Angol
Német

Hiba


NINCS ILYEN AKTÍV HIRDETŐNK,

A NEM AKTÍV HIRDETŐKET CSAK AZ ADMINISZTRÁTOROK LÁTHATJÁK

Aktív hirdetőink közül ajánló


Nem hirdetőnk
Hirdetését kedvelik: 1619
Fórum téma ajánló
A LEGELSŐ ALKALOM SZOLGÁLTATÓKÉNT / VENDÉGKÉNT
Utoljára huff szólt hozzá:
Hmm, homályosan emlékszem, hogy 1996. augusztus 23-án egy gyönyörű nyári estén 19.12 perckor becsöngettem Gizi (méretei 95-65-90) ajtaján... De várjatok, nem, nekem csak a rövidtávú memóriám jó.:D Szóval jó pár évvel ezelőtt egy másik oldalról kinéztem egy tökéletes testű fiatal göndör barna lányt. Tudni kell, hogy ez az oldal ma is működik, és továbbra is csak és kizárólag tökéletes nők hirdetnek rajta, tökéletes étlappal, csak téged akarnak, mindenki fotógaranciás és nem akarom néven nevezni, hogy ne keltsem rossz hírét, de a budapest és az escort szavak is szerepelnek benne:D)

A lányt felhívtam, és nemsokára már a József krt-on voltam kb. egy peep show és egy szex shop között. Az udvarban egy bazi nagy biztonsági ajtó rejtette a pinceszinten levő buja kis lakot, ahol sokan rendeltek együtt és egy klasszikus futószalagos-átverős hely volt. Ezt persze csak utólag tudtam meg. Ajtót nyitott nekem egy lány, aki köszönő viszonyban sem állt a képen megcsodált tüneménnyel, de még semleges férfiszemmel nézve is inkább egy duci, amorf és rút kiskacsa volt. Semmi baj, gondoltam, hogy ő majd odakísér álmaim asszonyához. Ehelyett bevitt egy sötét, ablaktalan, levegőtlen és dugottszagú szobába, bezárta mögöttem az ajtót és megkérdezte, hogy akkor mennyi időt maradok és mutatta, hová tegyem le a pénzt, amelyet majd a végén az extráktól függőn ki kell egészítenem, majd elzavart fürdeni. Fürdés közben vagy 4-5 különböző lány hangos vihogását hallottam odakintről, magassarkúk kopogtak, ajtók nyikorogtak és távoli tompa nyögések hallatszottak. Tudtam, hogy jó helyen járok:) Aztán megdugtam a lányt így úgy, meg leszopott ímmel-ámmal és lehúzott rendesen, mivel gyakorlatilag minden extra volt. Mondanom sem kell, hogy mennyire elégedetten hümmögve távoztam, majd nem sokkal később rátaláltam a beszikre, regisztráltam és azóta élem gondtalan és felhőtlen életem 0, azaz nulla negatív élménnyel a hátam mögött. (Nem, ezt a hsz-t nem Webi rendelte meg tőlem, de ha fizetni akar érte promó szövegként, nem bánom:D)
Off topic
Utoljára domi66 szólt hozzá:
Ja és jobbulást Neked Szívem gyógyulj meg mihamarabb :)
Baklövések vendég szerepben
Utoljára huff szólt hozzá:
Próbálom a témát a villogó háromszögről (de basszus, nekem is ott villog!!!:)) visszaterelni a vendégbakik terepére. Nekem egyelőre olyan bakik rémlenek, amikről utóbb kiderült, hogy nem befolyásolták az érintett randikat.

1. Valahol a fórumban már írtam, hogy pár éve, amikor még borotváltam és nem gyantáztattam, akkor randira készülve a fürdőkádban állva megvágtam a herezacskómat, amelyből ömleni kezdett a vér. Kb. 1 órával a megbeszélt időpont előtt. Bekenőcsöztem, mint a bokszolók szemöldökét, leragtapaszoztam és nagyon filóztam, hogy lemondjam-e az egészet, de nem szeretek megfutamodni. Elmentem és a fürdés utána feltett friss ragtapasz alól csörgedező vérpatakocskára mutatva kérdeztem, hogy gond lesz-e. Szerencsére a lány az egészségügyben is dolgozott, jól kezelte a helyzetet és a sebet is, és kis ügyködés után remek órát töltöttünk együtt. A tanulság számomra, hogy éles eszközzel közvetlenül randi előtt ne hadonássz az intim részeid közelében.

2. Szeretek és nagyon jól is tudok eltévedni. Pl. amikor Hangához először mentem pár éve, akkor rossz lépcsőháznál csörögtem rá, majd percekig bénáztam a a jó lépcsőházba való bejutással, aztán rossz emeleten szálltam ki, majd a jó emeleten rossz irányba fordultam és végül 10 perc telt el a házba belépésemet követően addig, hogy az ajtaján belépjek. Nem meglepő módon félig komolyan, félig vigyorogva azzal a kérdéssel nyitott, hogy "Te tényleg ekkora idióta vagy?" Csak hevesen bólogatni tudtam:D Tanulság itt nincs, ez van és kész:)

3. Szánom-bánom, de részegen leszakítottam egy zuhanyfüggönyt tartórudastól. Soha nem megyek részegen randira, max. másnaposan, de ez egy igen kivételes alkalom volt, mert együtt rúgtunk be a vendéglátómmal és röhögtük szét magunkat utóbb az éjszaka eseményein. (Ja, részegen beszit sem szabad írni, abból nem sülhet ki semmi jó) Tanulság: az alkohol öl butít és nyomorba dönt még itt a besziken is:D
Masszőz vagy szexpartner? Vélemények innen és onnan
Utoljára KicsiG szólt hozzá:
Sziasztok! Én pròbàltam mindkettöt. A masszàzs 100-szor több élményt adott. Azòta csak odajàrok.
Zene
Utoljára vajas kifli szólt hozzá:
Éljen a művészet! Mindenkinek tisztelettel. vajas kifli linkje :)
További fórum témák
  PinaParádé, Országos szexpartner kereső, Szexapró
Oldal generálás ideje: 0.2624 másodperc!