11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-19
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Alexandra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alexandra

+36303233488

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2011-12-19 15:01:58

deafman
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra reagálása

Drága janikas11!

Örülök, hogy találkoztunk és jól érezted magad. Remélem még sokszor élvezhetjük egymás társaságát akár fél, óra, másfél- vagy akár kétórás programban. :D Várlak szeretettel a közeljövőben is. Millió puszi és ölelés.

Erotikus masszázs beszámoló Alexandra Budapest 2011-12-19

Egyeztetés
A telefonba kedves  hangú, és aranyos, általában elsőre felveszi, ha nem akkor ép vendég van nálla.
Megközelítés
Könyen meglehet találni, és parkoló helyet is lehet találhat az ember.
Ajár BKV-val is megközelíthető, én kocsival mentem
 
Helyszín
Hát 6 pontot kellet adnom mert ide az van írva hogy a panelra enyit kell adni, de egyébként minden rendben!
Sőt a panel lakás miatt szerintem diszkrétebb is mint egy kisebb lakó ingatlanban, mert nagy a forgalom, nem feltünő néha egy két idengennek látszó ember
Alexandra külseje
Hát nekem nagyon bejön!
Tetszik hogy magas és gyönyörűek a mellei is! Szép barna szemei vannak. A fenekéről, és combjairól pedig nem is tudok mit mondani nekem anyira bejön!

Erotikus masszázs
Kezdem a masszázsal!
Én már elötte is jártam nála akkor félórás programot választottam, amibe ugye egy kiadósabb masszázs nem igen fér bele. De a mostani 1 órás programba igen jó kis masszázst is kaptam. Igy erre nem tudok panaszkodni, de nem is akarok mert tetszet! Az elején csevegtünk is picit, de ez, ahogy belemerült a masszázsba elmaradt, és már csak az érintéseire masszázsra koncentráltunk mind a ketten!
A levezetésnél én a \vegyest\ választottam, szeretem ha finoman érzéssel verik és szopikázzák a farkam, itt pont ezt kaptam. Nekem ez nagyon bejött és nagyot élveztem.
Tuti hogy még viszamegyek hozzá
Elszámolás
Az elszámolás teljesen korrekt, amit a telefonban egyeztettünk!
 

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nekem bejön máskor is fogok menni még hozzá

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

(2016-07-06) : Elegendő erővel, de ahogy érzem tudna még erősíteni. Vádlitól ülőig egyik után a másik lábam szépen végig dolgozta, hátamon kérésemre nem nyomkodja szét a csomókat, azt nem szeretem,

felejthetetlen: 12db
(2019-01-15) : masszázspadon hasonfekve a több féle olajból vagy krémből válogatva, meg is kezdte az aprólékos és nagyon módszeres profi masszázst, amelyért mentem.

(2018-10-08) : Masszázs ágyon kezdtünk, kiválasztottuk a megfelelő krémet, majd nekiálltunk a közös szeánsznak, én lazulni, ő meg maszírozni, ami egy kicsit interaktív lett mivel végig beszélgettük a maszázst.

(2018-03-16) : Szájhasználat remek viszont a kezét néha durván használta. Ezt csak az 1. levezetésnél tapasztaltam, valószínűleg tapasztalgatta hogyan is szeretem jobban.

nagyon jó: 24db
(2017-08-26) : Kellemes, lazító átdolgozást végzett minden porcikámon. Nem kínzott meg, sőt, amikor, vélhetően ösztönösen megrándultam, megkérdezte, hogy fáj-e, visszavegyen-e az erősségből.

(2016-12-15) : Svédmasszázzsal kezdtünk. Talppal indított, erre előtte rákérdezett, mondom, igen jöhet az is. Ha jól emlékszem, az alsó végtagon két hullámban is dolgozott, először inkább olajozós, jóleső simítós jelleggel,

(2016-07-19) : Masszázs tökéletes, látszik hogy tanulta és tudja is. Krémek, olajok teljes repertoárja, de én a gélt választottam ami talán a legkényelmesebb érzés a többihez képest. Talpakkal kezdtük majd haladt szép sorjában felfelé,

: 84db
(2019-02-28) : Rövid magyarázat után citromos-mentás krémet választottam. Mindenhol jól végiggyúrt, talpaktól, lábujjaktól felfelé haladva, vádli, comb, fenék, hát, vállak, karok, még a kezemen is átmozgatta az ujjakat. Elég hosszasan dolgozott rajtam,

(2018-12-04) : Rendesen átgyúrt, a lábaimtól a nyakamig, megkérdezte hogy erősebben vagy gyengébben mehet-e én az előbbit választottam.

(2018-07-20) : Talptól indult felfelé, többször körbesétált és így került sorra minden testrészem. Nagyon jó keze van, nem túl erős masszázst kaptam, de arra most nem is volt szükségem.