aktív, a franciája is nagyon jó és ami nagyon tetszik nekem, hogy elengedi magát és átadja magát a gyönyörnek.

(2013-11-19) : Aztán csere és következett a franciaóra részéről:először lassan, egyre mélyebben és hosszabban lenn tartva! Nyál csorgatás, szemkontaktus és az a nyelv amit tud!!!Sokáig élvezkedtem így, vagy közvetlenül vagy a tükrökön keresztül végig szemkontaktust tartva!

felejthetetlen: 15db
(2018-12-08) : De mielőtt betudtam volna telni vele érzékeny franciába kezdett és nem tudtam hol vagyok többé. Arra kértem én is játszhassak az Övével és nagy örömmel töltött el,

(2018-09-06) : Lefektetett az ágyra és orális örömökben részesített. Elsőre tövig vette, és belekeményedtem a szájába. Szorgosan tette a dolgát. Hát igen :) A rutin meg az évek.

(2016-12-27) : feltérdeltem és elkezdett cimuizni olyan fantasztikusan, mélyen, bőnyállal, hogy az már szinte fájt a gyönyörtől... Néha teljesen mélyen eltűntem a szájában, pici "fuldoklás"' után azonnal folytathattam, de nem húzta el a fejét. Bírja a "gyűrődést".

nagyon jó: 30db
(2018-09-30) : Legfőképpen a külsejében gyönyörködtem végig, fogdostam gyönyörű fenekét, cicijeit. Hosszú előjáték majd 3-4 póz után a szájában végeztem.

(2018-09-17) : Aztán cseréltünk, elkezdett franciázni. Már a telefonban említette, hogy büszke a francia tudására, nagyon jók a visszajelzések. Ezt abszolút meg tudom erősíteni.

(2018-08-09) : Második kört is natúr franciával kezdtük. Nah és itt fedeztem fel a tükröt... Mondanom sem kellett, hogy a látvány valami felemelő volt. Hamar észre vette, hogy a tükörben leskelődök, így onnan mélyen a szemembe nézett.

: 62db
(2019-02-05) : Egyszer csak úgy éreztem, hogy most már jól leszek és kértem, hogy lendüljünk neki a második menetnek, amit hátulról abszolváltunk. Az ágy pont olyan magas, hogy Kata meg tudott rajta támaszkodni és indulhatott is a menet. Gumi fel, Kata bepucsít és már indítottam is a kisvasutat.

(2019-01-26) : Invitált, hogy helyezkedjek kényelembe az ágyon, majd elkezdte a különleges franciájával, amely nyelvkörzésekkel és nyelvcsapásokkal tarkított, közepesen mélytorkos változat volt. Tetszett a dolog, de valamiért mégis diszkomfortos voltam a helyzettel

(2019-01-01) : Utána 69et kértem. Punci az babapunci, finom illattal ízzel. Kicsit talán mocorgott de szerintem 30%-ra tudtam beindítani. Bár mondjuk én nem azért csinálom, hogy neki jó legyen, egyszerűen csak szeretem a puncit, ennyi.

lehetne jobb: 1db
(2015-03-16) : Mikor láttam, hogy ez nem lesz valami csúcs találka, átadtam a terepet a francia tudásának. Itt nem volt semmi probléma, istenien csinálja. Ha nem is top 3 nekem, de kifejezetten jó volt.