Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Lilike

Normál hirdető

-

Beküldve: 2014-07-22 21:54:03

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lilike +36209122277 60657 szexpartner

Felhőtlenphil a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Lilike hirdetővel
Egyeztetés
Egy barátom legénybúcsújára keresek vállalkozó szellemű lányt/lányokat. Mivel a stáb meglehetősen válogatós, ezért nem akarom én helyettük meghozni a döntést, inkább saját tapasztalat alapján szeretnék ajánlani a srácoknak alkalmi barátnőt. Lili adatlapján szerepel a buliba is elmegy opció, és a bemutatkozásában is van rá utalás, így természetesen őt is felhívtam. A telefonban nagyon aranyos és lelkes volt, de feltétele az volt, hogy legalább egy valakivel találkozzon a leendő vendégek közül. A „tesztvásárló” szerepe naná, hogy rám esett. Mivel mostanság nagyon kevés a szabadidőm, ezért kicsit extrém randevú időpontot választottunk. Egy kora reggeli edzést hagytam ki a felmérés kedvéért. Mivel a tornára nem szoktam telefont vinni magammal, így a címet és a kapucsengőt előre egyeztettük.

Nagyon rugalmas volt, plusz pontot érdemel.
Megközelítés
A Lehet úton koncentrálódó bútorboltoktól két percnyi gyalogútra. Kivételesen nem biciklivel mentem, így volt időm megnézni, hogy hol tehetik le az autósok a kocsit. A randin időpontjában még nem indultak el az emberek dolgozni, úgyhogy keresgélnem kellett volna a parkolóhelyet, ha gépkocsival érkezem. Napközben valószínűleg jobb a helyzet.
Helyszín
Új építésű ház magasföldszinti ingatlanrésze. A lakás alapvetően rendben van, szép és igényes, de kicsit elhanyagolt, azt mondtam volna rá, hogy főiskolások lakják. A fürdőkádban hajszálak, a földön használt törlőszivacs, a zuhanytálca repedt. Mindent egybevetve egy ÁNTSZ-es nem adott volna rá csillagos ötöst, de talán sikítófrászt sem kapott volna. A törölköző mindenestre friss, jó illatú. A nappaliban TV, Lili beszélgetésünk közben rajzfilmek és valami reggeli műsor közben kapcsolgatott. A tetthelyen félhomály, nagy franciaágy, néhány párna.
Lilike külseje
Középmagas, nagyon jó alakú lány, formás popsival, közepes cicikkel, melyre a természet jól reagáló mellbimbókat varázsolt. Bőre finom és selymes. Deréktájon, egész pontosan a hason mutatkozik az egyetlen tökéletlenség, mert ott a bőrén a gyors súlycsökkenés (szülés?, drasztikus fogyókúra?) félreismerhetetlen jelei látszódnak. Itt-ott tetoválások díszítik, de nem feltűnőek, azok felett valószínűleg egy pásztoróra erejéig azok is szemet tudnak hunyni, akik egyébként ezzel kapcsolatban fenntartásokkal élnek.
Lili arca nagyon helyes, kislányos mosolya, fitos orra kislányossá varázsolja arcát. Egyenes barna hosszú haját a feje tetején lófarokban kötötte össze. Engem valahogy Victoria Beckhamre emlékeztetett. Vékonyka hangja már a telefonban is elvarázsolt. Érkezésemkor kicsit flegmának, nemtörődömnek tűnt, de tudjuk be ezt a korai időpontnak. Vagy esetleg annak, hogy ő jobbra számított…
Lili csúnyája egészen egyedi: különlegesen nagy szeméremajkak keretezik a bemeneti nyílást, ami egyáltalán nem szűk, ellenben intim izmaival játszva kellemes szorítást ad.
1. Lilike +36209122277 beszámoló Budapest 60657 erotikus masszázs
3. Lilike +36209122277 beszámoló Budapest 60657 erotikus masszázs4. Lilike +36209122277 beszámoló 2014-07-22 21:54:03 erotikus masszázs 606575. Lilike +36209122277 beszámoló 2014-07-22 21:54:03 erotikus masszázs 606576. Lilike +36209122277 beszámoló 2014-07-22 21:54:03 erotikus masszázs 60657
Action
Az idő szorítása miatt szokásommal ellentétben csupán fél órára neveztem be. Ebből az első tíz minutumban beszéltünk mindenféléről (miért a korai randi, mi megy a tévében, hogy áll a legénybúcsúhoz, stb.), miközben úgy éreztem, hogy Lili valahol máshol jár, nem koncentrál rám. Eseménytelenül szaladtak a percek, egyre türelmetlenebbül vártam a törölközőmet, hogy aztán villámgyorsan letusoljak, hogy kezdetét vegye tevékenység tesztelése. Lehet, hogy ez volt az első, de valószínűleg az utolsó alkalom is, hogy saját jószántamból fél órára mentem egy vendéglátóhoz.
Mire visszaértem, addigra Lili már hason feküdt az ágyon. Még rajta feszült rózsaszín fehérnemű, amiben fogadott. Kérte, hogy kényeztessem, simogassam. Meglepett, mert fél órából jó pár percet elbeszélgettünk, zuhanyoztam, majd kényeztessem… akkor mi marad nekem? Nyugalmat erőltettem magamra, és finoman cirógatni kezdtem a hátát, miközben száját csókoltam. Erre felém fordult, felemelkedett, majd kezei felfedező útra indultak. Levette a derekamra tekert törölközőt és a tárgyra tért. Megnyugodtam, sínen voltunk, de nem úgy, mint József Attila. Lágyan, finoman, lassan kényeztette a férfiasságomat, előbb négykézláb, majd hanyatt fekve. Budapest nagy része még édesdeden aludt, amikor én már Lili szájában voltam. Egyszerűen nem volt pofám keményebb tempót diktálni, pedig a teszt úgy az igazi, ha minden opciót kipróbálnak. Az idő sürgetett, ezért nemsokára én hajoltam az öléhez és próbáltam örömet okozni neki. Lilike szeméremajkai nagyok, és húsosak, számomra igazi kuriózum. Ténykedésemre halk sóhajokkal reagált, kisvártatva nyögései egyre sűrűsödtek, majd kis remegést követően elhaltak. Nem tudom, hogy mondtam-e, de Lilike beszédhangja nagyon, kellemes, vékonyka, nagyszerűen passzol az alkatához. Szex közben sem sikoltozik, üvölt, de bájos orgánumán irányít, vagy éppen kifejezi tetszését.
Miután gumit húzott a farkamra, hasra feküdt és kicsit szégyenkezve kérte, hogy tegyem magamévá, mert már napok óta nem járt nála senki (ha-ha-ha!). Finoman kezdtem, de gyorsan kiderült, hogy felesleges az óvatoskodás. Nedves volt, és kitágult – nem kicsit, nagyon – amit izmainak összeszorításával kompenzált. Kérte, hogy fogjam kecses nyakát, szorítsam le, és dugjam meg erősen. Nem tudom, hogy a többi vendég hogy van ezzel, de én reggelente különösen fickós vagyok, a felvezetés és Lili hangja különösen felhúzott, úgyhogy nagyjából három percig bírtam, majd miután igenlő választ kaptam arra, hogy a fél órába beletartozik-e a második menet, nyugodt lelkiismerettel engedtem el magam. Elég béna volt, hogy akció közben tisztáztuk a részleteket, de nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan elsülök. Mint ahogy arra sem, hogy második alkalommal egy hasonló forgatókönyvet végig tudok vinni, de szerencsére ezt már összeszedettebben tudtam teljesíteni. Ugyanúgy hason fekvő pózban kezdtünk, onnan átmentünk kutyába, Lili csuklóit a hátán összefogtam, másik kezemmel pedig hol a tarkóját fogtam, hol az ujjaimat szopattam vele. Az idő szaladt, ezért nem firkáltuk nagyon a pózokat, oldalra fordultunk, egyik lábát a nyakamba vettem, miközben Lilike reakcióit figyeltem. Ahogy mondtam, nincsenek pornót idéző sikolyok, mégis nagyon bejött, ahogy kicsit visszafogottan, mégis hevesen zihált és nyögött. Volt olyan pillanat, amikor teljesen fennakadtak a szemei, na az nagyon hiteles volt. Kíváncsi vagyok, hogy én milyen lehetek akció közben. Lehet, hogy totál eltorzult arcot vágok, de végülis mindegy, ezen a fizimiskán már nem tudok sokat rontani.
Búcsúzóul még beszéltünk pár szót, majd magamra kapkodtam a ruháimat. A záró zuhanyt kihagytam, hiszen kora reggeli edzésre indultam.
Elszámolás
Az albérleti hozzájárulás mértéke budapesti átlag, extrákat (sajnos) buta módon nem vettem igénybe. Se kényszerfrancia, se arcra, se szájba élvezés. Mekkora ökör vagyok! Pedig széles a paletta, de valahogy nem került rá sor. Tekintettel arra, hogy bruttó idővel számolva jóval többet voltam a megbeszélt fél óránál, és ezidő alatt kétszer volt lehetőségem kiteljesedni, azt kell mondjam, hogy baráti volt az elszámolás.
Rózsacsokor
Felhőtlenphil nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Lili aranyos lány, a hangja elvarázsol, a lendülete és odaadása meglepett a kicsit lassan induló kezdés ellenére. A lakás lehetne rendesebb, az a szerencsés, aki megkéri a kezét, az majd figyeljen rá, hogy az ifjú felesége ne csak a házaséletben alkosson maradandót, de háztartásból is vegye ki a részét. (vagy fogadjanak egy csinos bejárónőt)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lilike szexpartner beszámolójáról


2016-07-01 11:54:42
Nem tudom, hogy kerülte el a figyelmemet ez az írás, jó volt olvasni, hiteles minden szava, jó stilus, ez jellemzi. Lilikével nagyon brutális dolgokat lehetett tenni, már akinek régebben volt hozzá szerencséje. Köszi

2015-05-15 12:25:13
Remek beszámoló egyedi jó összképpel!

2014-08-07 17:55:00
Tetszenek az ironikus, poénok, egyébként jól összerakott írás, hasznos információkkal.

2014-08-05 18:56:55
Nem semmi csaj lehet! Tetszett, amit olvastam!

2014-08-05 14:48:36
Nagyon jó beszámoló,inteligens az írója,minden benne van ami kell.
Mutasd mindet

FunkciókLilike legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-29) : Nagyon finom franciát kaptam tőle, változatos technikával, a golyókat is símogatva kényezetett, majd lejjebb kalandozott, és eleinte a heréket ápolta nyelvvel, később óvatosan lejjebb csúszott, de egyértelmű jelzéseim hatására finoman, alaposan, végig a szemembe nézve szétnyalta a popsikámat.

(2023-06-22) : Gyors tusolas aztán a szobában várt az ágyon ahol elkezdtem simogatni. Nem szeretnék a részletekbe belemenni de volt csodálatos franciaban részem ill tettük kicsit ide még oda az ezredest 😊 hamar végem lett és egy élménnyel gazdagodtam.

(2023-02-24) : Majd rátér a franciára, érzékien előbb a makkot puszilja, nyalja. Aztán az egészet finoman bekapja. Én is kényeztetni akarom. Combjai a vállamon, kacsójával a fejemet símogatja, íráyítja.

felejthetetlen: 20db
(2023-09-18) : Nem vette be mélyen, viszont annál hosszabban, a makkot kerülgetve, be-bekapva, az egészet föntről lefelé nyalogatva, a zacsihoz közelítve, miközben egy kézzel fogta a tövénél, és közben újra meg újra egymás szemébe néztünk. Láttam, hogy élvezi, és ezzel úgy felhúzott, ahogy szolgáltató még soha, hosszú percekig tartott, és el tudtam volna képzelni, hogy így teljen az egész randi, de aztán „Hadd érezzem!”, mondta hirtelen, és két mozdulattal rám varázsolta az ágy szélére tett gumit, majd az ölembe siklott és meglovagolt.

(2022-11-17) : Nagyon élvezi a kényeztetést, ahogy én láttam nem játszotta meg magát. Néhány perc nyalakodás után újfent a farkam után nyúlt, és kérdezte hogy "Dugunk-e?", már hogyne. Szépen felhúzta a gumit, és misszionárius pózt vettünk fel.

(2022-10-19) : Először lágyan kezdte, kicsit a zacsit is kényeztette, majd vehemensebb tempóra kapcsolt. Itt kicsit megijedtem, hogy idejekorán fog beteljesülni a lepedőgyűrésünk, ezértcserét kértem és viszonzásul egy lágy, kényeztető nyelvjátékkal leptem meg.

nagyon jó: 39db
(2024-02-05) : "Ismerkedés" után, hanyatt fekvés és szépen lassan, a már egész merev farkamat kezdte el izgatni. Kézzel simogatva, tetejét csókolgatva. Pár perc óvatos kezelés, után már a szájába kerültem.

(2023-10-08) : Kicsi simogatásokkal kezdtük, ő kézbe vett, miközben csókolóztunk, érzéki, lágy csókokkal, lassan, ráérősen, mint akiknek a világ minden ideje a rendelkezésére áll, holott csak egy óránk volt kivételesen (lilikéhez általában két órára megyek). Összeért az orrunk, a nyelvünk, a lábunk, a popsiját simogattam,

(2023-07-16) : Lili jó partner ebben, láthatóan neki is tetszett a dolog, a mellbimbók szépen megkeményedtek. A kezemmel simogatni kezdtem a hosszú combok belső felét lassacskán eljutva a gyönyör kapujáig. Ekkor Lili is kézbe vette kicsi kém sorsát, megnyalogatta és gyengéden megszopogatta, amitől nagyon kemény harcossá változott.

: 87db
(2023-09-08) : Kis idő után megkértem, hogy szépen térdeljen elém és kezdje el a jó kis Francia tudását gyakorolni rajtam de úgy, hogy a földre letapasztottunk egy vibrátort ami legyen a kis suncijába ami plusz rezeg benne és élvezkedhet azon is.

(2023-07-28) : Nagyon lassan kezdte el a franciát, és ez maximumra korbácsolta fel a vágyamat...apró érintések az ajkakkal, majd fokozatosan egyre beljebb a szájába...még most is elkap a kéjvágy mikor ezt leírom és csak visszaemlékszem...finoman, érzékien folytatta,

(2023-06-09) : nagyon beindult és nagyon hamar a finom meleg ajkaji közé keveredtem és úgy franciázott mintha az élete múlna rajta rá is szóltam kicsit óvatosan mert ha így halad nagyon gyorsan végem lessz, illetve kértem tocsogjon a farkam a nyálától,

lehetne jobb: 6db
(2018-02-07) : Na itt kezdett érdekes lenni a dolog, vegyes érzelmek kavarognak bennem.\r\nKözös fürdéssel kezdtük ami úgy nézett ki, hogy a zuhanyban mellém állt és kicsi meleg vizet engedett magára ma...

(2015-05-01) : megkertem ,hogy franciazon nekem.Nyalasan es kezimunkaval vegyitve csinalta amit kellemesnek mondanek de en pornosabban szeretem.Szoval volt mar millio sokkal jobb.Mikor pedig gumit kertem hirtelen kisietett a furdobe

(2015-03-16) : Bejött a szobába elkezdett puszilgatni a testem gondoltam meg csókolom mert hát van az adatlapon de akárhányszor akartam elhúzta a fejét na nem baj akkor mondom kapd be a kis barátom el is kezdett franciázni a mélytorok közelében nem volt

rossz: 1db
(2021-06-09) : Előre követelte a csokrot, nem vette le a cicifixet, csak gumiban volt hajlandó fraciáztatni, bár ez csak utólag derült ki.\nMég csak nem is imitálta, h élvezné az 1üttlét bármelyik form...

egyeztetési probléma: 16db
(2023-08-16) : Rövid időn belül visszahívott és már mondani akarta a kapukódot, de én jeleztem, hogy csak a holnapra lefoglalt időpontot szeretném megerősíteni.

(2022-10-19) : Másnap napközbeni próbáltam többször is keresni, de végig ki volt kapcsolva. Mikor a szállodai szobát elfoglaltam meg tettem egy utolsó próbát, sikertelenül. Küldtem egy szöveges uzit is, de az nem ment át neki még a következő nap sem.

(2022-09-19) : Megadott helyszín, megadott időpont.Hívom, hogy ott vagyok, vagyis csak hívnám, mert ki van kapcsolva. Türelem nyugtatom magam, hátha csak megcsuszott az ídővel. Ez volt11kor. 11.05kor 11.10kor utsó esély 11.15 ugyan az. Na itt feladtam. Meg azt is elhiszem ha közbejött valami, de akkor egy sms.