Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Angi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2011-06-13 15:36:08

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Kedves SaltAcid!

 

Először is levelem azzal kezdeném, hogy nagyon köszönöm a beszámolódat! Úgy néz ki, tökéletesen tisztában vagy vágyaiddal és elég jól ismered partnered igényeit is. Fontos számodra a jó szex és szereted az újdonságokat. kitűnő partner vagy az ágyban, és imádom önfeledt személyiségedet. Szereted a szexet és vállalod önmagad, ami nagyon jó, pontosan ezt szeretem benned! Maradj mindig ilyen nyitottnak. Számomra mindig képes vagy örök élményeket okozni, aktivitásodat csak értékelni lehet. Várlak vissza, amikor csak kedved, és lehetőséged engedi!

 

Sok-sok Pusszancsom! ;)

 

Beszámoló Angi +36706364668 30188 szexpartner

SaltAcid a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Angi hirdetővel
Egyeztetés
Az időpont egyeztetés a beszamolok.com-on keresztül, személyes üzenetek formájában valósult meg. Nagyon sokszor online abban az időben, amikor elérhető, és kedvesen, készségesen válaszol. Időpontot én kértem, elsőre elfogadta, neki is megfelelő volt.
Megközelítés
Taxival mentem. Kocsival könnyen megtalálható, megközelíthető. Jól fel vannak táblázva a házak, nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
A lakás tipikus panel lakás. Angi az ajtónyitás után a baszobába invitált, ami tiszta, jól berendezett, hangulatos fényjáték nagyon megdobja az érzést. A szobában egy nagyon nagy, kényelmes ágy található. Fürdő tiszta, sokfajta tüsfürdőből lehet válogatni.
Angi külseje
Az oldalán lévő képek alapján azonnal felismerhető. Kellemes egyrészes ruhácskában fogadott, ami láttatni engedte a nőies domborulatokat, nagyon izgató volt. Ettől csak az volt jobb, amikor tusolás után lekerül róla a törölköző. Meseszép mellek. Engem nem zavar, hogy szilikon, sőt. Nagyon formás test, puha illatos, nagyon szép kellemes barnára szolizott bőr. Egyszerűen hibátlan. A képek alapján erre számítottam nem csalódtam.
1. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 30188 erotikus masszázs
3. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 30188 erotikus masszázs4. Angi +36706364668 beszámoló 2011-06-13 15:36:08 erotikus masszázs 301885. Angi +36706364668 beszámoló 2011-06-13 15:36:08 erotikus masszázs 301886. Angi +36706364668 beszámoló 2011-06-13 15:36:08 erotikus masszázs 30188
Action
A baszobába invitálás után egyeztettünk a programmal kapcsolatban. A képeket nézve én már tudtam, hogy kérni fogok egy NFV-t testre, kifejezetten a mellére fókuszálva, valamint egy aktust. Egy órára mentem, gondoltam kellemesen belefér az időbe. Mivel ünnepi hangulatban voltam (születésnap), így vittem pezsgőt, amivel koccintottunk és nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Észre sem vettem hogy elszaladt az idő, de abszolút nem bántam, mert így kicsit megismerhettem és bensőségesebb lett a hangulat.
Tusolás után én az ágyon vártam. Amikor belépett a szobába és lekerült a törölköző, a gyönyörű látvány tettekre szólított. Felálltam és elkezdtem csókolgatni, kényeztetni a melleit. Ennek pozitív hatása azonnal látható, tapasztalható volt. Az ágyhoz érve hátamra feküdtem, így Angi felém hajolt és elkezdett franciázni. Franciája kellemes, érzéki, zacsikra is kiterjed. Időnként a kezét is használja, de engem nem zavart, az is kellemes volt. Közben simogattam a gyönyörű testét. Kis idő után kértem egy 69-et, amit készségesen teljesített. Az én franciámra jól reagált, nem szimulált, nem játszotta túl, ez nekem nagyon fontos, ennek meg is felelt. A csúcsra juttatnom szerintem nem sikerült. Nagyon odafigyelt rám, mivel érezte, hogy közel a végem, amikor is az ágy mellé álltam, ő előttem az ágyon helyezkedett el úgy, hogy tudja még kényeztetni az ezredest, és hogy jól lássam majd a munkánk gyümölcsét a mellén. Többféle törlő alkalmatosságot kínált, majd tisztálkodás után arra kért, hogy feküdjek hasra az ágyon. Kellemes masszázsban volt részem. Érintésére, simogatására valamint melleinek maszírozására férfiasságom nagyon gyorsan újra életre kapott. Megfordultam, egyből látta, hogy miért. Kaptam egy kellemes masszázst a legbecsesebb szervemre, majd kértem a gumit. Mivel a hátamon feküldtem így elkezdtünk galoppozni. Melleinek ringó látványa mindent megért. Bár annyira nem szeretem ezt a pozitúrát, de azt hiszem, hogy ennél szebbet, jobbat nem kaphattam, kérhettem volna. Nagyon jól mozgott és lehetőséget adott arra, hogy mellein közben szájjal és kézzel is dolgozhassam. Csípőmunkájának köszönhetően éreztem, hogy újra közeleg a vég, nem is álltam ellen a gyönyör hívásának, így utolsó mozdulataimmal igazán keményen kezdtem adagolni, amit szó nélkül tűrt, sőt be is jött neki. A csillaghullás után hozzámbújt hagyott magában lenyugodni.
Az aktus után még koccintottunk egyet, elfogyasztva a maradék pezsgőt. Az időt kicsit túlléptük, de utánam közvetlenül nem várt senkit, így az öltözést nyugodtan be lehetett fejezni, sőt felajánlotta, hogy ha szeretnék újra elmehetek tusolni. Egyáltalán nem volt TP.
Elszámolás
Korrekt, a megbeszélteknek megfelelően. Előre kéri, mondta, hogy ő így szokta. Nekem ezzel semmi bajom nincs, sőt így a pásztoróra végét nem piszkoljuk be az ajándékozással, így csak az aktus marad az ember emlékezetébe.
Rózsacsokor
SaltAcid nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30, másfel órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jól éreztem magam, azt hiszem, hogy sokszor fogok még visszatérni, remélem később is hasonló élményekben lesz részem. Már a liftben azon gondolkodtam, hogy mit kérjek legközelebb! Mindenkinek ajánlom, mert mindenben partner, figyelmes, odaadó.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Angi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAngi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2011-02-11) :

Masszírozással kezdett, ami nem volt erős sem dúrva, ellazított. Nem volt profi a NF, de törekszik. Amikor felül van iszanyatosak azok a lökhárítók. 4 pózban igyekeztem, de 30 perc után kivégzett. Rendben volt nagyon az akció.



(2010-05-21) : NF és hasonló inyencségeket nem kértem, kézzel kezdtett kényeztetni. Ez így valami olyan volt amit még soha nem tapasztaltam, olyan erővel fogtra meg az ezredest és húzta vissza tövig, hogy azt hittem néhány másodperc alatt elmegyek. Komoly erőfeszítésbe telt, hogy fogaimat összeszorítva visszatartsam magam. Ilyet még máshol nem tapasztaltam, de nagyon furcsa volt. Azt hittem letépi, deközben nem fájdalmat Ezután lovagló pozban ráugrott az ezredesre, és úgy mozgott mint ha a Royal Ascot Derbyn Overdose hátán ülne.

felejthetetlen: 9db
(2018-11-11) : Simogatni kezdtem a puniját,néha az ujjam becsúszott a résbe.Ilyenkor hangos nyögéssel adta tudtomra ,hogy jól esik neki.Hanyatt fektetett,és a a lábaim közé fészkelve újra szopni kezdett.Lassan ,érzékien,a golyókat is bekapva.

(2018-07-16) : Aztán párat húzott rajta, megsimogatta a golyóimat és benyúlt a zacsi aljához is. Hirtelen leült a zuhanyzó ülőkéjére és úgy mosta le róla a habot. Utána finoman a szájába vette

(2018-03-30) : Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam.

nagyon jó: 30db
(2020-03-22) : Az ajtón belépett,és Angika a kabátot szét nyitva megmutatta a szuper szerelését..Átölelt és megpuszilt.Pár apróságot átadtam neki a konyha pultra helyezte,és ott nézte meg.A nappalib...

(2019-12-01) : Az első játékunk lovaglással kezdődött mely tökéletes póz, hogy a melleivel játszadozzak, melyek igen méretesek, jól és kellőképpen gravitálnak, semmi szilikon érzet nincs.

(2019-07-14) : A szájában szerettem volna befejezni,és igy feltérdeltem az ágyon.Angi négykézláb elém helyezkedett,és a gumit levéve szopni kezdte az ezredest.Pár perc múlva a szájába robbantam.

: 54db
(2021-03-23) : Miután Angi lecuccolt,megkínáltam egy itallal.A sarokülőre telepedtünk,és kortyoltuk az italunk,beszélgettünk.Angi letette a poharát ,és az ölembe ült.Lehajolt és megcsókolt.Összegabal...

(2018-05-23) : Miután elég nyálas lett a farkam lejjebb helyezkedtem,és azt a két gyönyörű mellét a kezeim közé fogva közéjük raktam a farkam ,és mozogni kezdtem.Angi a fenekem fogva izgatta az anuszom,néha a szájaba helyeztem az ezredest ,

(2018-02-10) : Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .

lehetne jobb: 1db
(2021-09-23) : Itt is érezhetőek voltak a változások. Megcsinált mindent amit megbeszéltünk, de érezhető volt, hogy valami hiányzik. Valami, amit talán kémiának hívnak, és ami régen megvolt köztünk...