Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

KIARA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2014-08-20 22:26:12

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves vándor8!

Veled zártam ezt az évet a nyaralás előtt és szívem szerint veled is indítanám! ;)
Örülök hogy megismerhettelek és kényeztethettelek.Aminek még inkább örülök hogy élvezted is.
Élvezettel olvastam az írásodat! :)
Minden az élvezetről szól itt úgylátom! :D
Csókollak és várlak vissza! :*

Beszámoló KIARA +36303136269 61497 erotikus masszázs

vándorló a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg KIARA hirdetővel
Egyeztetés
Könnyedén ment, a délelőtti órákban hívtam őt és délután 4-re meg is beszéltük az időpontot. Később változott a napom, megkérdeztem, hogy tudok-e menni hamarabb, igen volt a válasz, szóval elég rugalmas.
Megközelítés
A Nyugati pályaudvartól pár percet kell sétálni, én már többször voltam ebben a házban, így könnyen odataláltam. Aki először megy, az nézze meg előtte térképen az utcákat. A bevásárlóközpontban a parkolás is megoldott.
Helyszín
Átlagos bérház, van lift, de mivel az első emeleten van a szalon, így gyalog mentem fel. Kiara egy szépen berendezett szobába vezetett, van tatami, tükrök az oldalfalakon, fotel, amire lehet pakolni és egy kis asztalka. A zuhany alatt akár három ember is elférhet, de azért egynek igazán kényelmes, van tusfürdő bőven, törülközőt még a szobában kaptam.
KIARA külseje
Már régóta szemeztem a képeivel itt az oldalon és nem is kellett csalódnom. Szépen lebarnult bőre van, kerek popsija, kis aranyos cicik. Már nem is tudom miben fogadott, annyira elkápráztatott a látvány.
1. KIARA +36303136269 beszámoló Budapest 61497 erotikus masszázs
3. KIARA +36303136269 beszámoló Budapest 61497 erotikus masszázs4. KIARA +36303136269 beszámoló 2014-08-20 22:26:12 erotikus masszázs 614975. KIARA +36303136269 beszámoló 2014-08-20 22:26:12 erotikus masszázs 614976. KIARA +36303136269 beszámoló 2014-08-20 22:26:12 erotikus masszázs 61497
Erotikus masszázs
Az elején megkérdezte, hogy milyen erősséggel szeretném a masszázst, én az erősebb módot választottam. A lábaimnál kezdett, közben beszélgetést kezdeményezett. Szépen haladt fel, közben kellemesen elbeszélgettünk, néha el-elkalandozott a keze, amit imádok, nagyon fel tud húzni. A hátamat nemrég elfeküdtem, így különösen jól esett ottani ténykedése és miután megmasszírozta a kezeimet is, megkért, hogy kenjem be őt, aminek természetesen nem lehet ellent mondani. Ő is bekent és kezdődhetett a csúszka.
Levezetés
Kis csúszka után hamar megtalálta legféltettebb testrészemet és csodás franciába kezdett. Voltam már jó pár lánynál és azt mondhatom, az egyik legjobb ilyen téren. Volt zacsnyalogatás is, miközben kezeivel verte a farkamat, ez is nagyon jó érzés volt. Végül a kezeimmel segítettem magamnak és hatalmasat élveztem. Ha megkérdeztem volna, a kölcsönösségben is benne lett volna szerintem, majd legközelebb. Utána együtt fürödtünk le.
Elszámolás
Visszatérő vendégként a szalonba már tudtam, hogy mi mennyi, így ez szóba sem került, a kis asztalkára tettem le. A franciás befejezés egyébként egy kicsivel több, mint a kézi.
Rózsacsokor
vándorló nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kiara egy nagyon kedves lány, aki gyönyörűen néz ki és remekül megmasszírozza az embert. A csúcspont, amire emlékezni fogok, az mégis a csodálatos franciája, mindenkinek bátran ajánlhatom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés KIARA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKIARA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2020-06-11) : Gyengéden szopgatja az elárvult ezredest és közben pucsít nekem a tükörben. Kozelebb kérem magamhoz es simogatni kezdem a fenekét, combját. Apránként el is kezdődik a megkeményedésem

(2017-07-13) : Zuhany után leheveredtem, majd elkezdett masszírozni, ha jól emlékszem, mindössze egy kis bugyi volt rajta :) Kellemesen masszírozott, először a lábaimat, majd a derekamat, hátamat, nyakamat lazítotte el, miközben én a tükörben néztem:)

(2016-12-10) : Eljött az erotikával fűtött csúszkamasszázs ideje. Először olajjal bekente magát, melleit, hasát, majd elkezdett melleivel hozzám bújni, dörzsölte a hátamat, szépen lassan,

nagyon jó: 11db
(2017-09-07) : Lábtól felfelé haladó rendszert követett, minden részletem kapott a jóból.Nagyon kellemes keze van,és én hagytam magam ellazulni,aminek az eredménye bealváshatáron lavírozó beszélgetésszerűség lett.

(2016-06-22) : Cserébe egy hihetetlen kombinációját kaptam egy csúszka-lingam-francia kényeztetésnek. Bármivel és bárhova :) is ér az emberhez, az érintése hihetetlenül finom és kedves.

(2016-04-30) : Krémes csuszkával kedveskedett testemnek.Először mellel ,majd popsival.Amikor mellemen siklott eme csodás popó ,mely alól a szépséges punci is látszott ,tudtam itt sok massz nem lesz ,

: 21db
(2024-04-22) : Then she began giving me a hand job (I had indicated that it was better to start with a hand job). Here things could have gone better. She rubbed my cock in pleasant ways, but she kept switching what she was doing so that I could never settle into a rhythm.

(2024-01-17) : Szakszerű , kérhető olajjal vagy krémmel, , váltakozó erősségű masszázst kaptam, nagyon érzéki elemekkel , abszolút ellazultam.. nagyszerű volt. Közben kellemes cseveges de semmi tolakodó kérdés ami nem támogatnà az ellazulást …

(2023-01-23) : Masszás közben lehet vele beszélgetni az extrákról, közben mosolygós, nem sietteti a dolgokat. Szeretem azokat a típusokat, melyek kedvesek, nem arról szól, hogy mihamarabb legyünk túl a dolgon.