Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Mistyke

Normál hirdető

-

Beküldve: 2013-05-31 23:13:57

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

:))) Látod akár gyorsan utánam is szaladhattál volna :P
Mindenesetre így is sikerült összegabajodnunk fent a puha ágyban remélem még sokszor meglátogatsz és.... :P
puszy

Beszámoló Mistyke +36305476995 47808 szexpartner

Sámán4 a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Mistyke hirdetővel
Egyeztetés
Itt voltak kicsit csúszások először az ő részéről, aztán meg nálam is közbejött egy-két dolog, de hála a rugalmasságának könnyen sikerült megfelelő időpontot találnunk.
Megközelítés
Gyakorlatilag a város szíve, se bkv-val, se kocsival nem lehet akadály. És szerintem a környékre sem lehet egy csepp panasz sem.
Helyszín
Egy új építésű, sok emeletes lakásrengeteg a jó öreg Corvin mozi mögött. A lakás pici, félhomályos és teljes egészében a találkozónak van szentelve. Nincsenek zavaró szomszédok, akik állandóan átkopognak és az együttlét alatt sem fogsz találkozni senki mással.
Mistyke külseje
A sors akaratának hála, mint utóbb kiderült már utánafordultam egy kávézóból kijövet, akkor még tudatlanul. :)
Szerintem szép, izgató külső. Selymes bőr, markolni való fenék, jó ízű ajkak és tenyérbe illő mellek. Mindez jól összerakva a Teremtő által.
1. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 47808 erotikus masszázs
3. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 47808 erotikus masszázs4. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-05-31 23:13:57 erotikus masszázs 478085. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-05-31 23:13:57 erotikus masszázs 478086. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-05-31 23:13:57 erotikus masszázs 47808
Action
Szeretem, ha egy nő irányít és nem kell minden a szájába rágni, elmagyarázni.
Mistyke gyorsan ráérzett arra, hogy mit szeretnék és végig kedvesen a kedvemben járt.
Állva csókolózva indítottunk, amit az ágyra ülve, a velem egykorút szájába véve folytatott, minek után elég hamar mindenféle harcra készen álltam. Egy kicsit hagyott engem is érvényesülni, ami alatt nyögésekkel és lágy mozdulatokkal biztatott. Hamar gumit húztunk és először meglovagolt több féle pózban, majd misszionáriusban ténykedtem, míg végül doggyban lett végem.
Kis lazulás következett, simogatások, beszélgetés, majd ő kezdeményezte viszonylag hamar a másodikat, amit franciával nyitott és több féle pózban próbáltunk újra. Velem élt együtt és én ezt nagyon szeretem, így hát nem volt gond azzal sem, hogy tudok-e teljesíteni kétszer ilyen rövid idő alatt... :)
Elszámolás
Gyakorlatilag a fővárosi átlag, messze átlag feletti hozzáállással. Nem kérte, hanem nekem kellett rá emlékeztetnem, hogy azért mégse maradnék adós... :)
Rózsacsokor
Sámán4 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Teljesen az elvártaknak megfelelően alakult a találkozó. Barátnő érzés, az óráról és a külvilágról megfeledkezve. Biztosan visszanézek még, ajánlom mindenkinek!
u.i.: Köszönöm Mistyke! ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mistyke szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMistyke legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

(2023-05-23) : Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra,

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 49db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.