Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Mistyke

Normál hirdető

-

Beküldve: 2013-11-09 02:56:42

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Drága Sündörgő,

Köszönöm hogy rugalmas és kitartó voltál az egyeztetésnél :) Mindenki megjegyzi, hogy katonásan állnak a tusfürdők, dehát a hely kialakításából adódóan sem tudnám őket máshogy pakolni :D Meg így szem előtt van az összes amiből választhatsz :D
Örülök hogy elnyertem a tetszésed minden szempontból :) Nem baj hogy nem beszélgettünk sokat ismerkedés képpen, az a fő, hogy az étvágyaát csillapítsam a betérő, munkából érkező fáradt vendégeknek, és miután megvolt a lakoma, utána megbeszélhetjük az élet értelmét :D Ne hari hogy el ment az idő olyan hamar, szerintem nem én beszéltem sokat, hanem te :D De amint ígértem, legközelebb pótolunk :P Remélem a közös projektet is sikerül majd összehozni úgy hogy mindenkinek jó legyen, és hogy egy még felejthetelenebb élménnyel legyél gazdagabb :P
Köszönöm a látogatást és a kedves beszámolót, puszillak :)

Beszámoló Mistyke +36305476995 52037 szexpartner

sundorgo a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Mistyke hirdetővel
Egyeztetés
Egyeztetés kissé nehezen ment, de később rájöttem, hogy inkább reggel 9 felé érdemes hívni és ha sms-t küldök Neki, akkor megcsörget a kért. időintervallumon belül ... természetesen akkor, amikor ráér.
Összességében tehát nem problémás elérni Őt, csak rá kell jönni a lényegre.
Megközelítés
Kocsival fizetős parkoló, BKV értelemszerűen könnyű. A Körúttól azért kell gyalogolni kicsit, de nem vészes. Talán a Klinikák megállóhoz közelebb van.
Helyszín
Fullos, új építésű lakás, a tusfürdők tényleg katonás rendben állnak :D
Mistyke külseje
Mint a képeken. Bomba test, lenyűgözően kedves arc, észvesztő szemek ... na és hozzá a kedves hang ... remélem nem sértő ilyet mondani, de csúcskategóriás termék.
1. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 52037 erotikus masszázs
3. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 52037 erotikus masszázs4. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-11-09 02:56:42 erotikus masszázs 520375. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-11-09 02:56:42 erotikus masszázs 520376. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-11-09 02:56:42 erotikus masszázs 52037
Action
Már egy ideje eljátszottam egy gondolattal, ami arra ösztökélt, hogy körbenézzek és a megszokott vendéglátóimon túl tekintsek. Így esett pillantásom erre a csodálatos Hölgyre.

Kicsit hosszas tervezgetés után azért csak sikerült a hétre összebeszélnünk egy időpontot, amit aztán aznap megerősítettem.

Pont, mikor indultam szólt, hogy ha akarok, mehetek hamarabb, mert Ő már készen van és vár engem ... No nekem se kellett kétszer mondani, siettem hozzá. Megérkezéskor korrekt tájékoztatást kaptam a bejutásról és hamarosan az ajtajában állhattam izgatottan.

Az izgatottságom nem hagyott alább akkor sem, amikor megláttam, mert rögtön azon kezdett el járni az agyam, hogy mikor kóstolhatom meg már bársonyos bőrét, mikor veszhetek már el igéző testében ... Így az ismerkedő beszélgetés kissé szűkszavúra sikeredett - ezúton is elnézést kérek - de az az igazság, hogy piszkosul zavart, hogy beszélgetés közben alig birok a szemébe nézni, mert lefoglalnak a domborulatai :)
Gyorsan el is mentem fürdeni, majd kisvártatva törülközőbe csavarva érkeztem vissza.

Az ágy előtt állva először tétova, ismerkedő csókokat váltottunk, majd egyre hevesebben faltuk egymást. Kezeimet a kebleihez vonta, nem titkolva, hogy nem finomkodó cirógatást akar. Ezután lekerült róla a kis fűző és végre megcsodálhattam kebleit. Mind érintésre, mint a csókjaimra jól reagált Mistyke, amivel meg nekem szerzett örömet. Hamarosan leült az ágy szélére és megszabadított a törülközőtől, és az addigra már hetykén álló férfiasságomat rögtön kezelésbe is vette. Volt ott pornós, felnézős, finom és lendületes, épp hogy bekapós és mélytorkos kényeztetés is. A kényszerfrancia nem az én műfajom, de ott és akkor volt egy-egy pillanat, amikor önkéntelenül is a tarkójára simult a kezem és - ismét bocsának a kifejezésért - de rendesen megdugtam a száját ... huh még most, két nappal később is hatással van rám az emlék.

Egy darabig élveztem a kényeztetést, aztán már én is (és a jelekből érezhetően Mistyke is) akartam kényeztetni Őt. Letérdeltem az ágy elé hátradöntöttem Őt, és miközben megszabadult bugyijától, és a combfixes harisnyájától én elkezdtem csókolni ahol értem ... Aztán végre OTT is csókolhattam! Nem tudom, hogy mennyire volt Ő is felajzva, vagy csak ennyire könnyen jut a csúcsra ... Mindenesetre nem tartottak sokáig a csókjaim, de Ő hangosan elélvezett, majd halkan, édesen nevetve eltakarta kezeivel combjai közét, kis pihenőt kérve.
Rövid pihenőt engedélyeztem, majd folytattam a kényeztetését ... Itt kaptam egy ajándékot, ami kettőnk titka marad, végül (egy újabb orgazmus után?) -felpattant- és gumiért nyúlt, gyorsan felapplikálta és már nyeregbe is pattant ... Én próbáltam kicsit visszatartani, de egy olyan - mások által is említett - vágtát csapott le, hogy szabályszerűen kivégzett :)

Mikor kicsit magamhoz tértem, finoman lecsúszott rólam és kedvesen letisztogatott. Ezután mellém heveredett, összebújtunk és beszélgetni kezdtünk.

-Sajnos- Mistyke nagyon értelmes, jó beszélgető partner, így bár az előzmények is eltartottak jó ideig, azért fél órát biztosan beszélgettünk. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni én a beszélgetést, annyira jó volt Vele még ez is.
A beszélgetés közben volt egy pont, amikor azt éreztem, most szeretné indítani a második menetet, de aztán az órára néztünk mind a ketten és szerintem mind a ketten konstatáltuk, hogy ebből már nem lesz még egy kör. A -szemére hánytam-, hogy túl jó beszélgetőpartner :D :D :D mire megígérte, hogy legközelebb - mint Ludas Matyi Döbrögi Uramat - majd háromszor fog táncba vinni. Ebben meg is egyeztünk és én még gyorsan elvonultam egy rövid zuhanyra, majd elbúcsúztam Tőle.
Elszámolás
Elején raktam le az asztalkára kérdezés nélkül.
Rózsacsokor
sundorgo nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy értelmes, kedves és nem utolsó sorban nehézbombázó Nővel szexelni ... kevés vagyok, hogy szavakba öntsem. Minden másra ott a MasterCard.
Mistyke egy igazi élmény
Még mindenképp visszamegyek Hozzá a 3-as kör miatt, de lesz még egy közös projektünk, ha minden jól megy :D

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mistyke szexpartner beszámolójáról


2014-11-19 15:54:48
Nagyon jó, részletes beszámoló, köszi :)
Mutasd mindet

FunkciókMistyke legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

(2023-05-23) : Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra,

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 49db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.