Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2013-11-29 09:02:26

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 52704 szexpartner

zealous a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon hívtam péntek délelőtt, mert elmaradt az egyik találkozóm, akkor még egy órát kért, mondtam majd visszacsörgök, aztán nem sokkal később egy másik számról írt SMS-t, hogy mehetek, közben még elintéztem valamit és hívásom után 20 perccel már ott is voltam.
Mint később kiderült csak miattam rendelt, mert se előttem, se utánam nem volt a helyszínen. Köszi!
Megközelítés
Kocsival roppant egyszerű, a parkolás az utcában már nem annyira, de erre van a garázs! ;)
XV. Kerület M3 mellett.
Helyszín
Új építésű pár lakásos, (szerintem max 2) társasház. Kocsi a zárt garázsban, onnan 1 szintet felsétálva a konyha, majd 1 szinttel feljebb Karen birodalma egy nagy fürdővel és nagy szobával tükrös szekrénnyel. Szinte luxus körülmények, ennél csak az OTP vezér fizetésével bírók kívánhatnak többet. Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, így a megcsúszás veszélye is kisebb, a tusfürdők katonás rendben a kád végébe épített polcokon, szájvíz és pohár is van. Szobában színváltós hangulatvilágítás, nagy franciaágy, szobainad és puff a ruháknak.
Karen külseje
Egy kicsit zavarban voltam a garázsban, hogy merre induljak, de amint kiléptem a garázsból a lépcsőnél már várt rám egy cuki rózsaszín mamuszban, egy 10 cm széles topban és egy szexi spagetti tangában. Puszi, majd elindult előttem felfelé a lépcsőn a szőke gyönyörűség! Tudja mitől indul be a pavlovi reflex. ;) sajnos a cicikkel nem tudtam megismerkedni, mert állítása szerint odaégett a szoliban. A képeknek teljesen megfelel a valóság.
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 52704 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 52704 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2013-11-29 09:02:26 erotikus masszázs 527045. Karen +36303993701 beszámoló 2013-11-29 09:02:26 erotikus masszázs 527046. Karen +36303993701 beszámoló 2013-11-29 09:02:26 erotikus masszázs 52704
Action
A gyenge pettingnek is felfogható lépcsőzés után felérve a tetthelyre, kaptam egy friss puha türcsit és elmentem zuhézni egyet. Visszatértem után egymásba gabalyodtunk, a csókolózás közben, mintha enyhe dohányzás nyomait éreztem volna, majd lejjebb csusszantam és elidőztem a finn cső puncinál, ami nem kis méretű csiklóval rendelkezik. ;)
Egy idő után átadtam neki a lehetőséget, ami nem volt rossz ötlet. Annyira jól csinálta az NF-t, hogy mikor kérdezte húzzunk-e gumit, inkább az NFVSZ mellett döntöttem. Franciája változatos, a golyszi nyali nagyon jó, egész mélyen beveszi, bár a kiírt mélytorkot nem tapasztaltam, de még így is eredményes volt. Elkezdtünk beszélgetni, és mivel csak 10 perc volt hátra az 1 órából, nekem sietnem kellett, így a második körnek nem kezdtünk neki, még egy gyors zuhé belefért, aztán lekísért a garázsba és mentem dolgomra.
Elszámolás
Majdnem elfelejtettem, de kedvesen rávezetett. ;)
Pesti átlag.
Rózsacsokor
zealous nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó volt az együtt töltött idő, biztos visszatérek még, mert azt a képen látható pucsítást meg kell néznem élőben.
Elég sok mindenről el tudtunk beszélgetni, nem buta lány.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 15db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

nagyon jó: 37db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 68db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.