Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Mistyke

Normál hirdető

-

Beküldve: 2013-06-28 15:47:42

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Drága,
Köszönöm a kedves szavakat, én is jól éreztem magam veled :) Visszavárlak a megbeszélt folytatásra, és ne hari a hajadért :(
Kellemes hétvégét, csókollak :)

Beszámoló Mistyke +36305476995 48464 szexpartner

zaaki a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Mistyke hirdetővel
Egyeztetés
Azonnal elértem, nagyon kedves és pontos tájékoztatás. Rugalmasan tudtunk időpontot egyeztetni. A beszélgetést követően másfél órára már ott voltam.
Megközelítés
Motorral mentem, így könnyű volt, mint mindig. Amúgy egy jó néhány perc séta a metrótól, ha valaki azzal menne.
Helyszín
Újépítésű társasház modern felszereléssel. Igényesen berendezett szoba és fürdőszoba. Gyertya hangulatfény a mosdónál. Sokféle tusfürdő, szájvíz, stb.
Mistyke külseje
Megerősítem, hogy akinek megtetszik a képeken, élőben is fog. A valóság hozza a képeket. Szexis ruhában és kellemes mosollyal fogadott, nekem tetszett.
1. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 48464 erotikus masszázs
3. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 48464 erotikus masszázs4. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-06-28 15:47:42 erotikus masszázs 484645. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-06-28 15:47:42 erotikus masszázs 484646. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-06-28 15:47:42 erotikus masszázs 48464
Action
Nagy élmény volt, amit egyértelműen Mistyke kiváló hozzáállásának köszönhetek. Úgy éreztem az együttlét során, hogy nemcsak én vágyok rá, hanem ő is legalább annyira rám és ebből fakadóan nemcsak nekem, hanem neki is könnyű eljutni a csúcsig. Bekapcsoltuk a videót is, ami úgy tűnt, hab a tortán; vadító volt nézni, ahogy szeretkezés közben nézett a kamerába és még aktívabban tevékenykedett. Az alapból kiváló franciázása közben még néha azt is kérte, hogy fogjam a fejét, és én irányítsam a mélységet - fantasztikus. Van neki három játékszere is, amiket egyenként kipróbáltunk; vadító segíteni neki eljutni a csúcsig ezekkel is.
Minden pózt szívesen csinál, sőt van, hogy kéri, hogy vadabb szeretkezést szeretne... engem ezek nagyon felcsigáztak. Nagyon gyorsan megy vele az idő, és túlfutottunk az órán, s bár én még bírtam, inkább nem visszaélve kedvességével mondtam, hogy hagyjuk a folytatást máskorra.
Elszámolás
Kerületi átlag néhány extra lehetőséggel. A videózás extra, de nagy hozzáadott élményt ad.
Rózsacsokor
zaaki nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Úgy gondolom, senki nem bánja meg, ha meglátogatja Mistyt. Rendkívül odaadó, és véleményem szerint igazi férfiálom a szexben. Minden bizonnyal megyek máskor is, ha úgy alakul. Köszönöm!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mistyke szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMistyke legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 41db
(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

(2023-05-23) : Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra,

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.