19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Alma erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alma-

Prémium hirdető
Beküldve:
2011-12-15 23:03:05

En-dy
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Alma Budapest 2011-12-15

Egyeztetés
Elsőre sikerült kapcsolatba lépni vele. Nagyon korrektül tájékoztatott a programról. Tekintettel arra, hogy nem Budapestről hívtam, az időpont egyeztetés kapcsán nagyon rugalmas volt.
Megközelítés
Mivel nem autóval érkeztem, a parkolásról nem tudok mit mondani. Az sms-ben küldött helyszín pontosítás korrekt, bár én egy picit eltévedtem, de telefonos segítséget kaptam, így könnyen megtaláltam.
Helyszín
A hírdetésben jelölt luxus környezet adott. Portaszolgálattal védett épület, lift, otthonos-barátságos lakás. Kellemes hely a relaxáláshoz. Nagy, a masszázshelyiségból nyíló fürdő, kád, több féle tusfürdő, tiszta friss törölköző. Masszázságy melegített.
Alma külseje
Szebb mint a képeken. Nagyon nőies, karcsú, sudár teremtés. Olyan hölgy, akivel bárhol meg lehet jelenni. 

Erotikus masszázs
Kedden délelőttre beszéltünk meg találkozót. Olyan szervező, hogy miattam még a következő vendégét is meggyőzte, hogy picit később jöjjön az előzetesen egyeztetett időponttól. A belépést követően hellyel, kávéval kínált. A nappaliban beszélgettünk, míg a kávé lefőtt. Ez egy kicsit egymásra hangolódás, egy kicsit ismerkedés volt. Olyan érzésem támadt, mintha már rég ismernénk egymást, beszélgettünk, mint két jóbarát. A kávézás után megmutatta a lakást, majd törölközőt nyomott a kezembe. A masszázs háton fekve indult, a lábaktól. Mikor már elég közel kerültünk az intim régióhoz, akkor hirtelen váltás következett. Olyan arc és fejmasszázsban volt részem, amelyet még a kozmetikusok egy része is megirigyelhetne. Teljesen elvarázsolt és összekócolt, de nem bántam. Ezután hasra fordított. A lábak, fenék, hát masszázsa után, mikor már azt hittem nincs is több idő, ismét fordulást kért. Közölte, hogy most az Ő kedvence jön. Olyan ajkai vannak, hogy még mindíg remeg a lábam attól, amit művelt velem. Néha-néha a kezével is kényeztetett, de inkább a száját használta. Azt hittem, elájulok. De nem így történt, csak sokkal később, amikor a gyönyör legmagasabb fokára értem, akkor kerülgetett az ájulás. Nem engedett felkelni, inkább mellém feküdt a masszázságyra. Féltem, nehogy véletlenül túlkevés helye legyen. Kis kifli, nagy kifli módjára bújt mellém, amíg lenyugodtam. Ezután együtt mentünk fürdeni, ami szintén kellemes érzés volt. A felöltözés után még kicsit beszélgettünk a kanapén ülve, majd utamra bocsátott. Ahogy barátoknál szokás, egészen a liftig kísért.
Elszámolás
Az ajándék előre ismert  mértéke nem változott. Nincsen extra, minden az alapban benne volt. Nagyon korrekt, és méltányos.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Olyan kellemes társalgó,olyan személyiség, akit társnak is el tudnék képzelni, ha nem lennék már foglalt. Csinos, jó alakú, jó beszélgető partner, akivel mindenről lehet diskurálni. A megjelenése, az emberi lénye, kisugárzása számomra kellemes élményt okozott. Biztos, hogy a közeljövőben ismét-ismét felkeresem. Remélem, én is szinpatikus voltam neki annyira, hogy szívesen lát majd.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alma erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAlma legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2018-05-22) : Bementünk az ágyra, hasra parancsolt, majd kezdődött a masszázs. Ekkor már meztelen volt.A szokásos menetrend volt a lábaktól felfele , alapos minden porcikára kiterjedő. Néha pihenés gyanánt rám feküdt, simogattuk egymást.

(2017-09-16) : A fürdés után először alaposan"megszeretgetett" :), és ezután került sor a masszázsra. Talptól, lábujjaktól kezdi a masszírozást. Előbb az egyik, majd a másik lábam került sorra.

(2016-03-15) : Nem igazán tudom leírni pontosan, hogy hogyan zajlott le az egész, mert nincs pontos koreográfia, minden spontán alakul. Annyi biztos, hogy a lábaim, hátam és a karjaim megmasszírozta.

felejthetetlen: 19db
(2017-08-08) : Masszázzsal kezdtünk, de erotikus elemek állandóan jelen voltak. Először a hátamat vette kezelésbe, kiderült, hogy erős a keze és kemény a könyöke. A vállamat és a karjaimat egyaránt átdolgozta.

(2017-01-27) : Soha nem gondoltam, hogy ennyi gondozásra váró izom van a lábamon!!! És azt sem, hogy könyökkel fog találkozni a fenekem izomzata... Hát nem is volt boldog!! :D Kinga alapos... teszi, keményen,

(2017-01-26) : Az ágyra leheveredve megmasszírozta a lábaimat és a fenekemet. Van benne erő bőven, és szakszerűnek is éreztem, így aki alapos, gyúrós masszázsra vágyik, az sem fog csalódni.

nagyon jó: 22db
(2018-04-03) : Lábujjaktól a nyakig mindenen végigment. Nagyon kellemes élmény volt. Közben volt kis bújás, puszik és kellemes beszélgetés. Olajjal masszíroz és nagyon alapos. Itt is érződik, hogy van idő mindenre.

(2015-11-30) : megmosdat, és utána hellyel kínál az ágyon.. mindezt szép ráérősen, lazán. Elkezdődik a masszázs, végig beszéltek, és hülyültök. Ez a rész jó hosszan elnyúlik és nem is veszed észre de száguld az idő..

(2015-11-07) : Végigment a lábakon, következett a fenekem, majd átcsapott erotikába, mely után talpmasszázzsal folytatta, s végül jött a hátam. És még nem volt vége....ismét erotikába csaptunk át.

: 54db
(2018-07-29) : minden alkatrészed alapos, kényeztető mosdatást kap a masszázst előkészítendő. Közben lélekmosdatás is folyik, megtisztulsz, regenerálódsz, ellazulsz. Lábtól felfelé masszíroz, erőteljes fogásokkal, amit én szeretek.

(2018-06-18) : Gátlástalanul használja a könyökét is a cél érdekében, és amikor már majdnem elpilledek, egy-egy buja fogással visszaránt a jelenbe. Egyszer akkorát roppant a hátam, mintha letépte volna a lapockámat,

(2018-02-01) : Talpmasszázzsal kezdte és az egész testemet kezelésbe vette, de a hátamra fordította a legtöbb figyelmet. Van két hegyes könyöke, és nem fél használni azokat.

lehetne jobb: 2db
(2016-03-11) : Fekszel a vízben, belealszol majdnem, ő pedig kézzel, szivaccsal végig mosdat, simogat. Így ellazulva irány a franciaágy, hasra és jön a profi, kőkemény masszázs. Fogak összeszorítása, némi hörgés, küzdelem a fájdalommal, ahogy rendbe teszi a combot, derekat, hátat, vállat. Hibátlan.

(2015-04-14) : Nagyon kellemes láb illetve talpmasszázst kaptam. Utána kissé mellém feküdt, kicsit odabújtunk egymáshoz, majd folytatódott a masszázs. Kis idő múlva megint hozzám bújt,