Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Mistyke

Normál hirdető

-

Beküldve: 2013-01-14 15:30:08

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mistyke +36305476995 44663 szexpartner

1533 a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Mistyke hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon történt az egyeztetés. Naaaagyon szimpatikusnak találtam a hangját, így a hívás után sem lett kérdéses a látogatásom.
Megközelítés
Szerintem a legtöbbek által ismert gócpont :) Én autóval érkeztem, s valószínűleg a közelben mindig van szabad parkoló, illetve tömegközlekedéssel is megközelíthető helyszín.
Helyszín
Új építésű társasház. Nagyon rendezett minden. Könnyű a bejutás. A lakás is teljesen rendben volt, már amennyire tudtam erre figyelni. Fürdőszoba tiszta és rendezett. A szobában is kényelmes a helyzet...ágy, tükör van :)
Mistyke külseje
Mistyke teljesen megfelel a képeknek, így nem ért csalódás....sőt, csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy élőben még bájosabb, mint a képein. Vékony, de izmos teste van, nagyon kellemes hozzá érni, a bőrét tapintani. A ciciket pedig egyenesen nekem tervezték :) Az arcát nem takarja ki, így mindenki eldöntheti, hogy mennyire szimpatikus. Szerintem nagyon szép az arca, a szemei meg pláne. A tisztálkodást követően nagyon szexi ruciban fogadott, illetve közvetlen stílusával hamar feloldott, így a folytatás már nem volt kérdéses...
1. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 44663 erotikus masszázs
3. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 44663 erotikus masszázs4. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-01-14 15:30:08 erotikus masszázs 446635. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-01-14 15:30:08 erotikus masszázs 446636. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-01-14 15:30:08 erotikus masszázs 44663
Action
Magam részéről szeretem a 'barátnős' együttléteket kis vadabb fűszerezéssel, ami ellen neki sem volt kifogása, így hozzám bújt, átölelt és megcsókolt.
Annyira együtt élt a helyzettel, hogy szinte azt éreztem rajta, hogy igazán kíván. Simogatott...főleg az ezredest :) aztán se szó, se beszéd lehuppant az ágy sarkára, kibontott a törölközőből, s kéjes pillantások közepette elkezdte nyalogatni a szerszámot. Le sem tudom írni, hogy mennyire lázba hozott :D A környezettel is foglalkozott, sőt időnként odatolta a szerszámot a cicikhez és úgy játszott.
Ekkor már nem bírtam magammal, s én is kényeztetni kezdtem, amit nagyon hálásan fogadott.
Ezután védőfelszerelés fel ééés.....hihetetlen szexi az ágyban!!! Elég sok pózt kipróbáltunk, s mindenben partner. Mindent szeretne, mintha tényleg a barátnőmmel lennék :) Könnyű és hajlékony. Befejezésnél gumi le és amit ott előadott....ezt meg is hagyom a mi titkunknak, de megéri kipróbálni :)
Elszámolás
A megbeszéltek szerint, nagyon korrekt volt. Kicsúsztunk az egy órából, de csak egy mosoly volt a válasz a 'plusz ajándék' kérdésemre. Megpaskolta a fenekemet és utamra engedett :)
Rózsacsokor
1533 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon odaadó, kedves, figyelmes volt ottlétem alatt. Mindent megkaptam, amiért mentem, s nagyon valószínű, hogy még visszatérek. Nagyon ott van a lány fejben, s mindenben. Kéretik vigyázni rá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mistyke szexpartner beszámolójáról


2014-12-13 06:28:13
Bár picit régi a beszámoló de még ma is aktuális.
Mutasd mindet

FunkciókMistyke legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 31db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.