29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-19
Giulia erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Giulia

+36705863955

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2011-12-20 15:09:29

danny
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Giulia reagálása

Köszönöm Danny! Azért remélem hamarosan meglátogatsz újra!:-)))

Igyekszünk tartani a maximális színvonalat minden téren. Örülök, hogy elégedetten távoztál!:-))

 

Erotikus masszázs beszámoló Giulia Budapest 2011-12-20

Egyeztetés
Szombat délután hívtam és már épp készültem lerakni a telefont amikor felvette. Kedves hang, korrekt tájékoztatás a masszázsokról, árakról és helyszínről.
Megközelítés
Marina Part frekventált része. Aki ismeri a környéket annak nagyon könnyű odatalálni, de elég pontos tájékoztatást kap az ember a címről. Rögtön az első ház a Dunától. Parkolni az esti órákban nem könnyű, de legalább ingyenes. Mikor ott voltam megcsörgettem és adott kapukódot.
Helyszín
Talán az eddigi legigényesebb helyszín ahol jártam. Nagy a lakás, több szobával, szerintem kb 3an rendelnek. Diszkrécióval nem volt gond és szerencsémre nem volt máshol hely csak a franciaágyon. Húú de nagyon sajnáltam.
A szobában gyertyák mindenütt, kényelmes, nagy franciaágy és nagy tükör a sarokban a kíváncsi szemeknek. Fürdő is rendben, nem kell várni órákat a melegvízre sem, türcsi, szappan minden ok. Egyedül a zene volt kiábrándító számomra, épp valami karácsonyi CD-t rakott be Erika amit nagyon nem szeretek, de hát uraim kit érdekel a zene egy ilyen szituációban?
Giulia külseje
Egy bombázó. Eddigi masszázspartnereim közül a legszexibb hölgy. Egyből felismerhető, bomba alak, szép arc, kedves mosoly, egész végig nagyon kedves volt.
Miután visszatért a zuhanyból és levetkőzött egy szál tangára, azt hittem ott helyben szétrobbanok. Cicik tuningoltak, de a legszebbek amit eddig láttam. Van egy sexy tetoválása, nem árulom el hol.

Erotikus masszázs
Eddig messze vele volt a legjobb élményem. Mivel akkor ért oda ő is, ezért az én fürdésem után ő is elment fürdeni. Miután visszajött megkért hogy feküdjek fel a franciaágyra. Alaposan megmasszírozta a lábaim, eközben beszélgettünk, ebben is partner.
10 perc lábmasszázs után be-benyúlkált madárfogásban és innentől kezdve elvesztettem a fejem. Meg is fordultam egyből és egy bőnyálas, mélytorkos franciás kényeztetést kaptam. Valószínűleg megvolt a kölcsönös szimpátia, mert csókcsatába keveredtünk majd ismét kényeztetett, persze simogattam, csókolgattam ahol csak értem.
Levezetés
Pár perc után megkérdeztem hogy mit szólna egy KF-hez. Szerencsémre abszolút jó ötletnek tartotta (igaz előbb egyeztettük, hogy ez így egy extra lesz), majd elidőztem a gyönyörű puncijánál. Kb. 10 perc után egyre erőteljesebben húzta a fejem magába majd (vagy igazából, vagy megjátszva) orgazmusa lett. Ezután visszatértünk az én kényeztetésemhez és pár perc múlva a hasára/mellére élveztem.
Tisztogatás, fürdés, fizetés, puszi, eltáv.
Elszámolás
Közben kértem ugye KF extrát, ami még így is abszolút nagyon megérte. Kíváló értékarány. Ajándékot utólag kérte, amit megbeszéltünk.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Igaz, masszázst egyáltalán nem kaptam, de én sosem a masszért megyek. Az erotikus rész egyszerűen felejthetetlen. Nem akartam húzni az időt, így action után egyből távoztam, így kb. 45 percet voltam nála, de nekem pont elég volt.
Kicsit szomorú is vagyok egyben, hogy ellátogattam , mert most szerintem egy darabig nem megyek sehova, ezt az élményt ugyanis nem lehet egyszerűen felülmúlni...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Giulia erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-04-01 13:56:51
Mazzsázsról ennél jobbat nagyon nem lehet írni!

tomtaylor
Ismerkedik az oldallal
2014-06-24 09:43:49
Köszi, sok hasznos infót írtál igazán jó beszámoló.

csókkirály
www.onlinepöcs.hu
2014-06-09 20:21:22
jó beszámoló, csak a levezetés részt kellett volna bővebben kifejtened

2014-06-06 22:54:21
Nem derül ki, hogy miért istennő.

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-06-29) : A farkam kényeztetésének minden változatát bemutatta, nem tünteti el, de nincs is rá szükség, mert igazán élvezettel csinálja, ami a férfiemberben is élvezetet vált ki. Meg is kérdezte hogy kétszer szeretnék-e elmenni,

felejthetetlen: 7db
(2019-03-08) : Nagyon jól esett a talptól felfele haladó masszázs. Ahol kellett, ott jobban megdolgozott. A vállamra is figyelt. Javasolt is pár lehetséges megoldást a probléma kezelésére. Nagyon figyelmes, odaadó volt. Masszázs közben nem voltak "benyúlkálások" egyikünk részéről sem.

(2017-07-04) : Ő a környékét és teljes terjedelmét a velem egykorúnak. Gondoltam most halok meg. De nem vissza tudtam még tartani magam. VV ruha majd a lusta szerető pózában maradtam és élvezkedtem.

(2017-05-21) : Miután kicsit pihent, hátamra feküdtem, várva, hogy viszonozza a kényeztetést. Giulia csábos tekinettel fölém hajolt és finom kezeivel simogatni kezdett. Felsőtestemet, majd hasamat cirógatta, aztán végre hímvesszőmhöz ért.

nagyon jó: 7db
(2017-11-16) : én inkább a punciját vettem a számba, szívtam , a csiklóját meg finoman nyalogattam , teszteltem , hogyan reagál a teste. Miután kiismertem, percek alatt szép eredményt értem el. 69-be fordultunk,

(2017-06-27) : Gumi került a cerkámra és szemből támadva mélyen behatoltam . Fenomenális érzés volt ,majd szétdurrantam ,de ne akartam még elmenni ,élvezni akartam együttlétünk minden pillanatát. Mivel popsi fan vagyok rákérdeztem a dologra

(2016-02-11) : Giulia a masszázs során néha olyan erőt fejett ki, hogy csak néztem, hogy egy nőben hogy van ekkora erő. A hátamon talált is egy-két pontot, amit jobban meg kellett dolgoznia

: 31db
(2019-03-11) : Tanulta, látszik a mozdulatain.NAgyon hosszan elnyújtva masszírozzaa a lábakat, majd a hát és így tovább.Ami nekem hiányzik, hogy hason fekve nincsenek benyúlástok.Viszont nagyon jó beszélgető partner.V

(2017-06-29) : Profi a szó minden ízében, pontosan tudja, mennyit akar adni és annyit is ad függetlenül attól, hogy azt szeretnéd-e. Nekem nagyon kiporciózott volt minden, semmi olyasmi, ami arra utalt volna, hogy ez másról is szól...

(2017-06-26) : Megfordult leguggolt és szájával is kényeztetni kezdett. Nem akartam, h sokáig így legyen, mert akkor hamar elért volna a vég, így leheveredtünk a matracra, ahol összebújva tovább izgattuk egymást.