Kiemelt
Lili(18+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Ingrid

Normál hirdető

-

Beküldve: 2013-08-01 15:47:42

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Satyros!

Először is köszönöm,hogy megtiszteltél a látogatásoddal és az élményedet is megosztottad másokkal is!:)
Örömmel vettem tudomásul,hogy a masszázsom és más finomságaim elnyerték tetszésedet,de ha megengeded lenne két dolog is amivel nem értek egyet!
A francia tudásom amit kritizáltál idáig minden vendégem tetszését elnyerte,de ezek szerint nem felelhetek meg mindenki elvárásainak,bár én mindig erre törekszem,amit Te is élveztél legalábbis amit az arcodon láttam, tehát nem hiszem hogy annyira szörnyű lett volna Számodra!:P
A f@..sz verés amit említettél,az beletartozik a lingam masszázsba,már ha igazán tudnád mit is jelent ez és Te ugye nem csak ezt kaptad ami nagy különbség!!Amit telefonon is elmondok a programomról!
Abban igazad van,hogy az ajándékom nem tartozik az átlagosba,de én ezért mindenkinek a maximális odafigyelés,és törődést nyújtom,nem beszélve arról amit elfelejtettél megemlíteni,hogy az órás programból majdnem másfél lett,és bizony én ezt nem róttam fel Neked,mint ahogy másnál sem a perceket számolom!

Remélem azért ez a találkozó kellemes emlékként marad meg Benned!

Üdvözlettel Ingrid!:)

Beszámoló Ingrid +36706466922 49257 erotikus masszázs

satyros a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Ingrid hirdetővel
Egyeztetés
Viszonylag könnyen ment, második próbálkozásra felvette és már tudtunk is időpontot egyeztetni. Már a telefonban nagyon szívélyes és segítőkésznek mutatkozott, amit aztán végig megőrzött a személyes találkozás alkalmával is.
Megközelítés
A GPS odatalál, de nagyszabású építkezés folyik a Bocskai úton és ez elég nagy felfordulást okoz a környéken , ezt az utazási időbe érdemes beleszámolni.
Helyszín
Egy teljesen egyszerű, belső udvarral rendelkező több évtizedes épületben fogad. A bejárati kapun történő bejutás elég egyszerű, de után nagyon bonyolult az ajtó megtalálása. zavaró lehet, hogy a házban félemeletek vannak, és el lehet számolni a tényleges szinteket, amíg az ember felér a másodikra. Ezzel a logisztikai nehézséggel Ingrid is tisztában van és részletes magyarázatod ad a bejutásnál a megközelítést illetően.
Ingrid külseje
Mikor kinyitotta az ajtót egy átlátszó, háló szerű miniruhában, már tudtam, hogy jó helyen járok, annak ellenére, hogy a masszázson volt a hangsúly. Szép izmos(inkább sportos) és arányos teste van, amit a szolárium barnaság csak még inkább erősít pozitív irányba. A feje is helyes, nekem legalább is bejött. A mellei szépen sikerült orvosi beavatkozással érték el jelenlegi formájukat, de remekül sikerültek. Fantasztikus érzés volt őket simogatni, masszírozni, csókolgatni stb... A feneke feszes és nagyon szép formájú, a tükörből sikerült jól megfigyelnem:-)
1. Ingrid +36706466922 beszámoló Veszprém 49257 erotikus masszázs
3. Ingrid +36706466922 beszámoló Veszprém 49257 erotikus masszázs4. Ingrid +36706466922 beszámoló 2013-08-01 15:47:42 erotikus masszázs 492575. Ingrid +36706466922 beszámoló 2013-08-01 15:47:42 erotikus masszázs 492576. Ingrid +36706466922 beszámoló 2013-08-01 15:47:42 erotikus masszázs 49257
Erotikus masszázs
Masszázspadon történik, olajjal vagy krémmel síkosítja a tenyerét és segíti elő a még kellemesebb kontaktot a tenyere/alkarja/teste és az én testem között. Nagyon jól masszíroz, régen voltam már olyan szolgáltatónál, aki ennyire profin tudja a fogásokat és masszírozza a vendéget. Először bekeni az egész testet , majd elkezdi a lábnál és így halad egyre feljebb. Nem azonosítható a stílusa egyik - általam ismert- stílushoz sem, valami egyéni kombinációját találta ki a különböző iskoláknak. A végeredmény viszont felettébb jóra sikeredett. Ellazít, átgyúr, néha fáj (rövid ideig, inkább csak egy-egy mozdulat erejéig). Erősen nyomja szét a csomókat, legyen a lábról karról vagy a hátról szó. A meztelen melleivel közben hozzám-hozzám ér, csakúgy ,mint az eltévedt kezeivel a lábam között. Ha ez még nem lett volna elég, véletlen szerűen apró csókokat és puszikat helyez el rajtam. Istenien érzi magát a vendég ettől.
Levezetés
Már a telefonban Ő is említette, hogy az egy órában is lehetőség van fel- és levezetésre is, amennyiben a vendég igényli. Meglátva a meztelen testét a zuhanyzás után , ez a kérdés már csak költői lehetett, annyira egyértelmű volt, hogy 2x levezetés lesz. Ő mindezen csak mosolyog és huncutul belekezd az elsőbe. Simogat és érintésekkel fokozza a vágyat, aztán be-bekapja szerszámot. Sajnos a francia nem volt az erőssége, de lehet, hogy a többi tevékenységének a függvényében nem volt az. Szerintem sokat kezezett. Mindegy , nagyon élveztem azt a részt, amikor úgy lovagolt rajtam, mintha szexelnénk, csak éppen a farkamat a puncijához dörzsölte és nem benne voltam. Isteni finom és nagyon különleges élmény volt ez. A második levezetés már csak a kivégzésre koncentrálódott, inkább volt f@szverés , mint bármi más. Azért egy picit kár volt.
Elszámolás
Az átlagnál többet kér, de azért a szolgáltatásért ,amit nyújt nem drága. Előre adtam, így legalább nem volt vele gond később :-)
Rózsacsokor
satyros nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy hihetetlen jó stílusban és erősen masszírózó profi masszőzzel volt dolgom, aki nem mellesleg bomba jól néz ki osztályon felüli , arányos és szép cicikkel. Kár, hogy a francia egyáltalán nem az erőssége, mert így csak felejthetetlen és nem istennő

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ingrid erotikus masszázs beszámolójáról


2014-06-18 11:53:46
Bár kissé nyers hangú a levezetés, de részletes.....
Mutasd mindet

FunkciókIngrid legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2016-05-04) : Lábtól felfelé haladva, a letapadt izmokat felszedve, nagyon lelkiismeretesen, és tudatosan csinálta. Az orrom előtt táncoló csoda szép vénuszdombtól elakadt a levegő vételem.

(2016-05-03) : Az ágyhoz vezetett, mert szerinte először jöjjön a kényeztetés, akkor lehet nyugodtan élvezni a masszázst, és .....lehet hogy teljesen igaza van. A masszázs rendkívül szakszerű, és mikor észrevette, hogy ez számomra egy kicsit erős, azonnal lazított az erősségén.

(2015-03-27) : Lábtól indul a masszázs, hát a vádlim külső részének, nagyon jól esett, közben párszor sziszegtem, de mi pasik "gyengék vagyunk" mint tudjuk!:D:D

felejthetetlen: 21db
(2019-02-19) : Krémet használt, nem olajat. (Legközelebb lehet olajat kérek, azt annyira szeretem. :D ) Kezdte a lábakkal (hason fekve), majd haladt felfelé, a háthoz, karokhoz, vállakhoz és nyaki részhez. Tükrök ugyan voltak előttem, Ő pedig fehérnemű nélkül masszírozott, de annyira jók voltak a fogásai,

(2019-02-16) : Az egész testemet átmozgatta, felfedezve a problémás izomcsoportokat is, melyek lazítására külön figyelmet fordított. Velem szemben két tükörben lehetett nyomon követni a nem mindennapi látványt…

(2018-01-15) : Nagyon jó érzékkel volt hol erősebb, hol gyengébb a masszázsa. Minden percét élveztem. Igazán jól kinyomkodta a csomóimat. Valóban ért hozzá...

nagyon jó: 20db
(2022-06-08) : Vádlitól lassan haladt felfelé, derék, hát, vállak, kar és tenyér. Alaposan szakértően mindent átgyúrt. A hátam valami katasztrofális volt, ebben kellett segédkeznie, hogy a letapadt izomzat fellazuljon. Kaptam lávaköveket, persze kicsit alacsonyabb hőfokon mint a szokásos kezelésnél, ezzel kicsit előkészítve a terepet az alapos átgyúráshoz.

(2020-06-18) : Majd ezután jött a végletekig profi masszázs! Látszik/érződik, hogy nem a netről letöltött diplomák lógnak a falon. Minden porcikámat végig masszírozta lábtól-fejtetőig, ahogy kell másnap jött is az izomláz, de sebaj ez kell nekem :)

(2018-06-18) : Finom masszázsolajat használ, pontosabban többfélét is. Ez alkalommal nem keveset változtatott technikán a korábbiakhoz képest, jól érezhetően hozzáigazította a ramaty állapotban lévő helyekhez.

: 29db
(2020-07-12) : A simogatásba linglam elemek is kerültek és végül eljutottunk a franciás játékokig. Nagyon bizsergető érzés volt. Kis idő után Ingrid ledobta a textilt és felmászott az ágyra és rá ült a hasamra háttal nekem

(2018-03-15) : A lábamtól indult fölfelé és dolgozta végig a testemet. A számomra különleges lazító, csavaró, nyújtó mozgatásokból is éreztem, hogy profi elbánásban részesülök.

(2018-02-16) : Ezúttal a nyomorék hátamat dolgozta meg fokozott erőbevitellel, sokat elidőzött rajta, mert le voltam robbanva rendesen. Majd következtek a kezek és még egy teljes testet érintő rész is, egy csúszkás befejezéssel.