24
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
64
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
293
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
23
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-17
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
111
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Enikő szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Enikő

+36305321472

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2011-12-19 12:02:53

gabix6
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő reagálása

Szia Kedves!

Köszönöm szépen a beszámolót.

Örülök,hogy jól érezted magad,örömmel várlak vissza,ha úgy alakul…

Puszim

Enikő

Szexpartner beszámoló Enikő Budapest 2011-12-19

Egyeztetés
Telefonon hívtam,rugalmasan elsőre találtunk időpontot.Pontos korrekt tájékoztatást kaptam.Kedves hangú,nem érződik unalom vagy fásultság a hangján,jó vele beszélgetni.
Megközelítés
Nagyon könnyen megtalálható a cím.A parkolás fizetős de van hely a környéken.Metró, bkv.a közelben pár perc sétával elérhető a helyszin.
Helyszín
Átlagosnak mondható bérházi lakás bejutás könnyen, diszkréten. A lakás nagyon kellemes jó izlésről tanuskodik igaz nem egyedül fogad: egy kis kutyus és egy cica is lakik a hölgyel. Pici de izléses fürdőszoba, tusfürdő türcsi rendben. Legszivesebben 10 pontot adnék.
Enikő külseje
Gyönyörű nőies idomok, hibátlan frizura, a pofikáját viszont érdekesnek mondanám. Összességében: nekem nagyon bejön!

Action
Megbeszéltük a forgatókönyvet egy ital mellett majd elszaladtam a friss türcsimmel zuhanyozni. Vissza érkezve a hatalmas ágyra vetödtünk ahol rövidesen kiszabadítottam a bugyi és melltartó fogságából.A rózsa szirmaiként hívogató illatos puncinak nem tudtam ellenállni:úgy lepegyeltem mint maci a mézet.Hamarosan apró sohajtások és finom remegés közepette elment.Pici pihenő után beszélgetve hirtelen a velem egykorú úgy tünt el az ajkai között, hogy öröm volt nézni.Hát még érezni!Egy darabig hagytam kényeztetni magam majd vv-t kértem és misszionáriusban kezdtem tolni. Minnél keményebben toltam annál jobban díjazta a vendéglátóm. Annyira édes-aranyos volt, hogy hamar végem lett. Kicsit pihentünk de ujjabb leckét kaptam a francia nyelvtudásából amit mélytorkossal fűszerezet. Látva tetrekész állapotom felájánlotta izmos ánuszát amit díjaztam de először a csodálatos punciját kezdtem doggyba megdolgozni. Leirhatatlanul formás popsi a rózsa szirmait idéző punci és a hölgy egyre aktívabb hozzáállása hamar megtette hatását.Sajnos a popsiba már nem jutott löszer. Újból bujós-beszélgetős pihenésbe mentünk át. Zuhany, búcsú puszi és távoztam.
Elszámolás
Elején megbeszéltünk mindent bár nem kérte de én az ajándékát az asztalra tettem de csak a végén újabb egyeztetés után tette el.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kedves, oldott hangulatú, közvetlen, erősen ajánlott, stb...stb..az összes lehetőséget felsorolnám de feleségül azért nem venném. Akkor nehezebben tudnám ezt a csodálatos lényt megosztani Makktársaimmal pedig egy ilyen hölgy legalább egyszer az életben jár minden férfinak!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Enikő nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2014-02-07) : Megérkezésem után ásványvízzel kínált, majd irány fürdeni, az ágyon sokáig beszélgettünk, isteni franciát kaptam amit próbáltam viszonozni. Az első felvonásnak popó lett a vége.

(2011-08-10) :

Ha Enikő nem utasítana mozdulataival más  teendők felé talán még mindíg ott élvezném kejhének kényeztetését.  De az ágy mellé állított ,és huncut módom belekezdett az én izgatásomba-kényeztetésembe. Elém térdelt ,barátaim az a francia húúú!!  De nem végzett ki, védőfelszerelésbe öltöztette a velem egykorú társam



(2011-02-21) :

Hátamra fekszem felkeményedik, mire furdul a gumival hello...hmmm...meglovagolja az ujjam, acélmerevség, kis punci, amiben felsikít, rövid röham...majd átcsusszanok popsiba és több nekifutásból egyre keményebben kielégítem ánusza kívánságát, csapkodom azt a szép barna harisnyatartós farát



felejthetetlen: 16db
(2018-08-17) : Változatosan szopogatta az éledező harcost, nyelvével is dolgozott rendesen. Időnként kiengedve megtekintette az eredményt, konstatálva a kellő javulást tovább folytatta áldásos tevékenységét.

(2018-07-11) : Pont úgy csinálta ahogy szeretem (persze ismer már), először csak a kalapot kapta be, majd végig nyalogatta, arcához csapkodta, aztán bevetette a mélyebb technikát is.

(2017-12-26) : Ajkai közt indítottam kellemes igen látványos franciát kaptam és igen emlékezett, hogy mit és hogyan szeretek.Majd gumi és irány a mesésen formás, feszes fenék miközben kértem, hogy a "konkurenciát" tegye rezgő módba

nagyon jó: 37db
(2019-03-17) : Enikő punciját kezdtem kényeztetni, majd egy idő után ő vette kezelésbe a szerszámomat. Finoman és nagyon profi módon franciázott, miközben én a punciját ujjaztam. A franciát olyan jól csinálta, hogy hamarosan elérkezettnek láttam az időt arra, hogy gumit kérjek.

(2019-02-19) : Így ismét az élvezeteknek adtuk magunkat, amit egy mélytorkos franciával kezdett és végre jöhetett a kutyus pozíció, amit már nagyon vártam. Hát mit mondjak, gyönyőrű látvány volt,

(2018-11-14) : Ekkor következett az Ő tudománya, ami nagyon magas szinten van, nem tünteti el teljesen az ember farkát, de azt tökéletesen csinálja átéléssel, élvezettel.

: 128db
(2019-03-12) : Nem csak kézzel fogta, hanem csókolgatta, egyre mélyebbre eresztette a szájában. Nagyon jó technikával, finoman, érzéssel kényeztet, élveztem, ahogyan a szerszámomon dolgozott, közben a fejét fogtam, a hajába túrtam, és segítettem megtalálni a számomra legjobb ritmust.

(2018-08-29) : Simogattuk egymást, majd elkezdte a férfiasságomat a szájával kényeztetni. Kéjesen nyögdécselt, gyakran nézett a szemembe. Többször torokra is vett. Én közben a punciját simogattam.

(2018-07-15) : Enikő is lelkesen nyelte zászlómat, itt jó darabig elidőztünk, miközben én is elértem punciját és lelkesen csúszkált ujjam a nedves punci környékén, gátjától csiklójáig.