Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

KIARA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2014-08-05 23:17:27

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a beszidet kedves feles!

Örömmel olvastam hogy jól érezted magad nálam és én is jól éreztem magam a Te társaságodban!
Remélem látjuk még egymást és fokozzuk az élményeket! :)
Csókollak!

Beszámoló KIARA +36303136269 61061 erotikus masszázs

feles a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg KIARA hirdetővel
Egyeztetés
Telefont azonnal felvette, Ő kezeli saját maga. Könnyed, vidám hangulatban gyorsan elmondta, hogy mi van a menüben. Másnapra egyeztettünk időpontot. Aznap én voltam az első vendég.
Megközelítés
Csendes utcában a Nyugati tértől pár percre. Parkolódíj ennek megfelelően és nehéz is szabad helyet találni.
Helyszín
Kívülről átlagos bérház, belülről messze átlagon felüli lakás. Egy kis, nem légkondis szobában voltunk, de nem teljesen kibírható volt a klíma. Br egy idő után felforrósodott a helyzet. A fürdőre külön élmény. Rendkívüli nagy tisztaság, sehol egy vízkő maradvány. Széles tusfürdő választék, szájvíz, törülközőszárító, hófehér, puha és semleges illatú törülközők szépen felsorakoztatva. A zuhany kb. 3 személyre van méretezve.A szobában csak tatami fért el.Kellemes hangulatvilágítás, tükrök a tatami körül.
KIARA külseje
Alig vártam, hogy megpillanthassam az arcát. Hát egyáltalán nem ért csalódás. Csodás pofija van, rabul ejtő szemekkel. A hangja is nagyon kellemes, nyugtató. A fotókhoz képest egy picit vékonyabbnak tűnt. Törékeny gazella alkata van, hetyke formás cicikkel és kőkemény popsival.
1. KIARA +36303136269 beszámoló Budapest 61061 erotikus masszázs
3. KIARA +36303136269 beszámoló Budapest 61061 erotikus masszázs4. KIARA +36303136269 beszámoló 2014-08-05 23:17:27 erotikus masszázs 610615. KIARA +36303136269 beszámoló 2014-08-05 23:17:27 erotikus masszázs 610616. KIARA +36303136269 beszámoló 2014-08-05 23:17:27 erotikus masszázs 61061
Erotikus masszázs
Lábaktól kezdte, majd derék, hát, lapocka. Nagyon jó masszázs. Egy ilyen vékony lánytól gyengébbet vártam, de fenomenálisan ügyes. Nekem elég volt a közepes erősség is, akinek fontos a jó masszázs IS, az feltétlenül keresse fel. Csúszka közben apró puszikkal jutalmazza az embert.:)
Krémmel masszíroz, elmondása szerint kever bele egy kis olajat, hogy növelje a viszkozitást a csúszkához.
Érezhetően szívesen csinál, s kiterjed minden porcikádra, apró pici kis benyúlásokkal intim részeid felé, ami nagyon izgató. Mivel nagyon kedves, és intelligens lány, ha kedved van szívesen elbeszélget veled bármilyen témáról.
Levezetés
Az erotikus részek keretet adtak a szeánszunknak. Első felvonásként kézi befejezést kértem, amit annyira ügyesen csinált, hogy másodszorra is azt kértem. Megszabadulva a tangától, szépen bekente magát, a puncit se hagyta ki és elkezdődött a csúszka. Nagyon jó volt érezni a hátamon ahogy a kemény cicikkel végigsiklik rajtam, közben halk sóhajokat hallatott, puszik a nyakamra és forró lehellet a fülembe. Így elég nehéz volt már feküdni. Majd jött a várva várt megfordulhatsz felszólítás, ezután szépen lassan alaposan végigsimogatta a velem egykorút, majd újabb síkosítás következett és csúszka szemből, közben apró puszik ide-oda. Miközben popsijával a hasamon és a mellkasomon csúszkált, egyik kezével a farkamat kezdte kényeztetni, később a lábaim között elhelyezkedve kezdetét vette az adott pontra irányuló kezelés. Nagyon jó a kézimunkája. Közben figyel arra, hogy elérjem és simogathattam mindenhol. Tisztogatás után mellém feküdt és beszélgettünk pár percet, majd segített lemosni a hátamról a krémet.
Elszámolás
Először voltam nála, így megbeszéltek szerint az asztalra tettem,pesti átlag ajándék.
Rózsacsokor
feles nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kiara egy nagyon kedves csajszi. Jól masszíroz és kellőképpen felhúzza az embert. Összességében nagyon ajánlott, igazi gyöngyszem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés KIARA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKIARA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2020-06-11) : Gyengéden szopgatja az elárvult ezredest és közben pucsít nekem a tükörben. Kozelebb kérem magamhoz es simogatni kezdem a fenekét, combját. Apránként el is kezdődik a megkeményedésem

(2017-07-13) : Zuhany után leheveredtem, majd elkezdett masszírozni, ha jól emlékszem, mindössze egy kis bugyi volt rajta :) Kellemesen masszírozott, először a lábaimat, majd a derekamat, hátamat, nyakamat lazítotte el, miközben én a tükörben néztem:)

(2016-12-10) : Eljött az erotikával fűtött csúszkamasszázs ideje. Először olajjal bekente magát, melleit, hasát, majd elkezdett melleivel hozzám bújni, dörzsölte a hátamat, szépen lassan,

nagyon jó: 11db
(2017-09-07) : Lábtól felfelé haladó rendszert követett, minden részletem kapott a jóból.Nagyon kellemes keze van,és én hagytam magam ellazulni,aminek az eredménye bealváshatáron lavírozó beszélgetésszerűség lett.

(2016-06-22) : Cserébe egy hihetetlen kombinációját kaptam egy csúszka-lingam-francia kényeztetésnek. Bármivel és bárhova :) is ér az emberhez, az érintése hihetetlenül finom és kedves.

(2016-04-30) : Krémes csuszkával kedveskedett testemnek.Először mellel ,majd popsival.Amikor mellemen siklott eme csodás popó ,mely alól a szépséges punci is látszott ,tudtam itt sok massz nem lesz ,

: 21db
(2024-04-22) : Then she began giving me a hand job (I had indicated that it was better to start with a hand job). Here things could have gone better. She rubbed my cock in pleasant ways, but she kept switching what she was doing so that I could never settle into a rhythm.

(2024-01-17) : Szakszerű , kérhető olajjal vagy krémmel, , váltakozó erősségű masszázst kaptam, nagyon érzéki elemekkel , abszolút ellazultam.. nagyszerű volt. Közben kellemes cseveges de semmi tolakodó kérdés ami nem támogatnà az ellazulást …

(2023-01-23) : Masszás közben lehet vele beszélgetni az extrákról, közben mosolygós, nem sietteti a dolgokat. Szeretem azokat a típusokat, melyek kedvesek, nem arról szól, hogy mihamarabb legyünk túl a dolgon.