Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2014-05-24 08:24:31

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 58435 szexpartner

Felhőtlenphil a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
Egyeztetés
Szokásommal ellentétben nem szövögettem hálót, mint a krimik agyafúrt gonosztevői, nem térképeztem fel a leányzót, egyszerűen csak fogtam a távrecsegőt és tárcsáztam. Néhány délelőtti sikertelen telefonálás után már-már lemondtam róla, azon gondolkoztam, hogy melyik lányt hívjam, de az utolsónak gondolt próbálkozásomra felvette. Egyértelmű, korrekt tájékoztatást kaptam.
Megközelítés
Apró véletlen, hogy ugyanebben az utcában rendel az a lány, akik Jázminnal együtt az elsők között vettem fel a kedvencek közé, és mivel már nála voltam, így az eltévedés kizárva. Közelben bútoráruházak garmadája, így ha szétesik az ágy, nem kell messzire menni az újért, ha pedig valakit a lelkiismeret gyötör, a Béke téri templomban könnyíthet a lelkén.
Az eljutás egyébként pofonegyszerű, de hát egy biciklis futárnak hová nem az?
Helyszín
Új építésű ház, a rendelő az első emeleten. A lakásban piros derengés és félhomály, a vizes blokkban zuhanykabin és új kilépő. A tetthelyen egy nagy franciaágy, tévéről szól az aláfestő zene, a diszkrét sötétséget vendéglátóm a kérésem feljebb húzott redőny helyén beáramló napfénnyel oszlatta el. Mindenfelé rend és tisztaság.
Jázmin külseje
Egész randevúnk egyik legfontosabb része a látványvilág. Sokfajta jelzőt olvastam már az itteni lányokról: barátnős, csinos, tutajos, szomszéd lányos, és még sorolhatnám. Jázmin egyértelműen pornós. Megjelenése erősít mindenféle téves sztereotípiát, amit a kevés ismerettel rendelkezők ismernek a felnőtt filmek színésznőiről.
Bőre sima és selymes, futóművei jól karbantartottak, izmosak és arányosak, hasa lapos és erős, popsija kerek és feszes. Erre a tökéletes testre két gigantikus mellett varrtak az orvosok, a világ maradék szilikonkészletével pedig feltöltötték húsos ajkait, ezzel koronázva meg alkotásukat, akit meglátva Aletta Ocean jutott az eszembe. A duzzadt száj meghatározza Jázmin arcát, amit semmiképpen sem mondanék babásnak, inkább karakteresnek. Szőke haját egyetlen copfba fogta össze, így a mostani randevúnkon mindketten dicsekedhettünk egy-egy lófarokkal.
A hölgy szinte pucéran fogadott, testét itt-ott csipkés valami borította, ami az ikreket és a piercinges puncit ugyancsak szabadon hagyta. Apropó, testékszer: Jázmin keblei között is van egy piercing, ezért aki a mellszexre vágyik, akkor az legyen óvatos. Magassarkú cipőit – melyek bizonyos helyzetekben életveszélyes fegyverek lehetnének – végig magán hagyta.
Az összhatásról sugárzott a tökéletességre való maximális törekvés, amiért nem sajnált időt, fáradtságot, és ha valamit nem lehet önállóan kialakítani, ott nem volt rest orvosi segítséget igénybe venni, hogy aztán a befektetésének gyümölcsét megossza velünk, vendégekkel.
Természetes hangja szöges ellentétben áll külsejével, a betűk formázása, szóhasználata, kiejtése alapján a Jászságba tettem és a két menet közti átvezetés alatt kiderült, hogy nem is tévedtem nagyot.
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 58435 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 58435 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2014-05-24 08:24:31 erotikus masszázs 584355. Jázmin +36707423697 beszámoló 2014-05-24 08:24:31 erotikus masszázs 584356. Jázmin +36707423697 beszámoló 2014-05-24 08:24:31 erotikus masszázs 58435
Action
Ellentmondásos hét áll mögöttem. Túlzott őszinteségemmel és gyáva bizonytalanságommal akaratomon kívül két kedvenc hirdetőmet is megbántottam, ezért lehet, hogy életem legjobb élményét packáztam el, muszáj volt megpróbálom kárpótolni magam, ugyanakkor délután civilben is olyan élményben volt részem, ami sok bérbarátnőnek is becsületére vált volna. Megkaptam, ami nekem járt, de az időpontot már leegyeztettem, nem volt visszaút.

Jázmin a kárpótlásban abszolút partner volt, néhány piercinges csók után rárabolt nemesebbik testrészemre, mint harcsa a növendék halakra. A pornós érzést fokozta a látvány, ahogy Jázmin több szögből is örömet okozott nekem. Először négykézláb, fejét az ágyról lelógatva, majd előttem térdelve, és hanyatt fekve és még ki tudja hány pozícióban tevékenykedett. Mélyen, bő nyállal, vehemensen. Kellő odafigyeléssel a kényszerfrancia is működik, de az igazat megvallva többször nem azért fogtam a fejét, hogy még keményebb ütemet vezényeljek, éppen ellenkezőleg, néha inkább ellent kellett tartanom a kezemmel is, olyan lendülettel franciázott. Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet mondok, de már-már túl vehemensen. Közben pedig olyan hangokat adott ki, mintha már attól a mennyekben érezné magát, hogy a férfiasságomat a szájában tarthatja. Ráadásként egy-egy mélyebb levegővételnél, amikor hímtagomat az arcához paskoltam, még biztatott is, obszcén szavakkal tudakolta meg, hogy milyen végkifejletet tervezek („Miután megb....ad a számat, beleélvezel, vagy az arcomra vered, hogy beterítse az arcomat a g..i?”) Egy pillanatra majdnem kiestem a szerepemből, de felvettem a fonalat. Innentől kezdve egyszerre voltam egy pornófilm rendezője, szereplője és nézője is. Kicsit szokatlan szerep, de aki érez ehhez kedvet, azt Jázminnál kipróbálhatja. Gumit kértem és misszionárius pózba parancsoltam a színésznőmet. Hangmérnökünk a szomszéd lakásból is tökéletes felvételeket készíthetett volna arról, hogyan csattok egymáshoz ölünk, ha Jázmin tökéletesen begyakorolt nyögései, sikongatásai nem nyomták el volna időnként a csatazajt. Minél több pózt szerettem volna a magam, mint egyszemélyes közönségem számára megörökíteni, amiben Jázmin készséges partnerem volt. Lovagolva szemből, háttal, ágy szélén térdelve, oldalt, kutyában feneket paskolva, vagy éppen a karját hátrahúzva, közben kikerekedett szemmel figyelve, ahogy a női szemérem, mint vad, húsevő virág fogadja magába férfiasságomat, hogy egy rövidke pillanat után újra és újra körülölelje, magába szippantsa. Randevúnk egyik őszinte pillanata volt, amikor rajta kaptam Jázmint, ahogy ő is megbabonázva figyeli, ahogy a férfiúi büszkeségem elmerül és előbukkan az ölének mélyéről. Azt hiszem szereti nézni magát, és el kell ismernem okkal büszke a teljesítményére.
Minden kérésemet zokszó nélkül teljesítette, kicsit mókás az volt, amikor talán a kissé eltorzult hangom miatt nem értette a rendezői utasítást és két sikítás között természetes hangon visszakérdezett, hogy mit is szeretnék pontosan, mit csináljon. Szerencsére utólag ezeket a kis mókás, oda nem illő szösszeneteket mindenki kivághatja élete pornófilmjéből, hogy az illúzió teljes maradjon.
Két menet között kaptam egy krémes hátmasszást, aminek az értelmét sohasem láttam, de hagytam, mert sejtettem, hogy ez az átvezető program része.
A második felvonás koreográfiája annyiban tért el az elsőtől, hogy a saját örömömre számmal is megközelíthettem tüzelő ölét, amit testnedveivel és audió módban is meghálált, de mivel nem tudtam, hogy hol van a valóság és a színház határa, így csak addig folytattam tevékenységemet, amíg vonaglásai és nyögései fokozódtak, utána megint a magam örömére tevékenykedtem.
Akiknek fontos az akció befejező mozzanata, azt megnyugtatom, hogy a végkifejlet kliséi közül bizonyosan tolerálja azt a kettőt is, amiről a felvezetés során olyan keresetlen szavakkal érdeklődött.
Elszámolás
Valamennyire a budapesti átlag felett, az extrákkal növelt fitness hozzájárulás egy hajszállal a haza bölcsének eszmei értéke felett, amit a hirtelen beköszöntő nyári időre való tekintettel egy jégkrémmel toldottam meg.
Rózsacsokor
Felhőtlenphil nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Jázmin egy mérnöki szexterminátor, minden porcikájával a vendégre koncentrál, és szinte mindent odaad magából annak, aki mindent el akar venni. Jó partner a beszélgetésben is, de a lányok egyik legszexisebb részéhez, a gondolataihoz, a lelkéhez nem engedett közel. Filozófiája egyértelmű: a vendéggel abban az egy órában foglalkozik, amíg jelen van. Nem vár el és nem igényel utógondozást. A hatvan percet pedig komolyan veszi, közös jelenetünk leghevesebb pillanatában udvariasan, de egyértelműen jelezte, hogy hamarosan lepereg a film.
Azt kaptam amire számítottam, egy újabb tapasztalattal távoztam. Hazafelé a Rapülők Műdal című nótáját dúdolgattam magamban.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2015-10-31 08:01:10
És ismét előbukkant egy kiváló írásod.

2015-08-14 08:44:07
nagyon jó. máshová nem írsz kritikákat / teszteket?

2014-06-19 11:29:13
Ez kéremszépen beszámoló! Újabb bizonyíték arra, hogy ez a lány a bérbarátnők Ferrari 250 GTO-ja.. nem csak a legjobb pornós teljesítményt hozza ki az emberből ez a mestermű, de a legjobb beszámolót is!

2014-06-18 08:43:33
Na kérem, ez beszámoló. Ha fele ilyet tudnék rittyenteni, boldog lennék. :)

2014-06-04 15:51:49
Valóban pornós az élmény, voltam nála, jó beszámoló!
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 80db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2022-10-22) : majd következett a francia nem kevés vehemenciával. Simogattam csodás fenekét, mellét, szép haját meg persze gyönyörködtem formás testében. Mivel előre nem beszéltük meg a menüt, így az általam kezdeményezett kényszerfranciát szinte fennakadás nélkül belevettük a repertoárba.

: 176db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.