Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Aida Swinger(28+)
Budapest IX.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Blanche

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-03-23 22:16:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedvesem!

...emlékszem mikor először hívtál,kerestél -természetesen csakis pozitívan tudom kezelni azt az élethelyzetet. "Rendelőm" nem egy központi helyen található,de mégis megközelíthető minden járgánnyal és tömegközlekedéssel is-nem véletlen vagyok itt,ennek több oka van pl.: csakis azok az Urak jöjjenek el hozzám,akik valóban ki akarnak kapcsolódni,mint ahogyan Te is :)
Bocsánat a magassarkúért,legközelebb "valós" magassagommal leplek meg.
A zöld ajándékért IS millió csókom.
Mondhatnám,hogy találkozónk alatt a kék,vörös dominált,majd erre kapok egy új színt ...megleptél,arcomon most a mosoly inspirálta a pirosságot :-)
Tudom,hogy a megérzéseimre 99%-ban hallgathatok ;
A veled való beszélgetés alatt semmi kétségem nem volt ,hogy ne lenne meg köztünk az összhang-és úgy is lett !
Köszönöm az írást,az őszinteséged és a rengeteg dícséretet!
Az ígérgetés nem az én műfajom,inkább a lehetőségeket szeretem megragadni,a lehetőséget,hogy legközelebb is tudjuk egymást jól érezni :)

Csókollak es természetesen visszavárlak mezitlábasan, "alulsemmiben" ;-)

Beszámoló Blanche +36307122691 100227 szexpartner

vénkecske52 a 2019-03 hónapi randiján történteket írta meg Blanche hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az oldalon a kapcsolat tartás jól megoldott. Így nem volt gond,hogy írásban majd telefonon egyeztessünk. Bőven volt "restanciám",hiszen már-már halványultak azok a képek,élmények,melyeket társaságában volt szerencsém megtapasztalni ! Ezért sem jelentett akadályt a több nappal előtti időpont kérés.És eljött a nagy nap !
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás ingyenes, cím pontos, ha van GPS az oda navigál. Csendes ki utcácskában épült új tömbház. A fő útvonalon van BKV járat is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mivel új és a Hölgy által karban tartott,csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni róla !
Tipp-topp lakás,inkább otthon ahol minden a kényelmet szolgálja. Az általam meglátogatott fürdő minden szükségessel felszerelt, külön kiemelném a kis üveg poharat a szájvíznek, ragyogó a tisztaság, száraz a kilépő,és a csak nála kapható hófehér ,dupla vastag óriási törölköző !
A "fogadószoba" tágas,szobainas, karosszék, hatalmas franciaágy ,fehér lepedő ,fehér szekrénysor és az elengedhetetlen tükörsor.....Minden adott tárgyi szempontból is az elkövetkező órához .
Blanche külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Blanche mindent látat.....talán a legjobb jelző rá : finom ! Úgy testileg mint lelkileg . Fotói nem mindennaposak,és mégis meglepően a valós Nőt tárják elénk, a helyszínen "csak " a hangja,a testi melegsége adódik hozzá ! Micsoda megjelenés ! Testhez álló egybe kékség állott előttem.Magassarkúja okán csak keblét puszilhattam meg....,az is finom volt ! Kedvesen fogad(mint mindig), a rég nem látott *kedvesem* mosolya sokat sejtető , ő már tud valamit,később ezt én is megtapasztalhatom....
1. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 100227 erotikus masszázs
3. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 100227 erotikus masszázs4. Blanche +36307122691 beszámoló 2019-03-23 22:16:09 erotikus masszázs 1002275. Blanche +36307122691 beszámoló 2019-03-23 22:16:09 erotikus masszázs 1002276. Blanche +36307122691 beszámoló 2019-03-23 22:16:09 erotikus masszázs 100227
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Belépésemtől beszédbe elegyedtünk,hiszen sok víz lefolyt a Dunán legutóbbi találkozásuk óta,majd a tisztálkodás után ott várt a franciaágy közepén, abban a kékségben amiben fogadott ! Végre egy Nő akit felöltözve kezdhetek el simogatni,becézni,csókolni.... Igen ám,de mit tapasztalnak ujjaim ? A ruha alatt nincs ám alsó ,csak felső ! Külön élvezett volt, amint hátsója kerekségét felfedezhettem,popsija két féltekéje közötti mélység amint folytatódott puncijáig.....Ám mindezt végig takarásban azért az anyagot hamar leköveteltem róla . És előttem a hófehérség.....,vörösen ! Hófehér test,vörös haj,vörös száj, megkívánni való ,és még hol van az Isteni franciája ezzel a vörös ajakkal ?!
Mámorítópercek következtek, percek amik alatt képzeletem valódi kurtizánnak éreztette kedvesem . Nagyon finom volt ! Blanche nem hiába egy finom NŐ , ismét nem győztem betelni vele.........
Hosszasan kényeztet, a gyengéd csókoktól a kicsit bátrabb,kezdeményező érzéki mélyebb egybeforrásig, lassan haladtunk az együttlétünk csúcspontja felé.
Meglepően sokáig élvezhettem változatos mindenre kiterjedő francia tudását,viszonzásom most messze elmaradt(sajnos) a tőle kapottól.....
Ám mit ér az egész ,ha nincs mélyebb "ismeretség" a két test között ? Vágyam valóra vált és kérésére rám is ült gumihúzást kővetően.... Azt látni ,érezni kell ! Ahogy két kezével rám támaszkodva, csodás mellei két felső karja között ,bizony látványnak sem volt akármilyen ! Mint egy igazi lovas , a kezdeti lassú galopp után ügetőre majd vágtára fogva,néha bizony egészen elmélyülve benne, esélyt sem adott,hogy másként érjen a vég,mint ebben a felállásban (fekvésben !) . Ritka jó érzés ha az élvezett utóhatása kis lábujjig terjedő zsibbadással jár, az mennyei ! Hagyott magában lenyugodni, tetszett ,hogy nem siet,végig ez a laza nyugodt hozzáállása jellemző , megvallom órát sem láttam nála.Amúgy gondolom azért van....
Ismervén egymás testét (lelkét) ,ismétlés helyett inkább baráti beszélgetésbe kezdtünk,hiszen volt mit az elmúlt hónapokról....
Egyszer minden jónak sajnos vége szakad,ezért gyors zuhanyozás után a jóleső meleg ölelés,kézcsók ,és irány a külvilág.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon megbeszéltek szerint a belépésemet követően,kis 'zöld' ajándékkal kiegészítve. Nálam Blanche az alap, és ez bőven elegendő !
Rózsacsokor
vénkecske52 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Sokszor jut eszembe első létre nem jött találkánk . Lévén még zöldfülű,nagyon elszámoltam a tömegközlekedést,és nem érhettem oda időben .Akkor ezt Ő nagyon aranyosan tolerálta ! Ez sokat elárul hozzáállásáról, rugalmasságáról . Természetesen ezt ő is elvárja......
Örülök,hogy anno megismerhettem ,nem véletlenül lett a Kedvencem !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


2019-03-27 15:15:47
Elképzellek Téged még zöldfülű-ként... hahaha... A beszámolód jó, legnagyobb erénye, hogy átadja a randi hangulatát. !

2019-03-25 17:53:04
Blanche maga a csoda, ez a te írásodból is átjött! ehhez és a fantasztikus élményhez!

2019-03-24 08:50:03
Blance-hoz méltó írás. Jól megragadtad az érzékiséget.

2019-03-24 07:49:39
Érzés-érzelem, valóság-képzelet, realitás-sejtettem becsomagolva a szeretet szép szavaiba.
Mutasd mindet

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 19db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 16db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban