Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2013-11-02 16:47:03

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 51807 szexpartner

macskajanos a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
Egyeztetés
Kora délután beszéltünk meg egy délutáni időpontot, amely mindkettőnknek megfelelt. Minden simán, gyorsan, és egyszerűen történt.
Megközelítés
A cím megadását követően nem okozott problémát. Én kocsival mentem, azonban BKV járat közlekedésének lehetőségéről nem tudok információval szolgálni.
Helyszín
Parádés! Mint mondta, sokan csak a hely miatt járnak vissza! Ezt persze erős szkepticizmussal fogadtam, mivel ezt az után mondta, hogy egy szál tangában kísért fel a lépcsőn, és jó háziasszonyhoz illőn ő mutatta az utat. Az semmiképp nem elhanyagolható, hogy zárt garázsban parkoltam, és egy exclusiv házban jártam, közel elsőosztályú anyagok, és bútorok között.
Karen külseje
Gyönyörű fenék, formás combok, helyes pofi! Teljesen jó összkép. És mindez elsőre látszik, mivel bugyi, melltartó a szerkó, amiben fogad.
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 51807 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 51807 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2013-11-02 16:47:03 erotikus masszázs 518075. Karen +36303993701 beszámoló 2013-11-02 16:47:03 erotikus masszázs 518076. Karen +36303993701 beszámoló 2013-11-02 16:47:03 erotikus masszázs 51807
Action
Lépcsőn fel, közben popsi végig szemmagasságban ring. Elsőn pihenő, cipő le, itallal kínálás, kis duma, majd fel a másodikra. Szobainas bemutatása, fürdő felfedezése (erről nem írok részletesen, mert az elején leírt first class itt is áll mindenre. Törülköző, tusfürdő.... Visszatérve ágyazás közben találtam, amint épp új lepedőt terít le. Ahogy befejezte felém fordult, és csókolózni kezdtünk. Feltette az ágy szélére az egyik lábát, hogy könnyen beférkőzhessek a lába közé. Lejjebb is csusszantam, hogy a puncit megízlelhessem. Finom! Szépen leheveredett, hogy utat engedjek akaratának, és a cerka a szájába vándorolhasson! Hát az biztos, hogy korát meghazudtoló lelkesedéssel, és tudással akart elbánni velem, Egyszerre volt vad, és finom lágy! Közben magamra húztam, hogy én is kedves lehessek hozzá. Majd önző módon én sajátítottam ki a punciját, és nyaltam, szívtam a csiklóját. Nagyon finom puncija van, élvezet nyalni. Utána ismét ő kezelte a cerkát, majd gumit húztunk, ami külön tudománynak bizonyult, hiszen olyan szinten csinálta bő nyállal, hogy lecsúszott a gumiról a kezünk. Miután nagy nehezen felhúztuk megfordul fölém állt, és szépen lassan beleült, és megdugott. Elképesztő intenzitással, és rutinnal csúszkáltatja magában a cerkát. Aztán hátradöntöttem, hogy elérjem a csiklót,és így szexeltünk. Nem kellett sok, pedig általában én egy, de hosszú menetre vagyok hitelesítve! Ez most másként volt, mivel olyan hatással volt rám, annyira felizgatott, hogy telelőttem a munkaruhát. Biztos hozzájárult a sikeréhez a teljes tükörfelületű szekrény is, amibe végignézhettem a ténykedésünket, mint egy pornófilmet. Tisztába tétel után hozzábújt, de nem sok idő elteltével, ahogy simogattuk egymást ismét éledezni kezdtem alul. Kértem hát egy újabb védőköpenyt, és nekikezdtünk a második menetnek. Ami az első körből kimarad, azt itt bepótoltuk. Először a fenekét nekem tolva, elém térdelve kínálta fel a punciját! Fantasztikus látvány a szép fenekével szemezni, miközben hátulról dugod. És nem nyivákol, nem sziszeg, hanem sóhajtozik, nyög. Ez egyébként az elejétől a végéig így van. Utána misszionárius, majd beleültettem az ölembe. Az is szép látvány volt, ahogy mindketten ültünk az ágyon, és csak a farkam találkozott a puncijával. Csípőjét megemelve tolta rám magát. Utána felálltam, és állva az ölembe tartva jártam benne ki-be, közben a tükörben megfigyelhettem, hogy milyen jól mutat így az ölemben. Ezt követően letettem az ágy sarkára,és az ágy szélén álltam, lábait felkulcsolva toltam neki tövig. A tükörben ez is jól nézett ki, hiszen a feneke a tükör felé volt fordulva, és így tényleg olyan volt, mint ha külső szemlélőként láttam volna. Így lett végem másodjára! Mivel az idő sürgetett (engem, nem Őt), így gyors tusi, öltözés, elszámolás, és tipli.
Elszámolás
A hely minősége azt engedné feltételezni, hogy a megszokottnál magasabb ajándék lenne indokolt, de épp ellenkezőleg. AZ ajándék normális, én még egy fél órát ráhúztam, és így is korrekt ajándékot adtam, az ajándékért cserébe! Mert ennyiért bizony ajándék volt!
Rózsacsokor
macskajanos nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó! Érték arányban kiemelkedő! Magas szexkultúra, kislányos báj, nőies viselkedés! Nem kell jobb! Nálam az első 3-ban van!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 15db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

nagyon jó: 37db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 68db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.