67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Bunny 22 szexpartner

szexpartner

Bunny 22-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2011-12-19 08:31:54

Kory32
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

beszámoló

Egyeztetés
Én elötte való nap kerestem és megbeszéltük, hogy mikor mehetek. Ezt maximálisan betartotta.
Megközelítés
Gyalog mentem, de nagyon könnyen megtaláltam.
Helyszín
A 4.-en van a lakás. Nagyon hangulatosan előkészítette. Gyertyák kellemes zene. 
Bunny 22 külseje
A hölgy nem árul zsákba macskát. Tényleg olyan mint a képeken. Az arca gyönyörű. A teste bombázó és nagyon jó illatú.

Action
2 órát beszéltem meg ,de leírhatatlan, hogy mit művelt velem. Gyors zuhany majd be a szobába. Beértem behuzott az ágyba és olyan franciát kaptam tőle mint még senkitől, majd felhúzta a gumit és hátulról beleült. Istenien mozgott nem is kell mondanom, de hamar kivégzett. Beszélgettünk 1 kicsit és ismét nekiláttunk a dolognak. Szeret nagyon franciázni.Minden pózt kiprobáltunk pópsit is lehetett tolni keményen, de ezt ő kérte hogy toljam neki. Rövid pihi után jött a 3. menet. Ott is volt minden. A 2 órát majdnem teljesen kitöltöttük. A végén mondta, hogy forduljak meg és megmaszírozott.
Nagyon jól éreztem magam és elmondhatom, hogy ez volt életem legjobb szexuális élménye. Még megyek hozzá mindenképpen.
Bunny22 köszönöm neked!  
Elszámolás
Amit előre megbeszéltünk az tartotta is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ő a tökéletes szolgáltató!
Mindenkinek ilyennek kellene lennie.

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny 22 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-03-10) : Lassan a szájába vesz bevallom nekem ez a kedvenc részem imádom amikor elkezd kényeztetni. Nyuszkó nem egy távolságtartó mert pár pillanat múlva azt veszem észre, hogy torokra vett.

(2019-03-05) : majd hanyat döntött, hogy ő is üdvözölje a kiscsávot. Csodás szájja van. én megsimogattam a puncit, amibe be is tévedt az ujjam. Nekem ez mániám. Kértem egy idő után, hogy én is nyalkodhassak. Mint a villám fordult át 69-be.

(2019-02-24) : Ezután a hátára feküdt és bekövetelte a vérerest a cicik közé, úgy, hogy Ő szájjal is hozzám fért. Erőteljesen, tövig be kellett vágni a szájába a lőcsöt.Majd én feküdtem a hátamra és ismét frenetikus NF, kézimunka következett, amely roham után a szájába robbantam.

felejthetetlen: 14db
(2019-02-10) : Bunny ezután megcsókolt és kezdtem érezni, hogy egyre jobban elszállok. Mivel már voltam nála, tényleg nem pornós feeling volt, hanem inkább olyan, mint amikor az ember visszamegy az előző barátnőjéhez

(2019-02-07) : két csók után Bunny kezdett franciázni amíg én Niki ikreit (Incit és Fincit) kezdtem el kényeztetni a kezeimmel, és a számmal valamint a nyelvemmel.

(2018-12-08) : Aztán eljött az idő és adtunk az élvezeteknek. Nagyon Szenvedélyes, és határozott, személyiség. Mindvégig írányított. több pózt kipróbáltunk. Természetesen a nyuszi volt az első :) kifárasztott rendesen.

nagyon jó: 9db
(2019-02-25) : Miután némi francialecke után Bunny megfelelőnek ítelte az előkészítést meglovagolt háttal. Szeretem így mert látom is a gyönyörű fenekét és simogatni, markolászni is tudom. Innen átfordultunk kutyusba, majd a kontakt fenntartásával hasra feküdt

(2019-02-20) : A második kör előtt a lábam közé térdel és úgy beszél hozzám, hogy az ajkaival bökdösi kecmeckét, egy idő után a bökdösődés kölcsönösé vált, én meg csak néztem micsoda bökdösődés folyik itt.

(2018-12-10) : Csókjaival is a mennyekbe tud repíteni. Majd a végére hagytam az érzéki fantasztikus franciás művészetet. Nagyon figyelmes drága Nyuszim. Ahogy érzi mit élvezek, úgy tevékenykedik,

: 7db
(2019-03-17) : Bunny fantasztikus nyelvelésbe kezdett velem. Majd mikor már alig kaptam levegőt, szinte belefulladtam csodás kebleibe, amiket a nyelves után a számba nyomott. Majd valahogy hanyatt az ágyra keveredtem, és jött a váltáS

(2018-10-25) : Utánna a hátamra fektetett az ágyon,és folytatta a franciás kényeztetésemet,szuperül csinálta közben a popsit csókolgattam,a kezemmel a nunit kezdtem simogatni,bátoritott lehet bátran,majd mondta kérek egy twixes ujjat

(2018-08-30) : Hirtelen eltűntette a farkam a szájába. Hát Uraim nem vagyok az nagy méret de talán ez volt az első olyan mélytorkos élményem amikor is csak nyeltem nagyokat.