Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Lia

Törzshirdető

-

Beküldve: 2014-08-25 15:31:28

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm kedves szavaid!Igazi Úriember vagy és veled én is mindig jól érzem magam!:)Köszönöm!Puszillak!

Beszámoló Lia +36705928355 61622 szexpartner

bicivilpi a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Lia hirdetővel
Egyeztetés
ki volt kapcsolva de nemsokára visszahívott mert tudta hogy én voltam :-)
Megközelítés
autoval mentem és már mivel tudtam hova kell menni
egyre odataláltam
a parkolás ingyenes csak nehéz találni
Helyszín
Új épitésü épület, a lakás új modern, mindenhol tisztaság. A fürdőszoba tiszta, több tusfürdő közűl lehet választani, szájvíz is van. A hálószobában egy nagy franciaágy van, tisztaság rend illat mind mindig :-)
Lia külseje
Sokkal jobb mint a képeken, szép arca van és szép szemei. Szép cicik, feszes popó. Nekem nagyon tetszik.Azért is mentem hozzá újból :-)
1. Lia +36705928355 beszámoló Budapest 61622 erotikus masszázs
3. Lia +36705928355 beszámoló Budapest 61622 erotikus masszázs4. Lia +36705928355 beszámoló 2014-08-25 15:31:28 erotikus masszázs 616225. Lia +36705928355 beszámoló 2014-08-25 15:31:28 erotikus masszázs 616226. Lia +36705928355 beszámoló 2014-08-25 15:31:28 erotikus masszázs 61622
Action
Mikor odaértem hívtam, nem sikerült elsőre elérnem de megcsörgetett. Mikor feljutottam hozzá kinyította az ajtót és ott egy gyönyörű lány várt rám. fekete alsóneműben volt rövid kis szoknyában. Nagyon kedves mind mindig, beinvitált a szobába ahol kaptam egy finom puha illatos törcsit és irány tisztálkodni. Egy aranyos, vidám mindig mosolygós lány.Miután kijöttem a fürdőböl mentem a szobába és vártam az ágyon mert ö is zuhizott. Elkezdtünk csókolózni, nagyon finoman is érzékien csinálya mintha a barátnőd lenne, élveztem is a finom puha ajkait,letérdeltem és franciázni kezdett, nagyon jól csinálja, küzdenem kellet hogy ne legyen gyorsan végem, néha felnéz rád is mosolyog, ettől még jobban indultam be. Utána húztunk gumit és hosszadalmasan szeretkeztunk. Eszméletlenűl jól csinálja kicsit lassan aztán gyorsabban finom csókokal. Szép szemeivel rádnéz is csókol mintha igazi barátnőd lenne, egy felejhetetlen élmény volt.Rendesen meg is izzadtam.Bejezésre kaptam megínt egy nagyon finom csókot,így is lett vége. Egy picit túl is húztuk az időt de egyáltalán nem nézte az órát. Még egy kicsit beszélgettunk es nevettünk. Elmentem fürödni, a lábaim még mindig remegtek. Legszívesebben maradtam volta több órát, de sajnos mennem kellet.
Elszámolás
amikor távoztam akkor adtam neki oda nemkérte elore mert már ismer
Rózsacsokor
bicivilpi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagy reményekkel mentem, boldogan, még is kicsit szomorúan távoztam, hogy ott kell hagynom őt, viszont mindenképpen megyek még, ill. remélem még ő is sokáig igényt tart erre a hivatásra, hogy sokáig lehessen itt, mert egy igazi kis Kincs, nem illik tönkretenni senkinek...mindenképp ajánlott!:) Még találkozunk!:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLia legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-05-17) : Kezelésbe vett és a ferfiasságommal játszott picit.Nagyon jól kényeztet orálisan.Mélytorok is van.Kértem hagy kényeztessem és viszonozhassam eme kedves dolgot.Szépen haladtam lefelé kelyhéhez.

(2018-10-14) : aztán franciás kényeztetés kölcsönösen is...szeretem ahogy csinálja....egy idő után gumit húztunk és hátulról történt az aktus....hamar végem lett.

(2012-07-26) :

Gyors frissítő zuhanyozás után Lia már a szobában várt, kellemes lenge öltözékben. Nagyon finom bőre van, és az illata engem teljesen elvarázsolt. Az én hibámból az egy órát csak egy francia leckével töltöttük ki, nagyon érzéki leckét kaptam tőle. Cserébe én is kényeztettem, úgy vélem tetszett neki. A mellei valami csodaszépek, nem tudtam velük betelni.



felejthetetlen: 11db
(2022-07-21) : Zuhany után az ágyra invitált és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű mozdulatokkal operált rajtam, melyek jól is estek a beállt izmaimnak. A krém, amit használt is kellemes volt. Masszázs közben beszélgettünk, ami lelkileg is jól esett.

(2018-08-17) : Először Ő mutatta be francia tudását, ami párját ritkítja, ez lehetne a védjegye is, szinte teljesen eltünteti, de alapvetően nem is ez a lényeg, hanem tökéletesen uralja az ember farkát,

(2018-04-27) : Érzékeim fokozása finom csókokkal ajkaimtól indulva bimbóimon, hasamon tovahaladva a családi ékszerig folytatódott ahol hosszan elidőzött és a lágy nyelves indulást követően hamar eltüntette büszkeségemet.

nagyon jó: 7db
(2019-11-26) : Egy idő után a hátamra fektetett és franciázni kezdett.Istenien csinálja..megy a mélytorok és a golyókat sem hagyja ki. Kértem hagy kényeztethesem én is.

(2017-07-26) : .Francia volt először nekem majd kölcsönösen..Isteni érzéki ez is!Gumit húztunk majd szemből hatoltam belé.Így is lett végem.Tisztogatás után tovább beszélgettünk és persze folyamatosan simogattuk egymást.

(2013-01-24) : Fordulás után elölről is folytatódott a simi, akkor már a farkamat is el- el kapta majd elkezdett franciázni. Na az csillagos ötös volt. A szívóteljesítmény, a mélytorok, a cuppogás felejthetetlenné tették azt a részt.

: 34db
(2022-08-20) : A masszázs technikája jó, érezni, hogy régóta csinálja és szereti is csinálni. Nyilván nem egy sportmasszőr, de nagyon kellemes és megfelelő erőkifejtéssel maszíroza be a testembe a krémet. A forgatókönyv az, hogy a tusolás után Lia bent vár már a franciaágyon, háton fekve, kéri, hogy feküdjek mellé. Hasra fordulva kezdődik a program, finoman végigmaszírozza a teljes testemet,

(2021-07-03) : Megérkezés, köszönés, bemutatkozás, zuhany, részletek elképzelések egyeztetése és indul a program. Lia masszázsa kellemes, nem az a klasszikus erőteljes sportmasszázs, de pont annyira kellemes amennyire kell, finoman siklik a keze a testápolótól, engem személy szerint nagyon kellemesen felfrissített a program ezen része.

(2021-03-14) : Természetesen a masszázs is nagyon fontos, de azt is meg lehet érteni, ha az ember nem ezért vállalkozik a randira.Amikor elhangzott a bűvös fordulj meg, az ember már néha kiugrik a bőréből, így volt ez most is. Előzetes egyeztetés után az extrákról, elsőként én kezdtem meg a kényeztetés, lefelé haladva a domborulatokon, meg-megpihenve a fontos pontokon végre elérkezik az ember a liliomhoz, Lia lilioma finom puha, igényes és szép.

rossz: 1db
(2010-06-30) :

Szeretem ha a partnerem is elvezi a sexet (legalabb egy picit). Az elojatek nagyon bejott (full program) de utanna valahogy elmult minden. Lattam rajta, hogy fajnak a mellei meg ugy nem is engedi el magat, szal nem volt az igazi......... nagyon nem volt jo neki ezaltal nekem sem. Probaltam lassan, nem jo, probaltam gyorsan ugy sem...... hat ha nem hat nem...