Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2015-03-13 23:34:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

ohhhh hát igazad volt még nem reagáltam de most pótolom!
:) Szeretem a társaságod mindig jókat dumálunk... na meg persze a többit se felejtsük el...
a legutóbb is jól éreztem magam... csóóóóókkk
remélem hamar látlak még!

Beszámoló Misty VIP +36305476995 67426 szexpartner

péntekd a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
SMS főleg. Válaszol, normális kedves stílusban. Elsőre nem jött össze múlt héten, odamentem és néma csend, de olvastam h gondjai voltak, hát emberek vagyunk, én nem vettem személyesen, melóból én is késtem már meg tűntem el. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
9. kerület, rehabilitációs rész. Könnyű odatalalálni, ha nem bénáztam volna, rosszul emlékeztem a házszámra, hát gondoltam most fog hülyének nézni, jót nevetett.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Na itt már beégtem. A másik lépcsőházba mentem fel, és álldigállltam valaki ajtaja előtt hallgatva a papagáj csipákolását ajtón túlról. Gondoltam is, ha már vettem évek után újra a bátorságot hogy ilyen kalandba bocsátkozzak egy papagájos lány biztos rendes lesz majd.
Kis idő után felhívott h hol vagyok, eligazított, ezen is mulatott, szóval hozzáállással nincs gond. Helyszín egy otthonos kis lakás, szépen berendezve, nekem is kb ilyen van Pesten, igényes tisztaság mindenhol.
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Pornósztár kinézete van, ahhoz illő szexuális kisugárzással. Nagyon szép lány. Hétköznapi életben főnökök réme alkat lehet, mikor bemegy dolgozni mindenki a spontán erekciójával küzd fél óráig.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 67426 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 67426 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-03-13 23:34:22 erotikus masszázs 674265. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-03-13 23:34:22 erotikus masszázs 674266. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-03-13 23:34:22 erotikus masszázs 67426
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Mikor beléptem leült mellém, kis csók, pici smaci, ezt szerintem inkább a magánéletre tartogatja, engem nem zavart, én is.
Ennek megfelelően elmentem zuhizni, jólesett, szájvíz kikészítve, minden pöpec, úri környezet.
Álló szerszámmal visszatértem, gondoltam meglátjuk mi lesz, hát bekapott egyből, pillanatokon belül mélytorkozott és keféltem a száját. Gondoltam ez már izgi, több felállásban is csináltuk , megpróbált többször tövig bekapni, nem ment de mindig megpróbálta kérésre is anélkül is, közben csodáltam a sűrű nyálhidakat az ajkai és a farkam között majd gondoltam lennt is meglesem már, némi bevezető puszik és cicifoglalkozás után nyalni kezdtem, hamar rájötem ebben sem lágy csapásokat kedveli, ehhez alkalmazkodtam és el is ment (álllítása alapján) :DD de ha nem rendes tőle hogy eljátszotta, ez kellett h úgy érezzem érdemes rendesen megkefélnem.
Szemből raktam be, idő után bíztat h dugjam meg rendesen, nyögdécsel és lesi magát doggy közben a tükörben, hátrateszi teljesen alárendelődve a kezeit, ettől méginkább izgalomba jön. Szemből fejezem be, es a hasára megyek, próbálja menteni a koktelrucit, de sajnos az utódok nem kegyelmeztek, ezúton is elnézést ezért.
Pihi, üdítővel kínál, dumcsi, röhögünk, mesél apróságokat, semmi freudi téma. A beszélgetés része is totál rendben van jó humorú intelligens lány aki azért látott már egy s mást az életben.
Utána ágyikó, simi majd bekapja. Kegyetlenül szopattam és dugtam a száját ismét, majd miután említette nekem hogy ami uncsi az uncsi, és a szex izgalmasan okés, mondtam dugjunk egyet a konyhában. Felpattan, és magától értetődően gumit hoz amit a konyhában szájjal felhúz hátat fordít és berakom, és varrógép style tolom hátulról mint az állat. Közben olyanok jönnek elő belőle nem két decibellel hogy de k....va jó nagy farkad van és társai...
Tolom és közben nem bírom ki h ne markoljam meg a melleit amire rámparancsol hogy keményen markoljam meg na ezt nem kellett volna, a melleinél fogva folytattam de csodálkoztam a szilikon a helyén maradt mert egy idő után már csak érezni akartam a punciját a farkamon és a cicijét a markomban facsargattam és kajak megmarkoltam az oltári dudákat.
Egyszer csak mikor épp a karjába kapaszkodva dugom úgy hogy nem kapaszkodik semmibe közben észreveszi h ott is egy tükör az előszobában. Odamegyünk úgy hogy benne vagyok, előredöntöm, és így kefélem tovább a szűk puncit, ami láthatoan tetszett neki felváltva nézett az én szemembe és nézegette magát a tükörben.
Aztán mikor érezte hogy fáradok megkérdezte hogy beleüljön-e a farkamba a konyhaszéken, mondom persze, leülök, hátulrol beleül, ez nekem volt kicsit uncsi inkább pihenésre volt jó majd szemből ugynez ahol már szophattam a melleit. Ez tetszett nagyon.
Következő póz az ágyon ő lovagol, majd szóltam neki dőljön rám, ő rámszól markoljam meg keményen a seggét mert imádja, hát en erre még rátettem egy lapáttal és másfél újjbegyig megujjaztam a popsiját is mellé amin nagyon meglepődött de pozitivan ezt nem nézte ki belőlem ahogy láttam. Keféltem alulról ő a fülembe sikongatott és nyögdécselt majd szájjal kivégzett de hogy. Gyengéden, a végét szopva a nyelvéhez csapkodva kitartóan, a heréimet simogatba élveztem a nyelvére és a szájacskájába.
Első találkozóra tökéletes volt a második menet, remélem lesz még szerencsénk egymáshoz, hátha kibontakozik ő is én is és kipróbálunk még néhány dolgot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Biztos nagyon bizalomgerjesztő vagyok, de szóba se került, két órát voltam. Korábban jöttem el mert minek maradjak félholtan, jövök még szerintem és rajta is láttam h azért lefárasztottam, mindent megtett amit kívántam, megérdemelt extra negyed óra pihenőt már csak a hozzállása miatt is.
Rózsacsokor
péntekd nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy szó jut az eszembe: SZEX. Lerendezett ahogy kell. Emellett kedves intelligens és tapasztalt nőci. Amíg melózik és néha kedvem lesz Rocco S style keféléshez, Őt fogom hivni.
Maximálisan ajánlom mindenkinek aki egy kedves kis bombázó társaságában kíván eltölteni valamennyi időt aki imádja a kemény szexet.
Ja, az h kinek mit enged egyedi elbírálás szerintem :) én pl. méreteim révén popót fel se mertem hozni.
Mistyke köszi mindent, jó hétvégét!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2016-03-11 05:26:18
jo irt besyamolo. reszletes korrekt teljes kepet ad

2016-03-11 05:26:18
jo irt besyamolo. reszletes korrekt teljes kepet ad

2015-03-17 19:25:54
Pentek, te aztan elengedted magad, , Misty is benne volt!

2015-03-17 18:23:04
Jó kis beszi lett. Ráraktam őt is a listámra.

2015-03-17 13:23:33
Ez elsőre nagyon jó csak így tovább
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

(2023-05-23) : Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra,

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 49db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.