Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

KIARA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2014-03-31 09:10:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a beszidet rosszaság! :)
Csókjaim!

Beszámoló KIARA +36303136269 56443 erotikus masszázs

hy a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg KIARA hirdetővel
Egyeztetés
Szokásom, hogy szóváltás nélkül nem igazán megyek el senkihez. Így történt Kiara esetében is, váltottunk jó pár privit, meg a cseviben is piszkáltuk egymást, tudtam, hogy előbb-utóbb színre kell lépnem:)
Rugalmasan alkalmazkodott hozzám, mivel a rendelési időpontján kívül eső időpont volt nekem alkalmas. Igaz egy kicsit várakoznom kellett, lehet a logisztika miatt, de megvártam ha már egyszer annyit utaztam érte.
Természetesen hívtam is, nagyon kedves hangja van, korrekten tájékoztatott a programokról.
Megközelítés
Csendes kis utcában rendel. Szerencsére szinte a ház bejárata előtt találtam parkoló helyet. Igaz fizetős, s nem is az olcsóbbik fajtából, de asszem ez kompenzálva vagyon.A Westendtől is könnyen megközelíthető. BKV-val is pofonegyszerű.
Helyszín
Kívülről a ház nem éppen a mai építészeti jegyeknek megfelelő, de belülről a lakás tényleg tipp-topp. Mintha egy mesevilágba cseppentem volna.
Amelyik szobában helyet kaptunk, ott van masszpad és egy hatalmas tatami is, sőőőőt az ablak előtt egy bőr kanapé, hangsúlyozom bőr kanapé, amit persze ki is próbáltam:)
A tatami körül, két oldalról tükrök, amik fokozzák az élményt.
A fürdő a szobából nyílik, s olyan zuhany kabin van benne, amiben 3-an is simán elférnénk, még úgy is szellősen:) Ilyent még tényleg nem láttam, aminek hangot is adtam. Patyolat tisztaság mindenhol és tényleg tusfürdő hegyek, sőt szájvíz is bekészítve.
KIARA külseje
Nagyon bájos a Hölgy.......senkit ne tartson vissza a kitakart arcos hirdetése, tényleg nem azért van kitakarva, merthogy rejtegetnivalója volna.
Egyébként én is úgy vettem észre, hogy kicsit vékonyabb, mint arra a fotói alapján számítottam, de hát én is tévedhetek:) Viszont nincs rajta semmi fölösleg, igazi sportos alkat!
Szexis fehérneműben, combfixben fogadott, a smink minimális volt, ha volt is.
A cicik nagyon formások, pont hozzá illők, s azok a bimbók:)))
Az oldottság és a közvetlenség egy kicsit az én igényeimet nem érte el, de ez asszem betudható az első találkozásnak is.
1. KIARA +36303136269 beszámoló Budapest 56443 erotikus masszázs
3. KIARA +36303136269 beszámoló Budapest 56443 erotikus masszázs4. KIARA +36303136269 beszámoló 2014-03-31 09:10:55 erotikus masszázs 564435. KIARA +36303136269 beszámoló 2014-03-31 09:10:55 erotikus masszázs 564436. KIARA +36303136269 beszámoló 2014-03-31 09:10:55 erotikus masszázs 56443
Erotikus masszázs
Mielőtt elkezdődött volna a masszázs, ledobta magáról a fehérneműt, csupán a combfix maradt rajta.
Alaposan, bokától a nyakamig végig masszírozott, elég szakszerűnek is tűnt. Közben lehetett vele beszélgetni, bár egy csöpp távolságtartást éreztem, de lehet ez csak az én agyszüleményem.
Persze azért közben elkalandozott a kezeivel erre is meg arra is, úgy vettem észre, elég jól ismeri a férfinép gyenge pontjait. S azokkal a szemekkel nagyon is huncutul tud nézni.
Mikor már jól végig lazította a testem, következhetett az izgalmasabb rész.
Levezetés
Betérdelt a lábaim közé, és bekente magát krémmel, az első testrészét. Figyeltem milyen erotikus mozdulatokat végez, s tényleg úgy is művelte. Majd jött a csúszka, valóban kemények azok a cicik, élmény volt érezni magamon.
Popsijával is csúszkált rajtam, amit szerencsére már én krémezhettem fel a kellő síkosságúra:)
Jött a megfordulhatsz:)
Ismét kellő krémadag és hajráááá:) Csúszik-mászik, jobbról-balról, le-fel, majd közbe puszit-csókot lehel ide és oda.
Majd bekerültem ajkai közé, természetesen a felsők közé. Igazi élmény ahogy franciázik. Hol finoman, hol gyorsabban, s az ember csak élvezheti a helyzetét:) A szemkontaktus ki nem maradhat, jó belenézni azokba a szemekbe. Kértem is, hogy lassítson, mert hát még nekem is meg kellett éreznem Őt:)
Jött is a 69, ebben is egy élmény volt ténykedni/érezni. Nagyon húsos ajkakkal találkoztam ott, s ha jobban belegondolok, inkább oda képzeltem volna el azt a feltöltést:)
Nem kellett sokat bajlódnunk egymással, bár kellett volna:) Hamar jött a vég, s ahogy a tükörből figyeltem, nem hajolt el előle:)
Megjegyzem, hogy a pikáns krém ízén kívül a számban más ízt is éreztem, szóval, talán.....:)
Kis dumcsi, ápolgatás, majd közös zuhanyt vettünk, s jó alaposan le is mosdatott:)
Elszámolás
Rendeztem, az előre megbeszéltek szerint.
Kicsit a pesti átlag alatt.
Rózsacsokor
hy nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kellemes élmény volt a Kiarával eltöltött óra.
Ismét egy kedves Hölgyet ismerhettem meg a személyében. Aki hasonló élményekre vágyik, annak Kiarát bátran ajánlhatom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés KIARA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKIARA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2020-06-11) : Gyengéden szopgatja az elárvult ezredest és közben pucsít nekem a tükörben. Kozelebb kérem magamhoz es simogatni kezdem a fenekét, combját. Apránként el is kezdődik a megkeményedésem

(2017-07-13) : Zuhany után leheveredtem, majd elkezdett masszírozni, ha jól emlékszem, mindössze egy kis bugyi volt rajta :) Kellemesen masszírozott, először a lábaimat, majd a derekamat, hátamat, nyakamat lazítotte el, miközben én a tükörben néztem:)

(2016-12-10) : Eljött az erotikával fűtött csúszkamasszázs ideje. Először olajjal bekente magát, melleit, hasát, majd elkezdett melleivel hozzám bújni, dörzsölte a hátamat, szépen lassan,

nagyon jó: 10db
(2017-09-07) : Lábtól felfelé haladó rendszert követett, minden részletem kapott a jóból.Nagyon kellemes keze van,és én hagytam magam ellazulni,aminek az eredménye bealváshatáron lavírozó beszélgetésszerűség lett.

(2016-06-22) : Cserébe egy hihetetlen kombinációját kaptam egy csúszka-lingam-francia kényeztetésnek. Bármivel és bárhova :) is ér az emberhez, az érintése hihetetlenül finom és kedves.

(2016-04-30) : Krémes csuszkával kedveskedett testemnek.Először mellel ,majd popsival.Amikor mellemen siklott eme csodás popó ,mely alól a szépséges punci is látszott ,tudtam itt sok massz nem lesz ,

: 21db
(2024-01-17) : Szakszerű , kérhető olajjal vagy krémmel, , váltakozó erősségű masszázst kaptam, nagyon érzéki elemekkel , abszolút ellazultam.. nagyszerű volt. Közben kellemes cseveges de semmi tolakodó kérdés ami nem támogatnà az ellazulást …

(2023-01-23) : Masszás közben lehet vele beszélgetni az extrákról, közben mosolygós, nem sietteti a dolgokat. Szeretem azokat a típusokat, melyek kedvesek, nem arról szól, hogy mihamarabb legyünk túl a dolgon.

(2021-12-19) : Nagyon jól bánik a melleivel, iszonyat izgató, amit csinál odalent. A makk kényeztetése a bimbójával természet feletti. Folyamatosan krémezte magát is engem is, majd eszembe jutott milyen jó lenne, ha nem csak a mellével csúszkálna.