Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Mistyke

Normál hirdető

-

Beküldve: 2013-07-31 13:55:57

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mistyke +36305476995 49228 szexpartner

brokkoli a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Mistyke hirdetővel
Egyeztetés
Hívtam telefonon, személyesen vele beszéltem. Kedvesen elmondta az adatokat, délután nála voltam.
Megközelítés
A Corvin-negyedben. Könnyű bkv, fizetős parkolás stb.
Helyszín
Egy újépítésű ház sokadik emelete. Megbeszéltük Mistyvel, hogy egyikünk sem igazán szereti az ilyen házakat, de erre a funkcióra tökéletesek. Sterilek, személytelenek, minden új bennük. Légkondi sajnos nem működött, de egy ventilátor hatókörében szexeltünjk.
A létező összes férfi tusfürdő...
Mistyke külseje
Misty egy kedves fiatal, a 20-as évei elején járó lány. Az arcában számomra van valami, ami egy kicsit perverz módon izgat. Nekem ránézésre is olyan, mint aki imádja a faszt, ez később a gyakorlatban is beigazolódott.
A teste a korához illő, kemény kis segg, elég méretes szeméremajkak. A szex közbeni dumálgatásban kiderült, hogy ő tulajdonképpen egy MILF (Mother I would Like to Fuck), ami még egy kis külön hangulatot adott az együttlétnek. A testén ez csupán annyiban látszik, hogy a cicik egy leheletnyit meg vannak ereszkedve. De már nem sokáig, azt mondta, hogy lehet, hogy én voltam az utolsó, aki így látta, mert ha minden összejön, akkor egy kis korrekcióra távozik el.
1. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 49228 erotikus masszázs
3. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 49228 erotikus masszázs4. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-07-31 13:55:57 erotikus masszázs 492285. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-07-31 13:55:57 erotikus masszázs 492286. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-07-31 13:55:57 erotikus masszázs 49228
Action
Nehéz összefoglalni a történteket :) A két élvezésemre biztosan emlékszem. Az egyiknél a hátamon feküdtem, inkább ültem, Misty pedig a kezével és a szájával felváltva játszott rajtam míg a szájára, szájába élveztem, de ahogy lövelltem feljebb húzódott és így a cicikre-vállára is jutott az anyagból. Alig bírtam leállítani. A másiknál alattam feküdt az ágyon hason, kicsit oldalt, az egyik lába felhúzva maga mellé, így próbált még felpucsítani, hogy jobban bele tudjak kapaszkodni a fenekébe és erősebben tudjam dugni. Az egyik kezemmel úgy fogtam, hogy a hüvelykujjam közben a fenekében volt...
Mistyke csodálatos. Áll a farkam most is, ha rágondolok. Imád dugni, imád franciázni, imádja, ha jól kinyalják. Készséges, alárendeli magát a férfi vágyának, kiszolgál mindenben, de közben igyekszik kivenni a részét az együttlétből. Nekem nincsen túl nagy méretem így gond nélkül kényszer franciáztunk, toltam erőből a száját, de magától is lenn tartotta tövig, majd jólesően öklendezett és nyálazott kicsit. Aktus nem volt olyan sok, de az a rész mindenképpen nagyon emlékezetes maradt, amikor rám ült és gugolva-csattogva meglovagolt.
Elszámolás
Az előre megbeszélt szokásos (sajnos) pesti átlag. Minden finomság benne volt az alapban, mindez teljesen természetesen és jókedvűen.
Rózsacsokor
brokkoli nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Tökéletes szolgáltatás. Jó beszélgetés. Vicces lány. Valaki, aki igazán élvezi a szex minden elemét. Élvezni tud. Szereti, ha örömet okoz. Jó alak, izgató arc. Ritkán szoktam visszamenni, de lehet, hogy kivételt teszek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mistyke szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMistyke legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

(2023-05-23) : Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra,

nagyon jó: 31db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.