A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Mistyke

Normál hirdető

-

Beküldve: 2014-11-21 19:08:49

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Igen, igen.....vannak olyan emberek, vendégek akiket nem lehet elfelejteni sok sok idő utàn sem, Te is közéjük tartozol! Kedves vagy és a mosolyod számomra megnyerő, a szemed bizalmat áraszt és úgy éreztem magam mintha ismernélek, és ahogy te leírtad ez kölcsönös volt! :)
Sok nő szereti a gondoskodást az ágyban a férfiakról már nem is beszélve! Nálunk ez remekül müködött és vad is volt kellőképpen! Remélem lesz folyt. Köv., és bár azt írtad szeretnél sex órákat venni tőlem, nem hinném hogy lennének gondok, jó méret jó temperamentum. :))) ettől független persze lehetek tanárnéni :P elkaplak az iskolapadban!!! Csókollak és gondolj rám esténként ha unatkozol :)

Beszámoló Mistyke +36305476995 64201 szexpartner

V.I.P a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Mistyke hirdetővel
Egyeztetés
Mystike, hm. Egy jó ideig el volt tűnve és már azt hittem elveszett. Egyik nap véletlenül bukkantam rá. Azonnal tudtam, meg fogom látogatni. Kb egy éve voltam nála, akkor egyenesen elájultam tőle. Szóval elmentettem a számát. A péntek egy rövid nap, gondoltam 15 óra körül meglátogatom rég látott leányunkat. Már csütörtökön felkerestem telefonon, biztosan ki ne csússzak. Most könnyű volt elérni. Egy éve szinte lehetetlen. Hezitáltam az 1óra és másfél között, ezért a kérdést a telefonon függőben hagytam. Az volt a kérése, hogy egy órával a találkozó előtt erősítsem meg a jövetelem sms-ben.
Megközelítés
Ahogy akarod drágám, meg lesz. Kocsival mentem. A Haller utca felől közelítettem, Mesterre rákanyarodsz és az első utca. Parkolni lehet, mert ebbe az utcába csak szinte célforgalom közlekedik. Persze ez is fizetős. A ház előtt pont van egy automata. Tömegközlekedéssel is pofonegyszerű megközelíteni.
Helyszín
A 9. kerület rehabilitált része. A ház egy újépítésű társasház. A környék kicsit romos, de maga az épület korrekt. Kicsit korábban érkeztem, kb 20 perc volt a megbeszélt időpontig. Tíz percet kért, majd visszacsörgött. Két kapucsengőn kell átjutni, van egy főbejárat, ami után egyből az első lépcsőház lesz a mi címünk. Közben telefonon diktálta a kapucsengő kódokat. A lépcsőházban bal kéz felől lesz a lift. Liftből kilépve a bal sarokban lesz a lakás. Tudnék itt élni. Korrekt ház, korrekt lépcsőház, otthonos. Amire a lift felért, ajtót nyitott. Ő nem bújt az ajtó mögé :) A lakás egy másfél szobás szépen berendezett lakás. Minden tiszta, a bútorok is ízlésesek. Az akció a kisebbik szobában zajlik egy francia ágyon. Az ággyal szemben van egy Ikeás üveges gardrób, abban sok minden nyomon lehet követni...
Mistyke külseje
Szóval a külső. Érkezéskor puszi, puszi. Egy éve szőkés barna volt, most barnás vöröses, de most akar ismét melírozott szőke lenni. Haja vállig érő. Arca szép kis baba arc. Barna szemekkel szép szája van. Kb. 160 magas lehet, de magassarkúban várt. Súlya úgy 50 kg körül mozoghat, fogyott. Szép gazella testalkat. Vékony vádli, comb, lapos, tenyérbe illő feneke van. A hasán kicsit láthatók a gyerekszülés nyomai, de az összkép nagyon lehengerlő. Dögös. Melleit megműttette legutóbbi találkozásunk óta. Alkatához illő ciciket, talán még annál egy kicsivel nagyobbakat kapott. Kerek, ízléses cicik, jó munka. És persze, mint sok más lány, ő is ennél még nagyobbat szeretne csináltatni. Magassarkúban, harisnyában, harisnya kötőben, melltartóban és fogadott. Már a látványtól ágaskodni kezdett a cerka. Egyeztettünk a felállásról. Egy óra lesz, kérdezte kérek -e extrát? Kérdem mi számít extrának? Kényszer francia, szájba élvezés. Áááá Mondom téged nem volna szívem kényszer franciáztatni :D Szóval alapot fizettem. Kézbe adtam a pénzt rossz szokásomhoz híven, de ő ezen nem akad fent. Kaptam egy törölközőt, gyorsan elrohantam zuhanyozni.
1. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 64201 erotikus masszázs
3. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 64201 erotikus masszázs4. Mistyke +36305476995 beszámoló 2014-11-21 19:08:49 erotikus masszázs 642015. Mistyke +36305476995 beszámoló 2014-11-21 19:08:49 erotikus masszázs 642016. Mistyke +36305476995 beszámoló 2014-11-21 19:08:49 erotikus masszázs 64201
Action
Egy sietős zuhanyzás után a fürdőből kilépve a nappaliban várt. Bombázó, most is csak azt tudom róla mondani. A csúcs pornókban látsz ilyen csajt. Kérdezte mit iszom? Vizet kérnék. Mosolygott. Igyak inkább energiaitalt. Húúú Ha hozzád az kell, a kedvedért akár azt is ihatok. Pezsgős poharában kóla, az enyémben energiaital. Egészségedre. A makktársak szerethetik, mert el van halmozva minden jóval, csokik, vörösbor, mindenféle ajándék volt az asztalon. Egyébként a vörösbort szereti. Legközelebb gondolok rá. Koccintás után a kisszobába vettük az irányt. Nem az a fajta lány akire sokat kell várni, hogy akcióba lendüljön. Azonnal olyan, mintha ezer éve ismernéd, egy hosszú útról térnél haza hozzá. Beszélgettem volna vele még kicsit, de aztán egy fél perc múlva már a farkamon volt a keze, egy perc múlva már a szája is ugyanott. A beszélgetésről ennyit :) Franciázás közben a tükörben nézte magát, szereti nézegetni és jól is csinálja. A punciját kértem, hadd nyalogassak én is valamit. Így ügyködtünk egy 5-6 percet. Megunta a dolgot, felém fordult. Húzzunk gumit. Húzzunk mondom. Felhelyezte, és beleült. Először lassan kezdte, majd hevesebben mozgott. Kérte, hogy markoljam a fenekét és toljam, toljam. Lehet ilyen kérést nem teljesíteni? Ráhúztam, markoltam. Ha a mennyországba jutok az biztos ilyen lesz. Rám guggolt, úgy is játszott velem egy kicsit. Imádom ezt a lányt. Majd oldalra fordítottam, hogy azért a tükörből is lássa a punci fasz találkozást, ha már szereti. Tetszett neki. Misszionáriusba fordultunk. Lába a könyök magasságban, majd a vállamon pihentek. Közben meg dugtam, dugtam, nagyon szép látvány. Élvezi is. Kérte, hogy most gyorsítsak. Kivégez ez a csaj. Le is fáradtam... A gumi csúszkált, ezért le vettük. Ismét tükrös francia következett. 2-3 perc után kérdezte. Másik gumi? Legyen! Most kutya pózban folyattuk. Nagyon szép pici dereka és feneke van. Játszadoztunk ebben a pózban is. Nem így akartam elmenni, gumi ismét le. Az ágy szélére ült. Én álltam. Franciázott kicsit, a cicik közé tette, ismét francia, a kezem a tarkójára tette és ráhúzta torokig a farkamra a fejét. Áááá Mondom te ezt szereted? Igen volt a válasz. Óvatosan ugyan, mert sajnáltam szegényt, kicsit így torkoztattam. Vastag vagyok. Nem ment le a torkán. Sok nővel nem találkoztam akinek ez is ment. Talán 1-2-vel életemben, de azért próbálkozott és a szándék megvolt. Ágyra fektetett, most már kézzel is csinálta, szopogatta, nyalogatta. Itt már nem volt kegyelem. Elterveztem, hogy ki fogom használni az egy órát. De tudjátok hogy van ez. Egy igazán profi csajnál akkor fogsz elmenni amikor ő akarja, és te még élvezni is fogod. Megadtam magam. Élveztem egy szép nagyot. Örültem és sajnáltam is egyben. Örültem mert nagyon jó volt, sajnáltam, mert őt még dugni kellett volna... Reggelig...
Elszámolás
Letörölgetett, mosolygott, kikecmeregtem az energia italomhoz és most már vizet is kértem mellé. Órámra pillantottam. Még csak negyven percnél jártunk. Hihetetlen. Tíz percet beszélgettünk. Gyerekéről, pasikról, merre megy tovább, mi lesz a program. Kiderült, hogy régen azért voltak az időpont egyeztetési problémák, mert más lányokkal együtt dolgozott, ők meg egyszerre két vendéget is beszerveztek neki. Ügyesek. Most már csak egyedül, magának dolgozik. Ez egy szerencsés váltás. Viszont január-februárig fogja most folytatni az ipart, utána szünet. Addig még ki kell használni a lehetőséget, mert ismét el fog tűnni.
Rózsacsokor
V.I.P nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Már van egy Istennős beszámolóm róla, szóval a felejthetetlen kategória marad. Csak azt nem tudom kit csúsztassak hátrébb? Fáj is a szívem. No de ennél sose legyen nagyobb dilemmája az embernek életében.
Összbenyomás: Itt a beszamolokon nem találtam nála jobbat. Ez mindent elárul. Vagy tényleg nincs, vagy csak még kevés lánynál jártam? Ha van jobb tippetek várom:) Szeret dugni, könnyen hangolódik. Szép vékony, arca is szép, minden megvan benne, amit egy férfi elvárhat egy ilyen esetben. Nem az a szolgálós iparoslány, hanem az a fajta, aki szereti amit csinál. Pont az ilyen lányok égnek ki és tűnnek el. Vigyázzatok rá. Remélem a cici méret marad, mert már így is csodás, a nagyobb mellel csak átesik a ló túl oldalára. 10/10 az értékelés

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mistyke szexpartner beszámolójáról


2015-01-22 15:18:26
Én is csak azt mondom nagyon jó beszi!

2014-12-31 12:27:14
Profi beszámoló, jól megírt,részletes, és még kedvcsináló is!

2014-12-14 12:00:35
Az elszámolás rész nem arról szól, amiről kellene, de a többi rész hasznos információkat tartalmaz és az istennő besorolás is átjön (bár az összkép első mondata kicsit bezavar a besorolással kapcsolatban)

2014-12-13 06:13:08
Istennőhöz méltó kiváló beszámoló.

2014-12-12 21:25:10
Ez aztán a kimerítő, alapos és profi írás. Szép teljesítmény, így is kell ezt.
Mutasd mindet

FunkciókMistyke legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.