Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Nóra

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2019-03-10 23:39:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nóra +36204125666 100031 szexpartner

aquilarift a 2019-03 hónapi randiján történteket írta meg Nóra hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem először járok a kisasszonynál, annyira elsöprő élményt sikerült legutóbb okoznia, hogy muszáj volt visszamenjek. Egy gyors hívást követően pár nappal későbbre megbeszéltük a visszavágó idopontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egy hét alatt nem költözött el szerencsére, még mindig a budai oldal szívében, a Mechwart liget és a Duna között, nemzetünk egyik megbecsült mérnökéről elnevezett utcában található a tetthely. A parkolás kihívást jelenthet, tömegközlekedéssel minden irányból könnyen megközelíthető lokációról beszélünk.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Tiszta udvar, rendes ház, ahogy a mondás tartja. Egyszerűen berendezett, de takaros kecóban fogad minket a hölgyemény, cserébe nagyon odafigyel a rendre és a tisztaságra. Nem utcára néző, nyugis hálószoba hivatott a tünékeny szerelmi légyottok helyeként funkcionálni. Kaptam friss, puha törülközőt, így a fürdőszoba felé vettem az irányt. A fürdőben kád van, de nyilván nem álltam neki feszített víztükörben fürdeni, gyorsan lezuhanyoztam, szájvízzel öblítettem és rongyoltam is vissza a szobába, ahol Nóri az ágy szélén ülve várt.
Nóra külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Nóri természetes szépség, nem kell neki smink, hogy jól nézzen ki, talán még szebb is volt, mint múltkor. Igéző szemei egyből beindítják a férfiember fantáziáját, hát ha még sikerül mosolyt csalni az arcára – utóbbi egyébként az átlagnál egy fokkal nehezebb, de nem lehetetlen. Még a múltkor kértem, hogy normál utcai ruhában fogadjon, aminek külön kérés nélkül most is eleget tett, piros pont jár érte. Nem vitte túlzásba, egy fekete leggings és egy lenge blúz mellett döntött. Igazán formás és kemény popsival, szép hosszú combokkal, gyönyörű fekete hajzuhataggal és formás, tenyérni cicikkel van megáldva a csaj. Utóbbiak nem a tejes zacskó kategóriát erősítik: melltartó nélkül is szépen állnak. Nem csak képen néznek ki jól, hanem élőben is, és nem csak dekoratívak, hanem a tapintásra, csókra is igen jól reagálnak.
1. Nóra +36204125666 beszámoló Budapest 100031 erotikus masszázs
3. Nóra +36204125666 beszámoló Budapest 100031 erotikus masszázs4. Nóra +36204125666 beszámoló 2019-03-10 23:39:53 erotikus masszázs 1000315. Nóra +36204125666 beszámoló 2019-03-10 23:39:53 erotikus masszázs 1000316. Nóra +36204125666 beszámoló 2019-03-10 23:39:53 erotikus masszázs 100031
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
4
Csók:
4
Pornós feeling:
2
Miután megérkeztem a szobába vezetett, ahol parancsszóra megszabadultam minden ruhámtól. Szeret dirigálni, egy ilyen csajnak meg nemet mondani lehet, csak nem érdemes. A gyors fürdés után ott folytattuk, ahol legutóbb abbahagytuk, egymás cirógatásával és ugyan a korábbinál egy fokkal kevésbé kéjtől éhes, de korántsem kevésbé vágykeltő csókolózással, miközben szépen lassan kicsomagoltam. Hamar rámarkolt a már ágaskodó, combjához egyre szorosabban nyomódó ezredesre. Ez után következett volna Nóri 10/10-es főattrakciója, a natúr francia. Ehelyett megkértem vágja magát hanyatt az ágyon, hogy közelebbről megcsodálhassam már enyhén nedvesedő kelyhét. Nem igazán vagyok jártas a nőknek adott kényeztetésben, így talán mondanom sem kell, hogy orgazmusig nem sikerült vinnem a dolgot, noha ennek különösen örültem volna. Nóri eleresztett felém egy kedves mosolyt majd pajkosan rálökött az ágyra, hogy kis késéssel, de megkezdődjön a főműsorszám.

Most kevésbé leszek szemérmes, mint múltkor: amit ez a lány a szájával és a nyelvével tud csinálni, arra szavakat nehéz találni. A don't forget the balls itthoni nagykövetasszonya lehetne, olyan elánnal és zavarbaejtően jól kényezteti a golyókat, hogy menten keresztbeáll az ember szeme. Mikor azt hinnéd elérted a földi kánaánt, kisvártatva először csak a makkot, majd a rúd felét, kétharmadát, háromnegyedét elveszni látod csöpp ajkai között, már-már mélytorkozásba hajolva. Franciája ütemes, de nem unalmas, apránként változtatja a tempót, néha mohón rákezd, néha egy árnyalatnyival lassabban, de annál érzékibben haladva a farok minden egyes centijén. Egyre szélesebb rétegben keletkezik a bőnyál, a szerszám alatt kisebb nyáltócsa keletkezik, csak úgy cuppog, csúszik, siklik és vonaglik a szája, folyamatosan figyelve az ember legapróbb rezgését, a csúcsot minden adott szempillantásban egy picivel és picivel későbbre tolva. Mikor már végleg fennakadna a szemem a gyönyörtől, váratlanul visszavált a golyókra, újabb végtelennek tűnő percekig lent időzve, csak hogy az előzőnél még nagyobb lendülettel vesse rá magát a rúdra. És mikor végre megtörténik kilövés... az túlzás nélkül elemi erővel bír.

Nóri sem szemérmes, szája zokszó nélkül fogadja a magvaim, majd még közel egy perc eltelik, amikor "végre" lecuppan. Előtte fényesre nyalja, ugyanolyan tisztán visszaadva azt, ahogy megkapta, a fehér nedűm egyetlen cseppjét sem pocsékba hagyva. Nem siettük el, közel húsz percen át szeretett, és kétségtelenül a legjobb, legszaftosabb NVFSZ, amit eddig kaptam – beleértve Nóri múltkori performanszát. Éppen csak, de felülmúlva önmagát.

Itt szükségem volt 10 percre, amíg sikerült felocsúdnom ebből a földi csodából, de hagyott lenyugodni, miközben áldozatként feküdtem kiszolgáltatva. Közben elkalandozott mindkettőnk keze, enyém az eszményien hívogató cickóin, miközben vállát, nyakát és persze ikreit is csókokkal árasztottam el, az övé pedig a karomat, hátamat cirógatta, majd természetesen az újra éledező farkamon kezdett ügyködni.

Valószínűleg saját magát is meglepte a francialeckével, újra brére cuppant, majd mikor elértem a maximális keménységet kértem üljön inkább nyeregbe, csak hogy action közben csodálhassam tökéletes ringású melleit. Sajnos ez nekem most nem volt annyira kényelmes, mint gondoltam, így hátulról kezdem el dugni inkább. Óvatosan kezdem, de látom, hogy nem kedvence a lassúzás, úgyhogy keményebb és gyorsabb dugattyúzásra váltok. Puncijának melege hívogat és szorosan tart, amire néha lábával is rásegít, amitől csak még inkább felébred az emberben az állatias ösztön: itt bizony keményen dugni kell. A látvány zavarbaejtően zseniális, nem beszélve arról mennyire istenien jó markolni és masszírozni a seggét mindeközben. Nem számoltam a perceket, de előbb-utóbb azt veszem észre, hogy kezdek kifogyni a szuszból. Nóri ezt azonnal észrevéve rásegít és készségesen ütemre tolja popsiját, minden taktusra koppanásig jár a farkam.

Nem hagy nyugodni, hajszol az elkerülhetetlen felé, nem is bírja tovább a kisfőnök és elengedi az utódokat a gumiba. Itt azonnal még nem akartam abbahagyni, mert úgy láttam Nóri vonaglásából, hogy még csinálná. Ameddig bírtam, annyi löketet beleküldtem még, hadd szóljon ami a csövön kifér, csak hogy utána kifacsartan végre ledőlhessek mellé az ágyon. Az utolsó perceim pihegéssel töltöttem, majd egy gyors tusolás után finom kávét kaptam tőle.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Újfent egy órát töltöttem Nórival, érkezésemkor az átlag budai ajándékot helyeztem az asztalra, ami mellé nőnap alkalmából egy csokrocskát is kapott tőlem.
Rózsacsokor
aquilarift nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy árnyalatnyival különböző, de korántsem rosszabbnak mondható élményben volt részem Nórival, mint pár nappal ezelőtt. Egyszerre van a vele eltöltött időnek barátnős és pornós beütése, szinkronban képes angyalian és az állatot előhozva bánni az emberrel. Megvan a maga ellentmondást nem ismerő, dirigáló-főnökösködő stílusa, de ez nekem pont bejött. Azért "csak" jó az értékelés, mert az oldal ennél magasabbat választani nem enged.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nóra szexpartner beszámolójáról


2019-09-29 17:29:30
Barbadiant le kellene állítani, mert egyre több beszit kattogtat le és a kommentbe vagy csevibe ugyanezt a szedett-vedett vádaskodását írja minden lányhoz.

2019-09-29 13:42:29
Nem akartam ilyen erősen fogalmazni, de Zorba igazad van!!!

2019-09-29 13:22:32
Barbadian, elég következetesen sározod a hölgyet, azonban ez nem az a felület, itt a beszivel kapcsolatban kell(ene) bármit is írnod.
Személyedben megismerkedtünk egy újabb tenyérbemászó cserépedénnyel. .

2019-09-29 12:04:53
Másodszor írod le, csak nem valami személyes elmaradt randi az oka?

2019-09-29 11:57:13
Ugyan ez a csaj atveros kikapcsolta a 10 ep beszijet.
Mutasd mindet

FunkciókNóra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2015-11-20) : De nem maradtunk így, kértem egy 69-et, meglepődött hogy a bugyiját nem vettem le, még minden ruha rajta volt, nekem így volt szexi, miközben ő franciázott én félrehúztam a bugyiját,

felejthetetlen: 4db
(2016-10-31) : Miután szépen megnyugodott, én következtem. Hátamra fektetett és lassan franciázni kezdett. Miután pontosan annyira tette ezt intenzíven, ahogy én szeretem, s közben másik kezével alul izgatott,

(2016-08-04) : Puha ajkú óvatos közepes ütemű inkább érzéki franciát kaptam, a kézimunka is inkább gyengéd volt mint durva. Egy dolgot hiányoltam csak, ami nálam ki tudja verni a biztosítékot, a szemkontaktus,

(2015-10-06) : Ő sem maradt az ágyon, szépen elém térdelt, a francia ugyanaz a változatos technika, a lágyság variálva szívó hatással, finom a szája nagyon a farok körül.

nagyon jó: 9db
(2020-10-28) : Ezt követően Nóra következett, mert elérkezettnek látta az időt és rácuppant meredező barátomra, szopogatta és ingerelte, közben a golyóimat is kezelésbe vette és ez így együtt nagyon kellemes élményeket okozott. Elkezdett le-föl csúszkálni rajtam és bevetette kemény mellecskéit is. Hát bizseregve emlékszem vissza arra a melles csúszkára, ami nagyon élvezetes volt és repetát is kértem belőle, nagyon élvezetes volt.

(2019-07-02) : Ekkor ő kezdte meg franciáját ami egy még éppen nem durván nyálfolyatós, de határozottan kellemesen nedvesített verzió. Egész mélyre vett és finoman izgatóan időzött rajtam. Finoman szánkázott fel és le rajta ajkaival.

(2019-06-23) : Ügyesen kényeztette a farkamat, nagyon kifogástalan a technikája. Közben gyönyörű hatalmas szemeivel igézően, szívbemarkolóan tartja a szemkontaktust.

: 34db
(2022-04-27) : Nagyon jól esett, most is fantasztikusan csinálta, és az, hogy közben kényeztethettem tovább, markolhattam fenekét, combját, simogathattam kebleit csak olaj volt a tűzre. Éppen szólni akartam, hogy húzzuk fel amit kell, de ő ezzel a kérdéssel gyorsan megelőzött:)

(2021-06-15) : Franciája nagyon érzéki, lágy, barátnős volt, és mikor kellő keménységet értem el, nyúltam az esőkabátért, miközben ő tovább dolgozott rajtam. Majd ugy gondoltam, bár nem tartozik kedvenc pózaim közé, kutyusban mélyíteném el ismeretségünk. A puncija nagyon kellemesen szűk volt, itt éreztem, hogy azért ténykedésem nem hagyta őt szárazon. Az említett feszes barlangocska miatt, nem bírtam sokáig, talán 5-6 perc lehetett az egész.

(2020-11-22) : De kisvártatva Nóra veszi át a nyelvleckét, nem is akárhogy... Csókjaink után először óvatosan a tűzforró ajkai közé veszi a vágyakozó farkam, nagyon gyengéden, de pillanatok alatt felállítja, és csak ezután kezdi meg a színes nyelvmunkával tarkított és iszonyatosan vadító franciázását. A heréket és a makkot is egyaránt kényeztetve változatos erősséggel cumizott, jó nyálasan...

egyeztetési probléma: 6db
(2015-08-10) : Az egy dolog, hogy egy másik vendég kedvéért lepasszol engem, ennek sem örül senki, de ezt még lenyelném, ha őszintén elmondja, hogy bocs, és később valahogy kárpótol, de hogy még palira is vett, az mindennek a teteje.

(2015-08-09) : Felettem halk Női csevej...így reflexszerűen felnéztem, miközben az út közepén álltam... Lépek a kapuhoz, hívom Nórát, nem veszi fel...5 perc után újra hívtam...majd kaptam egy SMS-t, hogy nem szereti a kukkolókat...

(2015-08-08) : Csutortok augusztus 7-en este kb negyed tizenegukor sikerult telefonon elerni. Azt mondta sajnos csak 00.00 orara fog raerni. Par percel azelot hogy visza valtozna hamupipocskeve ott voltam es hivtam